Reklama

Táta - komunista

Josef (Pá, 24. 4. 2009 - 00:04)

Ať žije KSČ hurá!! Ať žije Stalin! Ať žije Lenin! Štěpán na hrad! Jakeš je borec!

__utma=22592180 (St, 18. 2. 2009 - 19:02)

promiň plku,opravuji se.Mozek to nebude,spíš něco zapáchajícího :=((
Nemám potřebu se houpat,neboť jsem naprosto spokojený,vzhledem k tomu,že mám vyplavený mozek,tak ty tvoje kydy,mě nese...

plk (St, 18. 2. 2009 - 19:02)

Může se stát,tobě ho jak vidět komunisti vyplavili už v raném mládí.To asi musí být katastrofa takhle žít,nebylo by pro tebe spásou se jít zhoupnout?

Návštěvník (St, 18. 2. 2009 - 19:02)

Máš pravdu plku,třeba se dočkáš i toho,že ti mladí svobodně,vystřelí mozek z hlavy :=((

plk (St, 18. 2. 2009 - 18:02)

Je jenom velmi uklidnující,že mladí si tu svobodu už vzít nenechají.Starých zarytých komoušů bude taky čím dál mín?.Navíc ti mladí se už učí,jak se svobodou nakládat a jak využívat všech možností, které jim nabízí.Staří budou vždy náchylní si dobu mládí idealizovat a to špané zapomínat

Anejet (St, 18. 2. 2009 - 13:02)

....zase jednou zdravím ... a to je dobrý:
"Jsem si jistý, že někteří nevolníci po zrušení nevolnictví a někteří otroci po zrušení otroctví nevěděli, co si s tou svobodou počít."
(Já pořád nevěděla s čím to naše slavný v 89. náhle rozpuštěný vězení srovnávat ... mne vždycky napadla jen sekta ... sekta má taky podobný obsah jako měla tady ta totalita. Ale tohle ja taky dobrý, dík :-) Zdravím

táta snílek kom (So, 26. 3. 2011 - 13:03)

synek realista a státní tunelář,jo,jo,tak to chodí......

Básník (So, 26. 3. 2011 - 11:03)

Ať žije KSČ hurá!! Ať...A ty seš blb.

Jo Jo (So, 26. 3. 2011 - 01:03)

Ten prášek! Vole!
A co ta ekonomika?

Návštěvník (Út, 25. 12. 2007 - 07:12)

:)))))))))
Pravda!

Pro bb. (Út, 25. 12. 2007 - 04:12)

Mezi těmi dvěmi písmeny Ti chybí l!

bb (St, 2. 5. 2007 - 05:05)

reagovat na fanatické názory lidí typu Anejet je zbytečné.Tito lidé vždy v historii stáli za represemi,tresty a ubližováním,honech na čarodějnice ap.Lidé ,kteří si myslí,že jejich názor je správný a doba,která jim v něčem "nahrává" je jedině ta správná.Vždy v historii stály proti sobě dva tábory.Jeden/většinou bohatí a mocní/,kteří byly přesvědčeni,že své priority uhájí utiskováním těch druhých.Toto se ve své podstatě NEZMĚNILO.Stále jsou lidé dobří,čestní a hajzlové za něco se schovávající,hlásající a propagující svá moudra.Obě tyto skupiny jdou za svými cíly,bez ohledu na to,zda jsou v nějaké straně,či nikoli.Všechny komunistické idee prostě nebyly k zavržení,ať se vám to líbí,nebo ne.Jenom pár vych...neřádů je podě...Tak,jako teď neexistuje demokracie,ale "cochcelismus",jeden vykořisťuje druhého,upadají lidské vztahy,nikoho nezajímá nic,než prachy a snaha pořádně si namastit kapsy a po mně potopa.A hlavně se opičit po amíkách.Kdyby to alespoň přinášelo něco pozitivního.Nebyla jsem v KSČ,nevolám po starých časech.Přála bych si společnost,ve které se bude slušně žít.Kde špatnost nebude mít své "roztleskávače".

Ponocny (St, 2. 5. 2007 - 02:05)

Anejetko, ponocnyanejet"seznam.cz
Tesim se.

Montag (Út, 1. 5. 2007 - 21:05)

Anejet, sorry, já si to nad tím přečet až teď. A jsi taky neobyčejně sprostá, že zakládáš politické téma a pak se od něj distancuješ.Ale co se divím to asi ten tatínek komunista, třeba poslanec Tlustý je na tom stejně:)

Montag (Út, 1. 5. 2007 - 21:05)

Anejet, máš pravdu, táta bývalý komunista je dnes dost na hovno. To tak táta sice z ČEskoslovenska, ale bývalý vexlák, šéfík velký fabriky, nebo dokonce terorista jako Mašínovi, to je VONO!

Anejet (Út, 1. 5. 2007 - 21:05)

:-))) promiňte, ale tohle nebudu komentovat, já sem jen nahlédla, já nemám potřebu se o tomhle právě s vámi bavit. Jak už jsem zmínila, já jsem se s tímhle tématem už pro sebe vyrovnala, nemám potřebu to dál řešit, nahlédla jsem náhodou a chtěla reagovat na Ponocného zprávičku pro mne. Bavte se dál na své úrovni, já vám to brát nemohu. Rohlíku, budeš se divit, ale bohužel nejsem žádná mladice, možná toho pamatuji víc než všichni v tuto chvíli účastní, takže se tu mějte, tohoto se účastnit nepotřebuji. PONOCNÝ, jestli chceš, napiš mi tu prosím nějaký e-mail, k Novému roku si můžem napsat i jinak, ten můj co jsem tu kdysi uváděla už neplatí, Anejet co byla na začátku téhle diskuze už vlastně neexistuje.

Miška (Út, 1. 5. 2007 - 21:05)

Můj tatínek byl , no, umělec protestující proti režimu. Komunista nebyl nikdy. Ale stejně bral drogy, byl pořád ve světě a když byl doma strašně mě mlátil, že jsem skončila na psychiatrii a pak v dětskýmústavu. A jemu na něco přišlai, takže on v kriminále. Jistě, dneska se říká, že mu komunisti aby ho umlčeli zabili dítě. Ale já žiju, jen jsem dospěla naštěstí, v jiné, slušnější rodině...Tatínek si po Listosinci vzal svoje odškodný a dneska je člen Konfederace politických vězňů a píše se o něm v knihách. Ke mně se pochopitelně nehlásí. Narušilo by to jeho legendu... Mám už svoji rodinu a vlastně mě to může být ukradený. Dějiny prostě nejsou spravedlivý:(

Anča (Út, 1. 5. 2007 - 20:05)

tatínek mě vošahával a mlátil dlouho jsem nemohla pochopit proč??? No a je to jasný! Byl to KOMUNISTA ŠPINAVEJ Neměl sice rudou knížku ale narodil se v TÉ DOBĚ!
Asi jsme na to, Anejet, obě stejně?

Rohlík (Út, 1. 5. 2007 - 20:05)

Milá Anejet. Tohle jistě ani netušís. Před dvaceti lety jsem stál 20 halířů a dneska 2 koruny. Holt česká měna tvrdne...furt v prdeli:) Komunisti nás vodili 40 let stranou a Klaus to s náma vzal prostředkem:)
Takže promiň tatínkovi komunistovi, že je tak odporně a podle prohnilý a slizký:)
Možná pochopíš, co jak se zdá zatím nikdo na světě, vybavený tvým způsobem myšlení. Každý Titanik se může potopit, nezáleží na tom, jestli má na vlajce hvězdu, nebo ptáka. Na každého Napoleona se bude jednou nadávat. A každý tatínek byl někdy mladý a zrovna tak bezchybně geniální jako právě tady TY!

Xavier (Út, 1. 5. 2007 - 20:05)

Historie v bleděmodrém, to jste , anejet, vystihla podstatu dnešní české politiky.
Můj včerejšek byl rudý, dnešek je modrý, zítřek bude možná křížový, půlměsíčný, nebo žlutý:) A pořád budou existovat nějaké jako Vy, které se k tomu odmítnout postavit jako k faktům dějin a budou hledat viníky v podstatě mezi obětmi. Co Vám otec udělal? Byl na Vás zlý? a bylo to zcela určitě proto, že byl komunista, nebo Vás o tom přesvědčil až nějaký kněz, nebo, lépe, nějaký polistopadový mudrc?
Buďte si jistá, že každá doba je sympatická jiným lidem, můj děda nedal dopustit na Němce, ne proto, že byli nacisti, ale proto, že nebyli falešní humanisti projevující se pozitivní diskriminací zločinců. A proto, že dokázali v novodobých dějinách vždy celkem dobře organizovat výrobu i politiku, místo dnešního českého kšeftaření. A přesto jsem si s ním rozuměl.
Můj kamarád měl dědu zapřísáhlého soudruha a ten ho jenom honil, se slovy, že pionýr musí jít příkladem. Takže on by ho nejradši zahlušil. Nevzniklo to nějak podobně?

Reklama

Přidat komentář