Užívání zázvoru zlepšuje 8 hodnot u pacientů s diabetem 2. typu

Užívání zázvoru zlepšuje 8 hodnot u pacientů s diabetem 2. typu

4.3.2014 00:01  |  Bylinky

Slibná nová studie publikovaná v časopise Journal of Food Sciences and Nutrition ukazuje, že populární kuchyňské koření zázvor může být účinné při léčbě a prevenci diabetu a jeho komplikací.... celý článek

Komentářů: 2 | Poslední komentář: 4.3.2014 19:02

Komentáře

reagovat 4.3.2014 09:12 - dankasp@seznam

velice užitečný článek,děkuji. Jen, ... účastníci byli rozdělenI.... ti účastníci ...rozděleni... ano, a skupiny rozděleny. ty skupiny. tož tak :-)

reagovat 4.3.2014 19:02 - !

Dělat "studii" na skupině 2x35 lidí je ze statistického hlediska nesmysl, zvláště když se při tom sleduje tolik faktorů, kolik uvádí článek.

Přehled komentářů

zobrazit všechny komentáře 

velice užitečný článek,děkuji. Jen, ... účastníci byli...
dankasp@seznam  |  4.3.2014 09:12

Dělat "studii" na skupině 2x35 lidí je ze statistického...
!  |  4.3.2014 19:02

zobrazit všechny komentáře

Přidat komentář

 

Reaguji na komentář - nereagovat

* *