Reklama

chci zemřít

Elenka (Čt, 12. 3. 2009 - 18:03)

Martin skutečně pracoval a na internetu byl u kamaráda, nenavážejte se laskavě do něj, je v hrozné situaci, když nemáte pochopení alespo?, tak mlčte.
Dneska jsem s ním mluvila, takže neplácám jen tak co mě napadne.
Martine, jestli to ještě čteš, nepřestávej věřit a já se Ti ozvu zase !!

Návštěvník (Čt, 12. 3. 2009 - 17:03)

Pracovat.Práce je dost,jenže někomu se za deset dvanáct nechce,tak volí auto.

Vlasta (Čt, 12. 3. 2009 - 16:03)

Já žádné problémy nemám, zatím. Ale blázinec, to by bylo to poslední, kam by zdravý člověk chtěl, a za druhé, táhlo by se to s ním celý život.
Děláš v psychiatrii, ne že by tě to nepoznamenalo, ale proč jim tedy nějak nepomůžeš, nebo proč dáváš tak neprofesionílní rady ?

Jana (Čt, 12. 3. 2009 - 16:03)

Vlasto, nevím jak si představuješ blázinec, nemáme 18. století...jasou tam od toho aby lidem pomohli. Já v tom pracuji profesionálně, v jedné nadaci která komunikuje s těmito zařízeními. Tím, že si někdo ukradne rohlík a salám opravdu nikomu neublíží, nemyslím že by to bylo až tak blíznivé když nemá co jíst. Půjčku dostala má kamarádka u České spořitelny když byla bez práce, bez bytu a samoživitelka s nulou na účtu. Do 100 000 s tím nedělají problémy. Musíš ale samozřejmě u nich nějakou dobu mít ten účet... Bydlet v autě Martinovi stejně do budoucna nic neřeší, takže bych prodej zvážila. Nevím , jestli má nějaký vrak za desítku, tak to je samozřejmě cennější ten vrak, kdyby ho ale mohl prodat třeba za 80 000,- tak by mohl pronajmout někde byt, pokoj atp... rozhodně lepší než auto.
Takže nevím proč jsi agresivní, asi máš taky dost problémů...

Vlasta (Čt, 12. 3. 2009 - 15:03)

No, Jani, zato ty jim dáváš opravdu chytré rady. Posíláš je do blázince, jsi normální ? Nebo půjčku u banky ? Asi, když nemá někdo trvalé bydliště, tak mu půjčku nedají. Nebo prodat si auto, to poslední co on má ? A spát bude jako pod mostem ? Posíláš je krást, moc normální tedy nejsi ty.

Jana (Čt, 12. 3. 2009 - 15:03)

Vlasto, nerozdávej tu chytrý rady, ti lidé jsou dost zoufalí, na to ti nikdo neni zvědavej.
Martine, a Elenko, nevím, ale co takhle jít do krizového centra, nevím odkud tedy jste, tady v Praze funguje např. RIAPS nebo Bohnice, tam se svěřit jak vám je, myslím že by se vás mohli ujmout, jestli tedy máte kartičku ždrav. pojišťovny.. měli byste kde spát, pravidelné jídlo a možná by vám tam nějak poradili, jak situaci řešit. ale nevím...je to jen nápad. A jak jste přišli o bydlení?
Jinak Martine, jestli máš založen nějaký účet u banky, i když třeba na nule, tak většina bank ted nabízí půjčky cca 50 - 70 tisíc bez ričitelů a hned...taky nevím jaký máš auto? co ho prodat ...měl bys asi na jídlo a na pár nájmů než by sis našel nějakej přivýdělek. A jestli týden nejíš, tak prostě někde něco ukradni. prostě v potravinách, kde není takovej přehled.
no, je to těžký..nic o vás nevím...tak jestli se ještě dostanete někdy na net, napište víc

Vlasta (Čt, 12. 3. 2009 - 08:03)

Martine, na chleba nemáš a na internet jo ?
Elenko, není náhodou chyba v tobě ? Já myslím, že podle tvého psaní jsi chytrá holka, jen teď máš prostě špatné období. Z toho dna se musíš chtít odrazit pouze ty sama.

Elenka (Čt, 12. 3. 2009 - 07:03)

Marine, já jsem na tom úplně podobě, sice jinak ,ale základ je stejný, už mi taky nic nezbývá a dokonce mi to je jedno, přálo si to i okolí vždy a já bojovala, teď už není jak, proč a už nechci. Chápu, že i finanční problémy a s bydlením je to nejdůležitější, to taky nemám. ?ivot na hovno, co ? A to cítím ,že jsi taky mladý. Též mám to samé, i ti nejlepší se ke mně obrátili zády a co je nejhorší, tak mi nikdo v ničem nevěří, znáš to ? Prostě vůbec nic.

Martin (St, 11. 3. 2009 - 23:03)

Vsechny Vas tady zdravim. uz jsem tady psal je to asi tri tydny. také jsem uplne na dne a vim o sem hovorim. k tomu abych se odlepil od toho dna potrebuji 50 000, bydleni a praci. uz je to dva mesice co ziju v aute a bohuzel vsichni o kterych jsem si myslel ze jsou kamarady mne zavrhli. ze zoufalcem se spinit nebudu mi dokonce jeden řekl. a bohuzel ja uz nemam silu. taky uz jsem tyden nemel ani na chleba. takze bohuzel jina moznost neni. at premyslim jakkoliv. jelikoz uz se na net asi nedostanu tak zde vlozim i me cislo na mobil kdyby někdo kdo je na tom tak jako ja chtel si o tom pohovorit. nevim jak dlouho tady jeste budu ale vice jak tyden urcite ne. 723008912. martin

Martin (St, 11. 3. 2009 - 23:03)

Vsechny Vas tady zdravim. uz jsem tady psal je to asi tri tydny. také jsem uplne na dne a vim o sem hovorim. k tomu abych se odlepil od toho dna potrebuji 50 000, bydleni a praci. uz je to dva mesice co ziju v aute a bohuzel vsichni o kterych jsem si myslel ze jsou kamarady mne zavrhli. ze zoufalcem se spinit nebudu mi dokonce jeden řekl. a bohuzel ja uz nemam silu. taky uz jsem tyden nemel ani na chleba. takze bohuzel jina moznost neni. at premyslim jakkoliv. jelikoz uz se na net asi nedostanu tak zde vlozim i me cislo na mobil kdyby někdo kdo je na tom tak jako ja chtel si o tom pohovorit. nevim jak dlouho tady jeste budu ale vice jak tyden urcite ne. 723008912. martin

Pro Anny (Út, 3. 3. 2009 - 23:03)

napsala jsi to moc, moc hezky.

Denča (Út, 3. 3. 2009 - 22:03)

Je to zbytečný.Ty nejsi zbytečná.Musíš si uvědomit věc na které ti záležía kteoru chceš a jít si za tím.Prošla jsem tím a není to lehké, ale nesmíš to vzdát.Moje rada.

Anny (Út, 3. 3. 2009 - 12:03)

Nenajde sa na celom svete nikto a nic preco by ste chceli zit ?
Ziadna osoba, dieta, priatel atd. adt. atd. To snad nie,
Urcite sa niekto a nieco najde, preco sa oplati zit.
Alebo napr. su ludia, ktori sa pokusaju mat dieta a nemozu, nedari sa im, cakaju nan niekedy rok, dva, tri mozno aj viac
a vy chtete len tak zahodit zivot.
Kazdy mame nejaku minulost, lenze na minulosti uz nemozeme nic zmenit.
Je vsak niekedy tazke nemysliet na minulost,
lenze uz ju nijako nezmenime a buducnost niekedy prichadza inak ako si ju predstavujeme. Takze zostanme v pritomnosti. Zijme TERAZ.
Zijme napr.
pre dieta, ktore sa na nas usmeje,
pre partnera, ktory na nas doma caka,
pre usmev, ktory venujeme okoloiducemu,
pre spolocny obed na ktory pojdeme s kolegami z prace,
pre lasku, ktoru stretneme,
atd.........
Skuste to aspon tyzden, ZIT PRE OBYCAJNE MALICKOSTI.
Ale nie byt zachmureny, nevrely, odmerany,
ale vlozit do toho zivota trocha POZITIVNEHO MYSLENIA.
Tyzden zbehne rychlo, tak preco to neskusit.
Mozno prave za ten tyzden stretnete lasku,
urobite niekomu radost, ......
DAVAJ VIAC, CAKAJ MENEJ.

"Tva pritomnost zde ma nejaky smysl. Na celem svete neexistuje Tvuj duplikat. Nikdy tu nebyl ani nebude. Jsi tu, protoze jsi zde dulezity!"
(Anonym)

Toník (Út, 3. 3. 2009 - 08:03)

Jsi kráva,už tě nechceme litovat nebudeme nemáš čůraka?Já se ani nedívim já bych tě ani vidět nechtěl -----Krávo.

Pro Petru (Út, 3. 3. 2009 - 00:03)

alin.email"seznam.cz

Alin (Út, 3. 3. 2009 - 00:03)

Petro, na zdravotní problémy je spousta lékařů, jestli nepomohl jeden, pomůže ti jiný, chce to vytrvalost a hledat. Ale to ochladnutí v Tvém manželstvtí může mít přece docela jednoduchou příčinu, prostě jste v tom vztahu oba někam došli a máte odlišné představy, jak dál. Možná si podvědomě myslíš, že kdybys byla zdravá a měla dítě, bylo by to jiné, ale třeba taky ne. Je dobře, že ses na to příliš neupnula. Víš, problémy v manželství má většina lidí. Je těžké z těch pár vět, co jsi napsala, odhadnout, jak z toho ven. Co tvoje dětství?
Co příbuzní? Kolik je ti let? Žiješ v Praze?
Pracuješ nebo nesmíš pracovat? Je spousta otázek, které bych ti ráda položila, ale nechci na tebe nijak tlačit. Prozradíš jen to, co sama budeš chtít. Ale budu ráda, když mi to prozradíš. Psát můžu jen večer, pracuju celý den. Ale budu se tešit na tvou zprávu. A nemysli si, že jen ty jsi na tomhle světě opuštěná. Je nás spousta.
P.S. A "béčkem" určitě nic nezkazíš.

Petra (Po, 2. 3. 2009 - 23:03)

Tak o takovéto rady jsem se opravdu neprosila. Píšu sem poté, co mně o to Alin požádala, jinak bych se nerozepisovala. Co je jako na životě krásného?? Vždyť je to jenom totální vopruz!!!

Návštěvník (Po, 2. 3. 2009 - 23:03)

Jdi se lecit, Petro, a prestan hazet flintu do zita, jak se rika. Hlavne se prestan brat za obet a litovat se, a vse okolo sebe. Vyhledej nejakou pomoc jakmile to bude mozne. Sebevrazedne myslenky jsou to posledni, co ve svem zivote chces mit. prestan furt psat - nemam tohle, nemam tamto, tamto nechci, tohle nemam...........hlavu vzhuru a zacni to okolo sebe hledat!!! Zivot nabizi tolik krasnych veci, ale ty je prehlizis. Mohu doporucit lecitelku pani Alenu Krejcovou. Muzes si ji vyhledat.

Petra (Po, 2. 3. 2009 - 23:03)

Víš Alin, on se ukázal. Jsem za něj dokonce už několik let vdaná a měli jsme opravdu hezký vztah. Jenomže poslední dva roky naprosto ochladl a přehlíží mně. Cítím se sama i když jsem s ním. Rozvod ale nechci, to radši ten odchod na věčnost. Všichni kolem mně mají rodinu-děti, ale já ne, mám zdravotní problémy, které mně moc trápí, a krom toho jsem po no dětech nikdy doopravdy netoužila (aspoň v tomto životě ne). Takže jsem v podstatě sama a nikdo to nechápe a nikdo mi nerozumí. Nemám žádné koníčky ani skutečné přátele, i když známých mám dost, nebaví mně se s nimi stýkat, protože jsme každý někde jinde.

Bára (Po, 2. 3. 2009 - 23:03)

Petro znám y pocity, které popisuješ, pomohly mi vitamíny. Zvláště pak vitamíny z řady B , zvláště pak B3. Hodně je ho v třeba v sezamovém semínínku.

Reklama

Přidat komentář