Reklama

Panická porucha PP7

JOHANZ (St, 9. 1. 2008 - 09:01)

KRÁSNÉ SLUNEČNÉ RÁNO Z OSTRAVSKA

OBLOHA JE JAKO VYMETENÁ JEN MRAKY DÝMU Z CHRLICÍCH KOMÍNU NARUŠUJI AZUROVOU MODŘ(LEPŠÍ TO NEBUDE UHLÍ ZŮSTÁVA STÁLE NEJLEVNĚJŠÍM TOPIVEM, NEBOŤ UHELNÁ LOBBY PROSADILA I ZVÝŠENÍ NULOVÉ DANĚ NA PLYN)

TELEVIZE JE VYPNUTA A JÁ POSLOUCHÁM TICHO PŘERUŠOVANÉ OBČASNÝM PROJETÍM AUTA A Z POVZDALÍ ZNĚJÍCI PODMANIVÉ MELODIE ENYY.

JSEM PŘIPRAVEN PŘIJMOUT DOSUD VZDÁLENÉ JARO DO SVÉ OTEVŘENÉ NÁRUČE...

VYČESANÝ REX MÁVÁ OCASEM JAKO VENTILÁTOREM A OČEKÁVÁ SVOU DENNÍ DÁVKU PIŠKOTU.

PO ODSTROJENÉM STROMEČKU ZŮSTALY JEN STOPY V PODOBĚ NĚKOLIKA OSAMĚLÝCH JEHLIČEK ,KTERÉ SE VYHLY HLADOVÝM ÚSTUM VYSAVAČE.VÁNOCE SKONČILY V ŽÁRU ROZPÁLENÝCH KAMEN A ODEŠLY V ROZTŘEPANÝCH PLAMÍNCÍCH.

Dituša (St, 9. 1. 2008 - 08:01)

Oli spím.Ale už zas ne.Měj hezký den.

olga (St, 9. 1. 2008 - 07:01)

Ahoj všem,

Ditušo, spíš ty vůbec někdy?
Lily, na tebe holka myslím moc často a vůbec nevím, jak ti pomoci aspoň slovy, připadáš mi tak ztracená v tom svém neustálém boji.Jo, jak píše Lucie, trimepranol jsem před staletími mívala taky na neurocirkulační asthenii, pamatuju, že to býval dobrý lék, určitě ti pomůže aspoň na to bušení. A dodatečně gratuluju k tomu, že jsi tetička Lily.
Lenko, stejně jsi hrdina, že ač s Xanaxem, vrhla ses do víru velkoměsta a přežila a ještě nakoupila pro Barnabáše.
Mamčo, Dita píše správně, když je kamarádka v takovém stavu , v jakém je /pamatuju je u sebe moc a moc dobře/, je nejdřív zapotřebí, aby vůbec byla schopná k nějakému terapeutovi dojet a vůbec s ním komunikovat. Je dobře, že má aspoň tebe, i když pro tebe je to velká zátěž.
Johanz, nejsi sám, kdo je permanentně nasranej ohledně zvyšování všeho, já osobně, ač počítám, jak počítám, prostě se do svých příjmů nevejdu , úspory minimální, a to už jsem omezila TV, koukám jen úterky a čtvrtky, internet ráno hodinu a v podvečer půlhodiny, rádio pouštím tak na dvě hodiny odpoledne, bojler zapínám na dvě hodiny denně a peru v sobotu ráno, kdy jde levný proud. Už nevím, jak víc šetřit, taky mě to děsí a na psychice nepřidává.
No ale nic s tím nenaděláme,
tak se všichni mějte co nejlíp a
ahoooooj

Dituša (St, 9. 1. 2008 - 01:01)

Johanz,je to čurbes,kde kdo nadává.Budem jenom platiti,doufejme,že se nám to vyplatí...a ne že jenom "ty ty ty,ty to budeš platiti".Drž se a nerozčiluj a chran srdce své.

Eduš,nemůžem nikdo vědět,kdy nás která nemoc potká či nikoliv,zda někdo v rodině třebas přes pár generací TO měl či ne,stejně tak nemůžem dopředu vědět,jestli by vakcíny byly opravdu funkční nebo zda se jedná jen o reklamu,boom takový,nalákat lidi,jen at platí zbytečně...nevím a neříkám,že pomalu 11 táců za to dám.Nemám je.A muž mi nedá.:-)
( ...já mu taky ne)chích...

Lenko:-( a neleze na tebe třebas...nějaký bacil žaludečně střevní,do toho PMS..a PP náběh je tady! Dáš se zas dohromady,neboj.
Nevím,čo sa robí,ale měla jsem záchvatek z rozčilení,tak 2 min silných arytmií až do krku,po té lehce oslabené tělo s náběhem už už se klepati.Večer tak kol 8.
Ted jsem zas na cestě pokojík-ložnice,batoh nemám,ale asi si už pořídím nějaký "noční batůžeček" a kolečový brusličky,at zvládám rychleji přejíždět.
Dobré ráno.

Dituša mamče (St, 9. 1. 2008 - 01:01)

http://www.uzkost.cz/

http://psychologie.doktorka.cz/uzkostne-poruchy/

http://cs.wikipedia.org/wiki/%C3%9Azkostn%C3%A1_porucha

zde např.knížky http://obchod.portal.cz/produkt/uzkostne-poruchy/

http://www.deprese.com/uzkost.php

http://www.deprese.com/uzkost.php

knižka - http://www.kosmas.cz/knihy/125847/uzkostne-poruchy/

Dituša (St, 9. 1. 2008 - 01:01)

mamčo.o máš sixe pravdu,že by s ev duši mělo něco najít:-),ale věř-a bud ráda,žes něco tak hnusného,jak tvá kamoška,nezažila-,že za takových až i fyzických stavů-nemůže dýchat a jistě dalších-by nebyla schopna ani k té psychoterapeutce dojít ,sedět tam,komunikovat,cokoliv od ní chápat,hodnotně přijímat.Napřed musí zabrat vhodná léčba.Chce to čas a hlavně výdrž.
Počti si třeba na všelijakých stránkách -panická porucha,úzkostná porucha apod.je dobře,že má tvá kamarádka v tobě oporu.Exisuje i dosti pěkně napsaných knih-doc.Praško a spol...

mamča (Út, 8. 1. 2008 - 23:01)

ahoj děvčata...asi před dvěma dny jsem vás prosila o radu ohledně svojí kamarádky.dnes už jsem o něco chytřejší,tak prosím prosím,máte zkušenosti : dnes jsem s ní byla u psychiatra,ekala jsem v čekárně,zvýšil jí dávky AD,bere už rok a půl aurorix,snižoval ji to a už chtěl vysadit,jenže se to spustilo znovu,takže jí je zase zvedl a k tomu ji dal lexaurin a cosi na spaní.Není schopna se postarat o syna 5letyho,nemůže být sama doma,nemůže nikam dojet autem,všude i v noci ji přepadá panika,nemůže dýchat,nespí,nevezme si nic do pusy jen pití a trochu jídla aby spolka lék,hubne.Nevím,jak pomoct,sedla by mi k ní nějaká dobrá terapeutka,někdo,kdo by ji poslouchal,přece léky nejsou řešení,myslím,že by se v duši mělo najít to,co ty stavy u ní vyvolává...zkuste mi pomoct,at se v tom líp orientuju...nevím,kam ji zavézt,ona se mnou nemůže být celý den,mám dítě a práci,snažím se,ale víc ji pomoct nedokážu,já nevím jak.aby aspon byla schopná doma fungovat.

JOHANZ (Út, 8. 1. 2008 - 22:01)

PSI ŠTĚKAJÍ A KARAVANA JDE DÁL.

HOWG

JOHANZ (Út, 8. 1. 2008 - 22:01)

Snad nejkontroverznějším navrhovaným krokem je zvýšení daní z nemovitostí

Dany Trezziové v pořadu Události, komentáře, kde doytyčná "zdůvodňuje" proč ministerstvo financí navrhuje až 5-ti násobné zvýšení

Lenka (Út, 8. 1. 2008 - 22:01)

Lucie, dojela jsem....s knížkou a s xanaxem. Ale celý den mi bylo v práci na blití. Už jsem se fakt těšila večer domů a nakonec jsem lítala po Praze a sháněla Barnabášovi cvrčky. Ale těší mě, že jsem nakonec byla úspěšná.

Lenka (Út, 8. 1. 2008 - 22:01)

Ahoj Lucieee:-) Tak že Zuze mooooc gratuluji...šprtce:-)))

Lucie (Út, 8. 1. 2008 - 22:01)

Lenko,jak jsi dojela? Zvládlas to s knížkou nebo bez?

Lenka (Út, 8. 1. 2008 - 22:01)

Čusík všem.
Je mi hnusně, nevím jestli z prášků, z počasí nebo je to PMS. A to mám jet zítra do Jindřicháče :-( Musím sehnat klukům školu.
No el.energie se musí zdražovat, když jen pan šiditel má plat měsíčně přes milion. Si asi pořídíme domů dynamo a povinně bude rodina šlapat kvůli světlu a taky vyřešíme problém s tloušťkou. Jdu do peří, mějte se líp než já a dobrou.

Lucie (Út, 8. 1. 2008 - 22:01)

Holky hlásím,že Zuzka zkoušku opět za jedna,je skvělá!!
Být mladá, určitě se nechám naočkovat a svou dceru taky,jenže jí nemám!-:)

Lucie (Út, 8. 1. 2008 - 22:01)

Ale vždyt ten hoch z toho čezu si nechal dát jen necelých 700 000 000 odměnu,chudák!!!!!!taky mi začíná bejt z toho všeho úzko a to jsem donedávna nesnášela ty věčně brblající!!Ach jo

Lily,Trimepranol určitě jen podle potřeby ale to je moje zkušenost..paní Dr.to u tebe třeba vidí jinak.Návykovej není,i když..tělo si sice nezvykne ale říkej to svý hlavě!

Eduša (Út, 8. 1. 2008 - 22:01)

Johanz, tak nesmíš všemu věřit, tzn. nesmíš prodávat tak, jak koupíš, musíš si o tom zjistit víc info z dobrých zdrojů a ne styl "jedna paní povídala".
Vypočítáváš všechny svoje výdaje,já reagovala jen na tvojí zprávu o zvyšování daně z nemovistostí, tak jsem ti to chtěla objasnit, že daň se nezvyšuje.
Jo a nemelu, nejsem mlynářka ;-)

Eduša (Út, 8. 1. 2008 - 22:01)

Dituš,ty myslíš, že je tak vysoká pravděpodobnost onemocnění, že stojí za to se nechat očkovat? Viděla jsem nedávno pořad o tom očkování a dr. gyn. tam říkala, že pokud chodí žena na pravidelné preventivní prohlídky jednou ročně, tak že se to ohlídá.

JOHANZ (Út, 8. 1. 2008 - 22:01)

EDUŠA

JÁ ŽE PLAŠÍM JÁÁÁÁÁ

CO TO MELEŠ PRODÁVAM JAK JSEM KOUPIL...

UVIDÍM AŽ PŘÍJDE POUKÁZKA...

A NEŘIKEJ MI ŽE PLAŠÍM

UHLÍ 9,2%
PLYN4,6%
POPLATKY U LÉKAŘE SEGRA DNES ZAPLATILA 200 JEN U LÉKAŘU...
DANĚ Z 5 NA 9%
MĚSTSKÁ DOPRAVA
EL.ENERGIE
VLAKY
VODA
DÁLNIČNÍ ZNÁMKY

ATD.ATD.ATD.

PŘIPOMINÁŠ MI TOHO HYGIENIKA JAK TVRDIL OBČANE NIC SE NEDĚJE ČERNOBYL JE JEN REGIONÁLNÍ KATASTROFA

CELÁ POLITICKÁ REPREZENTACE JE FIALOVÝ HNUS

Martina (Út, 8. 1. 2008 - 21:01)

Dituš,
bylas náhou výborná, když jsi dnes tak všechno zvládla. Já jen nakoupila, uvařila rychlovku a mimořádně usnula na dlouhé dvě hodiny. Pak jsem byla v čajovně s holkama, což byl fakt balzámek.

Miss,
zdraví hapruje? Tak se pěkně proleč. Na bolesti svalů mně zabírají ty přírodní hormony nebo gingo.

Dituša (Út, 8. 1. 2008 - 20:01)

Eduš:-),to nemusíš mít v rodině.Automaticky mi to sám nabídl,že je 85% účinnost až na 30 let jeden typ injekcí je od 35.roku,pak jsou pro ty mladší atd.

Čau MISS

Reklama

Přidat komentář