Reklama

Táta - komunista

D (So, 14. 3. 2015 - 11:03)

Teď jsi dostal ty mě,...Znáš tuhle website s ratingem finančních poradců referencemi na ně?

http://www.dobryporadce.cz/

Pavel. (So, 14. 3. 2015 - 11:03)

V roce 2050 by podle odhadů měla být USA na 150% dnešní populace,Hispánci jako nejvíce rostoucí skupina by se dostali z 14% ti na 29% populace.Tedy zaznamenali by nárůst na 250% původní populace.Zatímco bílá skupin aby zaznamenala stagnaci na 104% původní populace.
Uče se tedy Hispánskou kultura a zvyky,USA jednou bude znovu indiánská země nyní s americkým stylem života.

Pavel (So, 14. 3. 2015 - 10:03)

A do dvaceti let,nebo 40ceti,jsou v americe ve většině mexikánci spolu s černochy,asiaty,míšenci.Mexikánci a míšenci.Nejsem rasista,ale přece jenom mexikánci a černoši mají jinou kulturu než evropani,nebo snad je to dnes už jedno?!

Pavel (So, 14. 3. 2015 - 10:03)

Všechno je to jenom hra,kde...Boha možná nenajdete,ale věřící v dábla ano.Pozorně je poslouchejte.Seí v tom vrtulníku a v ústředí velícího štábu armády,je ovládá.Yes sir,máme je zabít?!Kolektivní vina v přímém přenosu,všichni muzikanti,dole mrtví v kalužích krve a tak to zřejmě bylo po celém Iráku.

Pavel (So, 14. 3. 2015 - 10:03)

Všechno je to jenom hra,kde vyhrávají Němci.A když to nejde po dobrém,pošlu se tam nějaké ty létající tanky a ty to tam rozstřílí včetně dětí,co se tam blbě pletli na blbém místě,včetně novinářů,kteří se tam blbě pletli.
Úžasná kultra amerického národa v akci v Iráku.Únik z wikileak ,který neměl spatřit světlo světa,ale vv rámci oné svobody a demokracie mají lidé díky Manningovy a Assagnovi na kterého nyní je hon američani přes Švédské vlezdoprdelky za vykonstruovaný nedobrovolný pohlavní styk,stejně jako to ušili na Strause Khana.
Viz.můj link nahoře.Popis akce.Vrtulník Appach krouží nad,nepřátelským území a střílí na vše co se hýbe,na ozbrojence,na raněné,na ty co chtějí zachránit ranění,na novináře,na děti a děsně se u toho baví...
Tohle zřejmě probíhalo v celé válce v Iráku,kdy se důvod útoku na tuto zemi nenašel.

Ouha (So, 14. 3. 2015 - 10:03)

A iniciálu D bys...Teď jsi dostal ty mě, iniciále D :)

Jo takhle bych si představovala poradenství taky. A nejen ve finančnictví. Nezávislé na provizi a odměňované přímo investorem. JEnže tady to tak není. Všichni ti poradci radí za provizi banky.

D (So, 14. 3. 2015 - 10:03)

D, znáš mě skeptika. Když...A iniciálu D bys věřila?

Jinak v Česku už 10 let nežiju, takže nevím, jak u vás dnes fungují finanční poradci. Sám bych ale nejspíše věřil jedině takovému, který:

- inkasuje peníze pouze od svých zákazníků, a nebere žádné provize od finančních institucí, ohledně jejichž produktů poskytuje poradenský servis;

- má dobré reference, a to nejlépe i veřejně dosažitelné na internetu; na anglickém internetu mám už vyvinutý určitý čich na to, rozpoznat, zda jsou takovéto reference opravdové, nebo jenom podstrčené, koupené a zmanipulované.

Ouha (So, 14. 3. 2015 - 09:03)

Ouha - milá Ouho. To jsi mě...D, znáš mě skeptika. Když nevěřím Obamovi a Putinovi, tak budu těžko věřit nějakému poradci. Oni typoradci, co tady máme, jsou takoví odborníci s párdenním školením nebo i bez něj. Takové trochu MLM.(Máme tady manažééry přes diamanty např, kteří těsně před tím byli nezaměstnaní kdeco. Neboli kdokoli múže dělat cokoli. bez vzdělán, znalostí, vědomostí, zkušeností v oboru)

Před rokem jsem zase uvěřila řediteli pobočky UniCredit, který mě vnutil investici do fondů, která se ukázala být prachsprostým a drahým investičním pojištěním

D (So, 14. 3. 2015 - 09:03)

U nás demokracie spočívá...Svatá pravda. To jenom kdekoli jinde na světě je Volič jediným faktorem, který je třeba brát v potaz při jakémkoli politickém rozhodování.

Demokracie (So, 14. 3. 2015 - 09:03)

U nás demokracie spočívá v tom, že naši zástupci jsou voleni v demokratických volbách. Tito volení zástupci jsou pak řízeni zástupci jmenovanými a tito jmenovaní zástupci jsou pak řízeni zástupci spřátelenými.

D (So, 14. 3. 2015 - 09:03)

Vím, že spoustu dluhopisů...Nebojte - mám informace z první ruky - syn pracuje v zahraničním obchodě. Dolar je jen nafouknutá bublina, která brzo splaskne.

a) Informace z první ruky? V dnešní době, kdy se k jakýmkoli informacím dostane okamžitě a zadarmo přes pár kliků bezmála každý capart? Vaše mentalita je hodná toho, kdo prožil celá desítiletí v podmínkách drobných protekcí a podpultovek.

b) Naučte se angličtinu a vyhledávání na gůglu, a pak si můžete sám ověřit:

- jak dlouho se říká o dolaru, že je nafouknutá bublina, která brzo splaskne;
- kdo to říká; a v neposlední řadě i
- proč to říká.

D (So, 14. 3. 2015 - 09:03)

D, ty rozumíš finančním...Ouha - milá Ouho. To jsi mě tedy nachytala na hruškách. Osobně jsem od dob privatizace nikdy do žádných cenných papírů neinvestoval. Ale co takhle se obrátit na nějakého profesionálního a nezávislého finančního poradce?

D (So, 14. 3. 2015 - 09:03)

Demagog jste Vy - právě...: A pomoc SSSR naše bývalá vláda odmítla. S ním jsme žádný pakt uzavřený neměli.

Zopakujte si dějepis, starý muži. Měl byste vědět, že v roce 1935 byla uzavřena československo-sovětská spojenecká smlouva, která navazovala na předchozí smlouvu mezi SSSR a Francií.

Jinak máte sice pravdu v tom, že Sověti dne 20.9.1938 formálně poslali Benešovi telegram s nabídkou pomoci, nicméně to bylo příliš málo a příliš pozdě, a to i s ohledem na to, že Sovětský svaz tehdy s Československem nesousedil, a Polsko s Rumunskem případný transfer sovětských vojsk přes své země odmítaly.

Jinak ovšem až do jara 1938, kdy ještě byla reálná šance Československo zachránit, se o to vážně nepokoušela ani Francie, ani Sovětský svaz. A byla to naopak Británie, nikoli Sovětský svaz, kdo tehdy neměl žádnou spojeneckou smlouvu s Československem uzavřenu.

Ouha (So, 14. 3. 2015 - 09:03)

: Proč ta ironie ? Díky...D, ty rozumíš finančním ivesticí? Měla bych dotaz ohldně privátních fondů KB. tedy až s mamutem dořešíte coby kdyby

mamut (So, 14. 3. 2015 - 08:03)

: Proč ta ironie ? Díky...Vím, že spoustu dluhopisů a dolarů mají právě Čína a Rusko. Také se jich rychle zbavují. Nakupují zlato, nebo investují v zahraničí. Čína např. v Africe. Nebojte - mám informace z první ruky - syn pracuje v zahraničním obchodě. Dolar je jen nafouknutá bublina, která brzo splaskne.

mamut (So, 14. 3. 2015 - 08:03)

: Tak jestli si západní...Demagog jste Vy - právě proto, že jste se raději o Mnichovu nezmínil. A pomoc SSSR naše bývalá vláda odmítla. S ním jsme žádný pakt uzavřený neměli. Když Anglie s Francií vyhlásily Německu válku, bylo už pozdě, protože věděly, že dojde i na ně.

D (So, 14. 3. 2015 - 07:03)

Proč ta ironie ? Díky...: Proč ta ironie ? Díky sankcím nemohu investovat do ruských cenných papírů. Ale nebojte se, dolar a ani euro věčně stoupat nebudou a sama EU pozná, že bez spolupráce s Ruskem jí to moc nepůjde. Jinak já investovat nepotřebuji. Já si teď jen užívám svého zaslouženého důchodu. To, co jsem měl, jsem investoval do vzdělání svých potomků, což je podle mého soudu ta nejlepší investice. Znalosti Vám těžko někdo ukradne nebo zpronevěří. Pořád je to lepší investice než cpát peníze do dluhopisů USA.

Spoustu těch duhopisů mají právě vámi tak obdivované Rusko a Čína.

Pokud pak jde o ty investice do ruských cenných papírů, je krásně vidět, jak náhle dostáváte rozum, je-li v sázce váš osobní majetek a hmotné zájmy vaší rodiny. Jakmile však jde o posuzování situace, vyhlídek a možností celého českého národa či ještě větších lidských entit, rozum ihned opět ztrácíte.

(Pokud byste si to ale s tím investováním do ruských papírů přecejen rozmyslel, nechám vám tu link na jednoho brokera pro Moscow Stock Exchange: http://tinyurl.com/oo55p9q ;)

D (So, 14. 3. 2015 - 06:03)

Tak jestli si západní...: Tak jestli si západní "spojenci" zaslouží respekt za mnichovskou zradu, tak prosím - je to Váš názor a já Vám ho nebudu vyvracet.

Za Mnichov si respekt nikdo nezaslouží. Jste ale podvodník a demagog. O Mnichovu jsem vůbec nepsal.

Když už ale tuto kartu vytahujete, není od věci vidět i Mnichov a konec 30. let ve středo-východní Evropě v poněkud širších souvislostech. Tedy například těchto:

a) Na podzim 1938 Československu nepomohla nejen Británie a spojenecká Francie, ale ani - rovněž "spojenecký" - Sovětský svaz.

b) V Mnichově daly Británie a Francie Hitlerovi aspoň důrazně najevo, že mu bude vyhlášena válka, pokud si dovolí napadnout Polsko. Tento slib pak Británie s Francií skutečně splnily. Sovětský svaz při dané příležitosti ještě naopak napadl Polsko z východu, aby si je rozdělil s Hitlerem, a to v souladu s tajným dodatkem nacisticko-sovětského paktu Ribbentrop-Molotov.

mamut (Pá, 13. 3. 2015 - 23:03)

čeští vojáci v zajetí...Chtěl bych vidět Vás, jak byste nepříteli, který po Vás střílel, daroval jídlo, které byste utrhl od úst svému hladovému dítěti. Ono se to krásně brnká na city a hraje na humanitu, když v té situaci nejste. To nemá nic společného ze slovanskou myšlenkou. To je jen boj o holé přežití.

Pavel (Pá, 13. 3. 2015 - 23:03)

Dorý wikileak co?Tady je vidět vysoká kultůra arického národa jako celku,kteru morální bídu a úpadek nezachrání pár nadaných jedinců.

Reklama

Přidat komentář