Reklama

Táta - komunista

no to nám zase (Čt, 19. 3. 2015 - 00:03)

: Koukám, jak jste tady... to jsou kecy kecy nějakého českého Honzy. jako občan čehokoliv, budeš chránit akorát starou bačkoru.

D (St, 18. 3. 2015 - 21:03)

Dle reportáže na...To je možné. V remilitarizovaném Porýní, anektovaném Rakousku i zabraných Sudetách bylo určitě taky spoustu radosti a spokojenosti.

Tom... (St, 18. 3. 2015 - 21:03)

Dle reportáže na Radiožurnálu, jsou lidé na Krymu velmi spokojeni s nově vzniklou situací.

D (St, 18. 3. 2015 - 21:03)

Zřejmě máte humanitní...: On je velký rozdíl, sestřelit nějaký palestinský samodělek z kusu roury a nebo raketu, vybavenou manévrujícími multihlavicemi odolnými i proti laserovému nebo gama záření.

A to vás, vážený techniku, nenapadlo, že zaměřit a sestřelit taktické střely krátkého doletu, které letí jen několik desítek vteřin, či maximálně několik málo jednotlivých minut, je daleko náročnější, než zaměřit a sestřelit rakety středního doletu či mezikontinentální rakety, které letí dlouhé minuty či desítky minut?

Obávám se, že zde je vám vaše celoživotní technické vzdělání a praxe naprosto k ničemu...

D (St, 18. 3. 2015 - 21:03)

Koukám, jak jste tady...: Koukám, jak jste tady všichni pragmatičtí a jediné na čem vám záleží je, zda by Rusko zničilo Ameriku nebo Amerika Rusko. Naprosto vám uniká, že žádní z civilistů válku nechtějí a že je jim úplně jedno, kdo by válku začal a kdo dnes machruje, že je pro něj jednodušnější válku zažít a měl by v ní úspěch

Já jako britský daňový poplatník a civilista mám zájem na tom, aby má země, podobně jako USA, dostály tomu, k čemu se zavázaly v Budapešti roku 1994, a chránily územní integritu Ukrajiny. A chránit územní integritu Ukrajiny podle mého znamená zajistit, aby byla obnovena ukrajinská svrchovanost nad Krymem, který protiprávně anektovala Ruská federace, jakož i nad oblastí kolem Doněcka a Luganska, kde řádí Ruskem podporovaní teroristé.

Dosavadní ruské akce považuji za již vpodstatě dokonané válečné akty nejen proti Ukrajině, ale i proti USA a Velké Británii, a je podle mého na těchto třech zemích a všech jejich spojencích, aby z toho vyvodili odpovídající důsledky. Je třeba se postarat všemi dostupnými prostředky (včetně - v případě nutnosti - i použití jaderných zbraní a srovnání Ruska se zemí) o to, aby ruská okupace Krymu a teroristická kontrola jihovýchodního cípu Ukrajiny bezpodmínečně skončila.

Nestane-li se tak, bude to znamenat pro celý Západ obrovskou morální škodu a ztrátu mezinárodního respektu, a nakonec to - dříve či později - ani USA, ani Británii, ani jiné západní země včetně Česka od nového velkého vojenského konfliktu (ať již s Ruskem, Čínou nebo jinými mocnostmi) stejně neuchrání. A je tragédií, že vše nasvědčuje tomu, že západ chce před ukrajinskou krizí strkat hlavu do písku úplně stejně, jako ji kdysi strkala Francie s Británií v době nacistické remilitarisace Porýní, anšlusu Rakouska a sudetské krise.

Otto v. Sade (St, 18. 3. 2015 - 21:03)

"Co vaše žena?Na ní je spoleh,je to profesionálka,nemůžu si na ní v ničem stěžovat.T mohu potvrdit,s kým jsem se bavil,hodnotil tvojí ženu stejně."

Kdy jste opravdu uchylný?!Když je vás tak málo,že ani v sex shopu nenajdete co poptáváte,protože se jim nevyplatí jen pro vás vyrábět co tam hledáte.

Otto von Sade (St, 18. 3. 2015 - 20:03)

Kdo nemá rád střílení zvířat nemá rád kapitalismus a to ho bude stát krk,člověk nemůže být nevděčný svému chlebodárci.

Otto von Sade (St, 18. 3. 2015 - 20:03)

Jinak práci pro Halliburton bych býval vzal i v národním parku Serengeti v Keňi a odstřelil tam slavnostně stádečko slonů a jiných dalších vyžírek a okusovačů a jejich parazitických karnivorů.Tím bych si vydělal na moji kratochvíli střílení vzácných živočichů a rostlin.Práce je jak vidíte i vzácně koníčkem a smysluplná.

Kuřivoko (St, 18. 3. 2015 - 14:03)

Jo šukat se musí konzervativně i srát se musí tradičně.

Pave/ (St, 18. 3. 2015 - 11:03)

Začínám a údivem zjišťovat že Dan Landa má v lecčems pravdu a že tihle kapitalističtí "neocons "co dávají velrybí uzená varlata do piva" šidí na cementu na utěsnění podmořských vrtů a chovají se k přírodě a lidem jak prasata nemůžou mít mojí podporu.

Pave/ (St, 18. 3. 2015 - 11:03)

Začínám a údivem zjišťovat že Dan Landa má v lecčems pravdu a že tihle kapitalističtí "neocons "co dávají velrybí uzená varlata do piva" šidí na cementu na utěsnění podmořských vrtů a chovají se k přírodě a lidem jak prasata nemůžou mít mojí podporu.

Pavel (St, 18. 3. 2015 - 11:03)

Mě zajímá kapitalismus a jeho metody.
Např. heslo Halliburtonu je "pustit energii ze řetězu" a jeho poluce olejem jsou více než časté,protože šetří.
Podobný přístup mají i jiné americké firmy.
Cigaretáři,alkoholové společnosti nabízejí novinky jako práskací cigarety,ochucené cigrety,zázvorové pivo,nebo i pivo s příměsí uzených velrybích varlat.
Limonádnící a řetězce nabízejí tytéž nezdravé věci v lákavých změnách,kde je tatáž nezdravá věc.Cílem je udělat z lidí nejen občasné konzumenty,ale navádět je k nezřízené konzumaci nezdravých věcí.Vše mají perfektně prolobované,reklama je povolená,odrazovací akce dodávající pravdivé varovné informace jsou zeslabené firmami.Tak se třeba píše na krabičce.
"Přestat kouřit znamená snížit riziko vzniku smrtelných chorob rakoviny srdce a plic."
Žijeme v státě,který už není svébytný,řízený lidmi co mají zájem na tomhle státě,ale nadnárodními korporacemi

Ouha (St, 18. 3. 2015 - 10:03)

Možná ten text je...Asi ano. Nejsem ovšem příznivcem Landy. To je taky těžký manipulátor

Pavel (St, 18. 3. 2015 - 10:03)

Možná ten text je "kouzlo nechtěného"

Ouha (St, 18. 3. 2015 - 10:03)

Ty jsi holka...Miluju tenhle text

Pavel (St, 18. 3. 2015 - 10:03)

Možná byli pro někoho šedesátky daleko nebezpečnější než bolševismus.
Narušilo by to bipolární svět dobrého kapitalismu a zlého bolševismu.
Každopádně dělat šedesátky znova na doktorce.cz je nesmysl,o to už se marně snažil Havel.

Pozorovatel (St, 18. 3. 2015 - 10:03)

Znám jednoho býv....Tvoje šokující přirovnání mi lezou na nervy.Říká se tomu tuším "oslí můstek",moc si s tím co píšeš evidentně hlavu nelámeš a po sobě to nečteš.
Jsem úplně přilepený na obrazovce a klikám a klikám abych tvoje příspěvky nepromeškal....

Pavel (St, 18. 3. 2015 - 10:03)

Bolševik správně pochopil v MGIMO univerzitách důsledek revoluce v česku a zasáhl,ale od 68 už do byla dvoukolka,lidé si dělali vlastní byznis v zákrytu komunismu,který jim dělal jakoby rusky se tomu říká krytí "střechou".
Tady na doktorce jakoby někdo dělá znovu po asi 55 letech znovu startuje kulturní revoluci?!
Takže těšme se na virtuální šedesátky na doktorce.cz.
Spíš odhaduju ,že jde o sexymozkyni,co tu rozjíždá svojí vlastní osobní revoluci.

Pavel (St, 18. 3. 2015 - 10:03)

Někdo závidí,že kulturní revoluci neudělal on sám osobně,ale ona už proběhla v šedesátých letech,kdy se lidé chtěli zbavit komunismu.

pátá kolona (St, 18. 3. 2015 - 10:03)

Znám jednoho býv. komunistu, který byl i v KSČM , stalo se že jak chlastal vyhodili ho ze strany! Ale nyní v hospodě, když se ožere tk nám řekl že až se dostanou k moci komunisti že všechny soukromníky pověsí - tohle si dovolí říct dnes, je vidět jak se distancovali od KSČ. Když se mne jednou zeptal koho budu volit, řekl jsem že ještě nevím ale komunisti to určitě nebudou, tak mě chtěl rozbít hubu. No a když jsem přijede IS budu na tom stejně, asi mě nepověsí ale polijí benzínem, rusové ty bych nepřežil také, protože bych to nerozdejchal, ale chce to klid. franta

Reklama

Přidat komentář