Reklama

Panická porucha PP7

evakrk (Po, 7. 1. 2008 - 21:01)

Jdu vás všechny ještě pozdravit a zalejzám s čajem do postele. Je mě čím dál hůř.
Jitko, ale tobě jsem chtěla říct, jsi hrozně mladá , najdi si nejlepší oční oddělení a jdi tam. oči jsou to nejdůležitější, ať ti něco nezanedbají.Hlavně se nedej. Podívej, já věřila doktorce, rok jsem jedla pořád silnější a silnější ATB. Pak mi to nedalo, objednala jsem se jinam a zjistilo se, že jsem ty prášky jedla úplně zbytečně a teď mě čeká operace. Zkus to třeba v Hradci Králové, tam ve fakultce bylo dobrý oční. Hlavně to nenech být. Možná i na netu najdeš nějaké odkazy. Jdi do toho a nedej se odbýt.

Jitka B. (Po, 7. 1. 2008 - 21:01)

Lenko - momentálně si kapky nekapu, protože můj poslední doktor mi řekl, že ty kapky, co jsem si kapala vůbec nejsou určené na typ onemocnění, jaký mám já. Abych pravdu řekla, tak tomu sama ani po tolika letech nerozumím.
A nikdo mi nevymluví, že ES, které mám asi 2 roky nejsou z těch kapek, které mají spoustu nežádoucích účinků na srdeční systém. Stejně tak mi nikdo nevyvrátí to, že zvýšený tlak mám z toho, že jsem v pubertě několik let užívala AD Prothiaden, který se na zvýšení tlaku vyvolává.
Proto tak nenávidím všechny léky. Teď mám AD a za několik let třeba na ně budu svádět další chorobu. Nejradši bych se na všechno vy...

Inka (Po, 7. 1. 2008 - 20:01)

Jo, ještě Lily,návykové ty léky nejsou-působí přímo na srdeční sval, ne na CNS.Ten anxiolytický účinek je právě na ty projevy ataky, jako je tlak,puls,svírání na hrudi,dýchání, ale na psychický pocit nepůsobí-to spíš ty benzodiazepiny.

Inka (Po, 7. 1. 2008 - 20:01)

Lucko, zatím jsem se neosypala, ale dostala jsem menstruaci a tak mě pěkně bolí hlava a celkově se cítím hůř.Seznámila jsem se ještě s dvěma holkama z únavového syndromu-s Inou a Katkou a taky Martině nemůžou dojít na jméno.Jestli se osypaly, nevím.

Karle, ty ses osypal?

Lily, je mi to strašně líto-zákon schválnosti prostě funguje stoprocentně.Nezkoušela jsi jiný druh AD,třeba IV. generace,např. velaxin?Třeba by to bylo pro tebe řešení.
Kolik bereš denně rivotrilu?
Na to srdce ti dala dost staré antiarytmikum.Dnes už se předepisují beta-blokátory,jako např. vasokardin-snižují spolehlivě puls,působí i anxiolyticky, ale samozřejmě taky snižují tlak.Ale dají se brát v minimální dávečce-třeba jen půl tabletky,mně pomohla i čtvrtka.

Lenka (Po, 7. 1. 2008 - 20:01)

Jitko, tak to je hrůza děs. Ale s tím už jsem se taky setkala. Patrně dostáváš kapky na snížení tlaku, ne? A asi musíš na pravidelné kontroly.. Já o tom opravdu moc nevím

Miss (Po, 7. 1. 2008 - 19:01)

Martinka - ahoj ano navrhovala, lenze ani u mami nie je idealne prostredie napisem Ti potom do mailu najviac ma mrzí, ze svojho muza strasne milujem a bude to tazke ak tam budem musiet odist byt bez neho :( preto stale dufam, ze do marca tu otazku bytovu vyriesi.

Jitka B. (Po, 7. 1. 2008 - 19:01)

Lenko - vysoký oční tlak mám asi 5 let a za tu dobu jsem to konzultovala asi se čtyřma doktorama. Co naordinoval jeden, ten druhý zrušil, třetí se divil, proč to ten druhý zrušil, čtvrtý řekl, že nechápe postup léčby svého kolegy...
Kdyby se to netýkalo mého zdraví, tak bych se tomu musela smát.

Martina (Po, 7. 1. 2008 - 18:01)

Miss, ahoj,
už jsem Ti také navrhovala odejít k Tvým rodičům :-) Hodně sil!

Lenka (Po, 7. 1. 2008 - 18:01)

Jitko, tak to jsem netušila:-( Nevím co napsat. S tímhle zkušenosti nemám, ale podle toho co jsem četla, tak to stojí dost za prd. Kdyby Ti alespoň, když už Tě honí po všech čertech, dokázali pomoct. Držím palce ať se vše v dobré obrátí.

Jitka B. (Po, 7. 1. 2008 - 17:01)

Lenko - mám vysoký nitrooční tlak. A brečet bych vůbec neměla. Doktoři se nějak nedokáží dohodnout, jak je to špatné, posílají mě pořád na nějaká vyštření... Asi si zamluvím slepeckého psa a požádám o invalidní důchod.

Lenka (Po, 7. 1. 2008 - 16:01)

Jejda...od Varů se žene nějaká černota, to jsem zvědavá co z toho spadne.

zuzka (Po, 7. 1. 2008 - 16:01)

Evi děkuju za fota. Na obrázku pohádka, ale tady fialovej hnus, taje, chvílema prší, tak až to namrzne - tak to teda bude slušný bizáro!!!Já mám ráda sníh, akorát když se na něj dívám oknem z útulnýho pokojíku s hrnkem grogu (nebo raději Krakonošových kapek - tj. grog z griotky).

Lenka (Po, 7. 1. 2008 - 16:01)

Jíťo, jsem mimoň... co máš s očima? A slzy někdy hodně pomůžou, taky bych se někdy potřebovala pořádně vybrečet. Hlavu vzhůru, zase bude dobře....jak psala Evikrk, za chvíli tu máme jaro, všude se bude všechno zelenat...v Praze zase na chodnících nebude kam šlápnout kvůli pejskům -tedy spíš kvůli pejskařům ču?atům, ptáci budou řvát, sluníčko bude pálit a tááák.

Jitka B. (Po, 7. 1. 2008 - 16:01)

Ahoj všem.
Dneska jsem poprvé zaplatila 30Kč za lékaře. Byla jsem zase na očním a nebudu vám popisovat, co mi bylo řečeno. Napíšu jenom tolik, že zase brečím a mám pocit, že z té depky se jen tak nedostanu.

Miss (Po, 7. 1. 2008 - 15:01)

Johanz - toto co teraz pises mi napísala dnes baba co riesila rovnake problemy ako ja so svokrou, proste odisla k rodicom, muz sa spamatal a zohnal aj byt, chcelo to razny krok, tak asi ho budem musiet urobit aj ja.

JOHANZ (Po, 7. 1. 2008 - 15:01)

MISS

FANDÍM TI JA JEDNOU ŘEKL DOST ZBALIL JSEM BATOH A ŠEL DO OSTRAVY.
DO PODNÁJMU...MANŽELKA ZA ČTRNÁCT DNÍ BYLA ZA MNOU A JSME SPOLU PŘES TŘICET LET

JÓ PROBLÉMY JSOU STEJNÉ JEN LIDI SE MĚNÍ

JOHANZ (Po, 7. 1. 2008 - 15:01)

POTENCE HONÍ LIBIDO A NE AN NE HO DOHNAT.

NEBO ŽEBY TO BYLO OPAČNĚ?

Miss (Po, 7. 1. 2008 - 14:01)

Ahojte na chvilu som tu malého som dala do postielky snad chvilku pospi :)

Evi z Krk - coze taký pozitívny príspevok v tomto necase?:)) aj ked musim povedat, ze asi mozme konkurovat Tvojmu kraju mame sneho po kolena!!!! skoda, ze Samko nema sane :( tak by sme sa vyjašili som zvedava ako mi pojde golfáč po snehu :))

Ludkovia tak ja som dala mužovi ultimátum pokial sa do marca neodstahujeme idem byvat k mame...a hotovo ja sa uz nicit nenecham povedala som razne STOP...bolo na case, milujem ho nechcem si pokazit vztah, ale ani zdravie nie a to je najdolezitejsie v zivote, mozno s astane zazrak a my sa nakoniec predsa odtahujeme..aj ked na zazraky a dobre spravy som uz prestala verit davno, este do toho vsetkeho som stupila na zrkadlo, ktore smaozrejme prasklo :( tak si vravím uz len toto mi chybalo, al epotom si vravim celý rok som mala o hovne a ani som zrkadlo nerozbila takze je to asi jedno :))

Dita - ahoj ako sa mavate doma? zdraví? musim uz aj ja vymysliet nejaku basnicku kedysi som v kuse tvorila :( teraz na to akois nie je cas ani energia :(

Martinka - zdravím, aj vsetkých ostatných, Dasendu, Jirinu, Lenku Lili, Martana, Johanza, snad pekne zasnezene mestecka ako my tu na vychode.

evakrk (Po, 7. 1. 2008 - 13:01)

Holky nesmutněte. Je blbej den, blbej čas, zas bude líp. Uvidíte. Skončila podzimní deprese, přišel povánoční stres.Coooo???
Hele, víte, že už se prodlužují dny? Uteče leden, překulí se únor a budou velikonoce. A jarooooooo a sluníčko a jarní deprese, letní vedra, podzimní plískanice a my. Tak do boje.

Lenka (Po, 7. 1. 2008 - 13:01)

Lucko, když já už té týdenní samoty mám plný zuby. Za celé manželství jsem si ho už užila do sytosti. A pak...malování je sice skvělé, ale oči už to nějak nezvládají. Nějaké možnosti jít ke zvířatům mám, tak uvidím.

Reklama

Přidat komentář