Reklama

Spříznivkyně JC a ML

JC (Po, 11. 1. 2010 - 13:01)

no každý jsme jaký jsme...To nepsala pravá IVA ale ksindl a je vás jich tady dost.

JC (Po, 11. 1. 2010 - 13:01)

Taky si myslím,že chlastala...Májo máš dost pravdu. Zkusím Ti ukázat jiný pohled na věc. Alkoholismus ,nikotiniáda ,drogy je nemoc. Není třeba někoho oslavovat ,stačí jenom se snažit pochopit. Vidíš já dnes nekouřím 28 let ,když byla rodina a děti ,kouřil jsem jim pod nos. Budeš mi Májo věřit ,že je to celý můj život a já se stydím .Stydím se že jsem jim kouřil pod nos a okrádal je .Neomlouvá mne ani ty přesčasy v práci ,soboty a neděle abych jako živitel rodinu svoji uživil. Mohu také poukázat dnes na kuřáky ,cukráře,obezitu ,a další co si se svým špatným přístupem ke zdraví ničí život a zatěžují státní pokladnu. Kouří i když mu to lékař mu to zakázal a má dvojitý baypass.A jsou desítky případů kdy státní peníze letí do vzduchu. Dovolené lidí z vlády ,prohranné spory a těžké peníze za zbrojení,předražené silnice ,zakázky,korupce .Zrovna si vzít Líbu na paškál když se snaží pomáhat druhým ,nevím zda je to dobrý způsob hledat státní peníze. Líba jako já a další si moc dobře uvědomujeme co jsme v životě udělali .Něco špatně něco dobře. Jsou lidé co nikdy nic neudělali a jenom se vezli.ŘÍKÁ SE ,ŽE DO MRTVOL SE NEKOPE.Je to příměr tak nějak na hraně .Řeknu to jinak .Jestliže člověk udělá nějakou chybu měl by šanci udělat nápravu a Líba se snaží a nejen za svou cenu ale i pomoc druhým . V tom spatřuji její osobnos.Co se týká její viny ,neviny at posoudí ti s nimiž žila .Hod kamenem kdož jsi bez viny. Každý jsem udělali nějakou chybu a tyto diskuze by měli sloužit k nápravě a nápravě ale i vás ,Vás co akorát sprostě nadávají druhým. Co vy jste pro psolečnost,rodinu udělali? Vždycky dobře? V tom případě Vám blahopřeji jste jedničky .

'''' (Po, 11. 1. 2010 - 13:01)

Fotka mého Jeníčka, že je...no každý jsme jaký jsme ,někdo je hezký ale uvnitř zloduch,jiný tak krásný jak ty není Ivo ale duši má krásnou.Ty jsi xantapa-nejhádavější baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Iva (Po, 11. 1. 2010 - 13:01)

Fotka mého Jeníčka, že je krásnej ?
máte fotku toho blba.
http://www.porcelan-glass.cz/obrazy/kniha_v.jpg

ostošest (Po, 11. 1. 2010 - 13:01)

Libě slávu, Libě...já s tebou musím souhlasit:-)) moc hezké a trefné:-))

Ivo jsi kravka, jestli něco Libě chceš, tak jí to řekni né? Ty jsi určitě Cidrichová, takhle blbá, to by sedělo..

Iva (Po, 11. 1. 2010 - 13:01)

Taky si myslím,že chlastala...já s tebou souhlasím,spíš bych se schovala,ona stejně pije.Píše vaří rum s máslem,peče bezdomovcům,tam je schovaná.Vypisuje děti týden nepustila domů,záchytka její přechodné bydliště,nakonec ji děti nacpaly do auta a na léčení.Bude mít 60let do 53let pila,vždyt děti na ni kašlou musí mít po 40letech též.Nyní prý svatozář kolem hlavy,debilita nehorázná.

ÁNO áno (Po, 11. 1. 2010 - 13:01)

Libě slávu, Libě čest,
cidrichovi do držky pěst!

??? (Po, 11. 1. 2010 - 13:01)

Ty musíš mít opravdu narvanej kvelb, když máš čas na psaní tak dlouhý ptákoviny.Ještě plnou chyb kreténe!

správně (Po, 11. 1. 2010 - 13:01)

Jenže ty nejsi voda .Voda je...Ano, Liba, Liba, Liba je skvělá.
Ať žije Liba. Ať stoupá její sláva.

ostošest (Po, 11. 1. 2010 - 13:01)

Taky si myslím,že chlastala...Mája by se styděla-má asi proč.
Liba je hrdá bojovnice. Otevře se ostatním aby se lidé v jejím příběhu našli.
Stud hodila za hlavu a vyšla hrdě s pravdou ven. POTLESK LIBO, APLAUS, VYDRŽ, BUĎ ZDRÁVA A JEN TAK DÁL.

JC (Po, 11. 1. 2010 - 12:01)

Jsi chudák a hlupák, ale to...Jenže ty nejsi voda .Voda je živočišná a ty jsi H2SO4 kyselina sírová. Vida čistá voda má. Ty jsi svoloč ,odpad společnaosti. Nejsi sám ,čtu jak někteří nadáváte Líbě. Už jsem psal ,že Líbu a AA nemusím ale oproti vám některým Líba ušla velký kus cesty a abstinuje. Každý máme svůj způsob .Jsem sám a nepořebuji ke své abstienci dalšího. Líba a někteří potřebují. Ale i v AA nejsou všichni dobří ,vím že hodně z vás je z AA a proto na mne nasazujete. Mám vás na háku. Když jsem řekl ,že závod doběhnu a že budu první tak tak bylo. Důkazů mám víc než dost. Třeba ve střílení z malorážky jsem věděl ,že to sedlo a věděl jsem na sto% ,že mám nejvíc nastříleno. To už tak je .A také je uznat vítězství druhého. Líba svůj boj měla těžší o to ,že se propila dál než já i když na dně jsem byli oba.Ale oba dva jsme se z toho dostali. Minulost je minulost.Líba radí a snaží se pomáhat druhým. Když jsem měl něco proti způsobu její advokacie AA naspal jsem to narovinu. Nikdo nemůže říci ,že bych byl křivák jako někteří z vás .Co děláte vy pro druhé ? Nic akorát nadávky .Ode mne to pojmenování Svoloč je pro některé z vás více než slušné. Když si ted čtu jak jste ji na alkoholismu v 11:50,12:26 sprostě nadávali tak zrovna tak nadáváte i mě ,Ivě,Zdeničce,Dáše,Ivetce a druhým. Nemáte to jednoduché já vím jste duševně postiženi,závistivci,ubožáci .Ta ženská se chlastu postavila. Hned zez začátku zavřu svoloči pusu ,že bych ji najednou chválil. Ne každý má svou cenu a Líba ji má v tom ,že přestala chlastat a drží se .Snaží se pomáhat i druhým a za to si ji cením. Nepíši na alkoholismus jak jsem řekl to zase někdo pomlouvá. Jste k politování někteří opravdu případy pro psychiatra. Není problém si načíst hezkou zpověd a vás vy špíny nechat špinit zase jiné diskuze. Spousta diskuzí skončila jenom začala.Jenom jsem se dívala jsou stovky diskuzí ,kde po pár příspěvcích konec .Vůbec nic jste nepochopili a obávám se ,že nic nepochopíte .Vaše škoda .Slušným hezký den.

??? (Po, 11. 1. 2010 - 12:01)

Taky si myslím,že chlastala...My taky trpíme, ale tím, že jsi dementní blbko. Starej se sama o sebe, tím co píšeš je evidentní, že máš ty sama velký problém.

??? (Po, 11. 1. 2010 - 12:01)

ale pravdivá,JC se mi líbí...Co to pořád meleš? Jsi vpořádku?

Mája (Po, 11. 1. 2010 - 12:01)

Taky si myslím,že chlastala ta Liba celý život a teď když přestala má být hrdinka? Nakonec dostane ještě metál. Všichni kolem ní trpěli a ona si užívala. Nemluvě o penězích co nás i její rodinu stála. Teď se bude vytahovat? Stydět by se měla a nikde to veřejně nevytahovat.

to (Po, 11. 1. 2010 - 12:01)

blbe propitýje o libuši že bez AA chlastá pořád,stejně pije vaří si rum s máslem

... (Po, 11. 1. 2010 - 12:01)

Teda tot je otřesná diskuze....ale pravdivá,JC se mi líbí napíše jen pil,kouřil přestal.nepíše co dělal,mu nadáváte a libuši svatozář kolem hlavy.To muže napsat jedině ona sama o sobě normální né.Ty hrůzy se nezapomínávájí,následky zůstávají na celý život.Její děcka nejsou vyjímka vždyt chlastala do 53let,ty děcka měli ze života peklo proboha dětsví to chlastal i otec.

... (Po, 11. 1. 2010 - 12:01)

Teda tot je otřesná diskuze. Že se nestydíte,fuj.

'''' (Po, 11. 1. 2010 - 12:01)

prochlastná čúza děti...chlastala nekonečné roky,a ted bez aa sekty ani nohu,její děti ubohé dětství,zákdal do živots rodiče ožralci,matka zamčená je dom týden nepustí,metlu a bičem ji šlahat

PL (Po, 11. 1. 2010 - 11:01)

Liba je skvělá baba, trvám si...prochlastná čúza děti nechtěla pustit domů.co měly za domov ,dětství takovou babu upitou nebudu v 60letech obdivovat.Svatořáz měla mít když dělala děti,vole prochlastaná kráva,né ženská pchíííííííííííííííííííííííííííííí

PL (Po, 11. 1. 2010 - 11:01)

11.1.2010 10:56 -...Jo, jo, kyselino!!!No, není srandovní ten JC?

Reklama

Přidat komentář