Reklama

alkoholismus

Oprava: (So, 10. 11. 2018 - 13:11)

o:-) jsem lesbicky orientovaný transexuál, který žije v mužském těle(zatím ještě bohužel) a líbí se mu ženy(nebo muži v ženském těle, orientované na ženy v mužském těle).

sdfg (So, 10. 11. 2018 - 13:11)

Čoveče tak to je naprosto korektní kanadsky vydatelná inzerát seznámení muže s ženou...

Karel (Pá, 9. 11. 2018 - 14:11)

Já znal jsem Joe Trychtýře, ten játra měl jak zvon,
jak Orwel ho ovládal, démon alkohol.

Karel (Pá, 9. 11. 2018 - 14:11)

Konzumací alkoholu se snižuje frustrační toelrance. To je ten fenomén, že na vše si musíte dát panáka. Ujede vám tramvaj, míříte do přilehlé hodpody si dát panáka. Vstal jste pozdě, večer si musíte dát dřív alkohol.
Dřív se na podzim stmívá, musíte to řešit odchodem do hospody.
Bolí vás záda, chce to skleničku alkoholu.
Nejde vám to v práci, třeba se nakopnout alkoholem.
A pak se vám stane něco většího a jste ožralý jak dobytek.

Návštěvník (Pá, 9. 11. 2018 - 16:11)

Když pak z chlastu praskne ledvina, jako se to stalo mě, tak to žádná legrace není.

Tonda Vlas (Pá, 9. 11. 2018 - 12:11)

Aspoň by z toho něco káplo. U nás se o tom také uvažuje. V Německu to znamenalo téměř dva roky zmatků, než to začlo fungovat tak jak má. Plechovky (platí to i pro všechny petky) koupené mimo Německo bez zálohy a tam shrábnout za ně zálohu tam odevzdat nejde. To mají zabezpečené.

sdfg (Pá, 9. 11. 2018 - 02:11)

Nejdál jsou na tom angličanky, v 68 tam u nich vypukla rovnost pohlaví a ta u nich znamená rovnost a to ve všem, takže řvou,rvou se, chlastají, močí na veřejnosti, ukájí se, prostě všechno a chlast tomu se vyrovnat angličanům hodně pomáhá.
Ono to nejde ovšem, hospody nebudou nikdy ani v anglii plné ožralých matek, babiček, v tak hojném počtu jak Alanů, Smithů,Johnsonů.Přeci jenom líp se ožralý stává ke kobylám a hospodářským strojům, než k dětem a vnoučatům.

Mno (Pá, 9. 11. 2018 - 00:11)

Ženy sice makají dnes jako muži, ale stres, přehnaný tlak na výkon, to vše začíná vyrovnávat jejich podíl na alkoholické populaci.
To, že žena ztrácí víc tím alkoholismem je jasné, ženství, stává se poměrně obhroublou, pokud je plodná, těžkosti čekají i plod.
Prostě není na tom moc dobrého , má to rychlejší spád a závislost se vyvýjí rychleji.
Do toho ještě problémy s příjmem potravy, žena spíš nejí, aby alespoň vypadala.

Karel (Čt, 8. 11. 2018 - 09:11)

To je zcela nový typ nápoje ta ochucená piva.Má to 10% cukru, podle mne je to něco, co by se nemělo povolit, není to nápoj je to pochutina s přídavkem alkoholu a tváří se to jako jídlo, nebo džus.
Alkohol má mít jasný typ.
Tyhle hovadiny jako gin z tonikem v plechu.
Vodka s džusem v plechu.
Cidre s příchutí absintu.
Tak to už můžou zapékat i marjánku do koláčků až ji v ČR povolí...

Mas pravdu (Pá, 9. 11. 2018 - 05:11)

Nevim, proc ve vsem musi byt dalsi a dalsi novinky. Navic, pokud se da rict o beznych druzich alkoholu, ze v malem mnozstvi jsou lekem, tak tady o tech ochucenych, preslazenych napojich se to rici neda. A ty plechovky - to je nestesti samo o sobe - jen kolik se jich povaluje v prirode...

Tonda Vlas (Pá, 9. 11. 2018 - 06:11)

V Německu se nepovalují. Je na ně záloha 25 centů, kdežto na flašku jen 8 centů. I kdyby tam ty plechovky někdo do přírody vyhazoval, tak by je bezďáci rychle sebrali.

jarka (Pá, 9. 11. 2018 - 12:11)

Proč se nemůžeme v tomto po Německu opičit? Já když jezdím s kočárkem, tak toho vždy po krajině plno sesbírám.

Mno (St, 7. 11. 2018 - 20:11)

Alkohol tak jak se pije dnes, to je peklo. Jen slouží k tomu, se rozdovádět a nadávat druhým, který to pak neunesou a stanou se z nich alkoholici a alkoholičky.

Mno (St, 7. 11. 2018 - 20:11)

Sousedovi alkohol sežral krček, teda vracel se po své trase z hospody a spadl do rychlovýkopu a zlomil si krček, ta díra nebyla ve tmě vidět a nebyla vůbec označena.Dost mu trvalo než si zavolal pro pomoc, do té doby byl rozpláclý na dně díry v bahně s polámaným krčkem.

Tonda Vlas (St, 7. 11. 2018 - 19:11)

Mně osobně se ten chlast před 17 dny velice nepěkně vymstil - prasklá ledvina.

Vlado (St, 7. 11. 2018 - 20:11)

Cože? Jak může z chlastu prasknout ledvina? To jsem ještě neslyšel. Ztvrdlá játra to jo, ale prdlá ledvina??

Tonda Vlas (St, 7. 11. 2018 - 21:11)

Byv ožrav jsem spadl a jebl jsem se přímo to ledvinou o obrubník. Vím o čtyřech lidech, kteří takto jebli hlavou a měli to v rázu za sebou. Tři z nich jsem znal osobně a čtvrtý o kterém byl ostravský herec Luděk Nekuda.----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Před třiceti lety, 10. března 1988, zemřel herec, textař a ve své době populární průvodce televizním a divadelním pořadem Sešlost Luděk Nekuda. Jeho tragický skon ve věku pouhých 45 let patří k nejzbytečnějším úmrtím v historii tuzemského showbusinessu. Oblíbený komik a hudebník zemřel poté, co pod vlivem alkoholu spadl ze schodů, když zapíjel vztek kvůli odmítnutému televiznímu scénáři.---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
U herce Hrzána a zpěváka Schelingera to bylo něco jiného. Tam to nebylo po obyčejném pádu. První spadl z 18 metrů, když se vožralej šplhal po parapetu a druhý v Bratislavě skočil vožralej ze starého mostu do Dunaje................................................................................................................ mimoto znal jednoho, který také spadl, když se někam šplhal vožralej. Měl však jinou motivaci než Hrzán. Šplhal se tam, aby vlastní matce ukradl peníze, aby měl za co dál chlastat, protože ty svoje proglgal, jenže se mu nezadařilo.

mno (St, 7. 11. 2018 - 19:11)

Šampaňské ani jiný alkohol se nesmí lít do vagín, protože alkohol se vstřebává strašně rychle, protože jde do krve a ne jak při požití krkem rovnou do jater místo do krve,navíc šampaňské do pochvy má bublinky a ty přejdou do krve a způsobí embólii, tedy roztržení srdce, jeho puknutí, vzduch v mozku a puknutí cév v mosku.

TO (Út, 6. 11. 2018 - 22:11)

To musí být teda staří ožralové aby si lili šampaňské do vagín.To normální chlap čech jak poleno nedělá ani když se vrátí z hospody v rauši a stará je na dušičky u tchýně.

Mno (Út, 6. 11. 2018 - 22:11)

Když už to nejde horem, tak si alkoholici zkouší podávat alkohol spodem, ženy těžké alkoholičky tu mají ještě další možnost, nalévat si to do vagíny.
Když musíš ta musíš!

Reklama

Přidat komentář