Kajenský pepř - pán bylin

Kajenský pepř - pán bylin

18.6.2013 00:01  |  Bylinky

Bylinkáři často označují kajenský pepř neboli pálivé chilli papričky za "pána bylin". Získává se obvykle mletím z tobolek a semen dlouhých, zašpičatělých červených papriček se štiplavou chutí z rodu Capsicum. ... celý článek

Komentářů: 2 | Poslední komentář: 21.2.2018 18:09

Komentáře

reagovat 18.6.2013 21:05 - !

Trochu pepře,
ať se vzepře.
A k tomu petržel,
aby dýl vydržel.

reagovat 21.2.2018 18:09 - Marek

nebylo by lepší počkat na to až se to zacelí samo a té jizvě se vyhnout?

Přehled komentářů

zobrazit všechny komentáře 

Trochu pepře, ať se vzepře. A k tomu petržel, aby dýl vydržel.
!  |  18.6.2013 21:05

nebylo by lepší počkat na to až se to zacelí samo a té jizvě se vyhnout?
Marek  |  21.2.2018 18:09

zobrazit všechny komentáře

Přidat komentář

 

Reaguji na komentář - nereagovat

* *