Reklama

antipsychotika

Yossarian (So, 30. 5. 2009 - 22:05)

Tak kde ja ta fotečka Kaťoune??Bojíš se co??Asi budeš hnusná prdel když jsem tě odmítla .....proto za mnou dál lezeš .....vtěrko:))

Katka (So, 30. 5. 2009 - 22:05)

(hroznej řehot) - to má být jako co? :)

Hele, buď dej dohromady nějakou kloudnou větu, která by mě nenudila, nebo si jdi lehnout. Člověk se s tebou snaží bavit na úrovni, abys neměla pocit méněcennosti, ale ty pořád plácáš o ničem.
Asi to holt z tebe nevytluču, kde nic není, ani smrt nebere...
Prostě duto, viď?

Yossarian (So, 30. 5. 2009 - 22:05)

A ještě nám ukaž fotečku Katínku ....abychom mohli posoudit tvou krásu........a zakryj si penisek , abys vypadal jako Katka ....hihi

Yossarian (So, 30. 5. 2009 - 22:05)

Kaťoušku s peniskem ....hele a jak mě deptáš , můžeš mi to popsat, já to nikde nevidím??
Deptej víc a´t to poznám jo??Dík

(hroznej řehot)

Katka (So, 30. 5. 2009 - 22:05)

Tys mě vytočila? :) Že jsem si nevšimla. To ty jsi celá rozrušená, neustále se hystericky hihňáš a už čtvrtý rok trávíš urážením lidí na různých serverech. Já tu nikoho neurážím, to sis zase popletla, ty ťunťo. :) Ani tebe neurážím, nepoužila jsem ve spojitosti s tebou jediný sprostý slovo (i když by to bylo snadný se do tebe strefovat, stejně jako do Paroubka - mimochodem, víš, že jste si hodně podobní? Ale já to nemám zapotřebí, zdeptám tě i bez urážek. Pěkně ve vší slušnosti a s grácií - tohle slovíčko nalezneš ve slovníku cizíc slov).
A co že to je to: Hohoho? To měla být parodie na Santa Clause? No představa, že ty mi o Vánocích do baráku propadneš komínem, tak si radši pořídím ústřední topení.

Hele, a to jsi opravdu všechno to, co máš na těch fotkách, snědla? To se nedivím, že jsi tak agresivní a nerudná. Víš, kolik je v mase adrenalinu? Když jde zvíře na porážku, má obrovský strach, takže se mu z nadledvinek vyplaví takovýho adrenalinu, že je tím jeho maso úplně prosáklé. A na to ty si pak kydneš majonézu a cpeš se tím od rána do večera. Vsadím se, že ti taky odporně, až hnilobně zapáchá dech. No jak jsem psala - zdraví z tebe přímo čiší :)

Yossarian (So, 30. 5. 2009 - 21:05)

Mám z tebe jenom srandu zoufalý Kaťouši.....dostal jsi kopačky ..tak sekáš okolo sebe.....už 4 den trávíš na forech urážkama...to jsem tě vytočila Kaťoušku co???hihihi......
A profil jsem si neblokla, všechny moje profily jedou vesele dál....zatímco ty tady trapčíš......hohoho

Katka (So, 30. 5. 2009 - 21:05)

Ahoj, pozorovatelko. Píšu až teď, protože jsme byli s přítelem na večeři.
Děkuju za tvoje milá slova :) a jsem ráda, že se dobře bavíš, stejně jako já :)
Zítra budu mít pro Yožina překvápko, doufám, že má překvápka ráda.
Jinak spojení "give up" v tomto případě znamenalo, abych to s Yožinem nevzdávala a deptala ji dál. Používá se to často právě ve smyslu: Nevzdávej se! - Don´t give up!
Já jsem se na základce taky osm let učila němčinu, pět let angličtinu a na střední škole angličtinu, francouzštinu a ruštinu, ale dobře se domluvím jen anglicky. Ty ostatní jazyky ovládám spíš pasivně.
Můj mladší brácha se ale sám naučil angličtinu právě jen tím, že se s ní denně setkával na internetu, překládal si písničky a dneska mluví jak já, která se to učila roky ve škole.
Takže věřím, že to zvládneš hravě taky :)

Návštěvník (So, 30. 5. 2009 - 20:05)

Yosska si blokla profil, bojí se Katky:-D

pozorovatelka (So, 30. 5. 2009 - 19:05)

Katko, tak si to překládám, většinu přeložím, ale "give up" je ve slovníku - vzdát se, zanechat, tak ona Ti píše v tom smyslu v té větě, ať se nevzdáš nebo nezanecháš Yoss ? Nebo to lze přeložit ještě jinak ? Díky.

pozorovatelka (So, 30. 5. 2009 - 19:05)

Katko, Ty jsi čísílko,musím se občas tlemit, jak super píšeš a zase Ti ta holčina píše anglicky, jsem teď líná si to překládat njn jestli si vážně ty fotky poslala známým, tak nám dej sem vědět, co kdo o ni ví a říká, ráda bych věděla něco více.

pozorovatelka (So, 30. 5. 2009 - 19:05)

Katko, máš naprostý odhad s Yoss, jak ji popisuješ, s tím musím souhlasit, ona si myslí ,že jsi chlap a já vím, i když Tě neznám, že jsi pěkná, inteligentní, vtipná 27letá dívka.
No tak já tu angličtinu jako němčinu ovládám tak spíše pasivně, byla jsem dost na jazyky, ale ve škole jsem měla němčinu i maturovala z ní před řadou let, pak nějaké kurzy při práci a s anglinou jsem začala tak 2-3 roky, takže toho moc neumím, ale je to nejdůležitější jazyk, takže bych se asi měla více přinutit, příležitostí je dost. Stačí, že mně třeba chodí na mail nějaké nevyžádané dopisy v angličtině, jen si vzít k tomu ten slovník:-))

Yossarian (So, 30. 5. 2009 - 18:05)

Přesně Evo......a Kaťuš je jeden z nich ....:)))
Kaťuš musím ti napsat svou oblíbenou hlášku , kterou jsem použila na milenky , ty zuřily :
vyflajzla , vyflajzla, vyflajzla, vyflajzla......prostě jsi to prohrála děvče , no...přesně, jak jsem říkala, jen ses ztrapnila.

Katka (So, 30. 5. 2009 - 18:05)

Evo, třeba jako Yožin, viď? Líp bych to nenapsala. Ale teď už musím pádit. Mějte se tu.

EVA (So, 30. 5. 2009 - 18:05)

Yoss, pravda lidi dráždí. Tady na diskuzi jsou mnozí milovaní, pracovití, úspěšní. Ve skutečnosti je jich mnoho opuštěných, zhrzených, líných, bez práce.

Katka (So, 30. 5. 2009 - 18:05)

Yožina stojí strašnejch sil, aby ostatní přesvědčila, že je v pohodě a nad věcí. Už si z toho vzteku počůrala i bombarďáky :) Tak si to tady užij, napiš ještě pětkrát prčáááááááááááááááááááááááá, desetkrát hihihi a možná tomu uvěříš i ty.
A těš se na zítřek, chystám pro tebe překvapení :) bude se ti líbit. Doufám, že budeš doma :)

Yossarian (So, 30. 5. 2009 - 18:05)

Víš proč Evo....protože mám paranoiu......když máš paranoiu, tak tě napadne mnohem víc variant než normálního člověka.....a ta situace se víc vyvíjí a směruje k tomu mýmu podezření ....takže pak je mi to jasnější dřív než jiným lidem .....

A to co tady předvádí náš Ka´tuš......to je zase davová psychoza.....často se najde "oběť" a na ní si lidi vybíjejí svý neúspěchy, protože na netu je to snadný a není to trestný ......stačí na sebe upozornit jako Formol nebo já nebo čtenářka.....a lůza se seběhne.......

Yossarian (So, 30. 5. 2009 - 18:05)

S Kaťoušem je prrrrrdéél.......já jsem ti to říkala od začátku, že to pukneš .....nemáš šanci Kaťouši.......ale pošlu ti písničku :

http://www.youtube.com/watch?v=ivASIwtHALM&feature=related

prčáááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá:))))))))))))))))))))))))))))))))))))

EVA (So, 30. 5. 2009 - 17:05)

tahle diskuze jede skutečně velmi, velmi dlouho .... ale lidé na ní přicházejí a odcházejí mění se - a v podstatě píší pořád to stejné, takže přijít kdykoli i za třeba dlouhou dobu a nahlédnout dvě tři stránky zpět - a vidíte jména, jste v obraze, zpět číst nemusíte, není tam nic nového, než stále to samé. Já jsem tady nebyla asi dva a půl měsíce. Yossarian je tady pořád, proč ne koneckonců.
Chtěla jsem napsat asi jen jeden svůj postřeh - Yoss často napíše tvrdě lidem, které zná jen přes net z diskuzí. Ohodnotí je a napíše, jací jsou a co žijí - a věřte nebo nevěřte, já jsem se s odstupem času přesvědčila, že ona mívá pravdu. Strašně často pozná - kdo lže nebo se přetvařuje - kdo žije na úkor někoho a je lenoch, který nechce pracovat a svou lenost zakrývá řečmi o nemoci, žije z ID a vysává svoje okolí, potřebuje pozornost a válí se celé dny doma, kdo lže o svém vztahu nebo na koho kašel ženatý milenec, koho okolí využívá a kdo svůj zpackaný život tady líčí v růžových barvách a cosi si kompenzuje, kdo je svým způspbem zkrachovalec. Asi tomu nebudete věřit, ale v jednom případě jsem se přesvědčila nakonec i osobně, že jeden člověk žije skutečně jen a jen na úkor jiných, nic nedokázal a jen se stylizuje do role někoho, kým není. V životě jsou možné lecjaké náhody, které nečekáme. Takže jak Yoss s kdysi napsala - hodně lidí se rozčiluje - ona jim šlape na kuří oka.

TO NEPSALA KATK (So, 30. 5. 2009 - 17:05)

To jsem psal já:-)

Yossarian (So, 30. 5. 2009 - 17:05)

Tralalaááá ...zuří, zuří .....Kaťouš prohrál .......pošli fotky Kaťouši, pošli posly ......prčááááááá:)))))

Reklama

Přidat komentář