Reklama

chci zemřít

Návštěvník (Po, 27. 4. 2009 - 05:04)

Náhradnice, nemůžu si pomoci,ale máš strašně moc stejných postřehů, názorů např. (že zatím vše máš, ale..........JÁ TO SAMÉ, dále, že je tu možnost, když to nikdo nekazí si vážně lidsky promluvit, když s blízkými to nejde...SOUHLASÍM,MÁMA TO NECHCE ANI SLYŠET, I KDYŽ SE TÍM VEŘEJNĚ MOC NETAJÍM a je toho více).
Ohledně psychiatričky, tak ta dotyčná je hodně mladá, má hrozně moc pacientů a ubližuje každou chvíli lidem, jsou na ni hodně velké stížnosti, ale ona si z toho nic nedělá, nikdy nepřizná omyl a neuzná druhého pravdu. Zatímco k jiné co chodím, ta se mi dokázala omluvit, že dneska působí divně, že jde na pohřeb známého a přitom se chovala velice hezky a ještě se mi omluvila ? To vůbec nebylo potřeba ani zaco. Tamta mladá mě vyděsit nechtěla, zato ji nestojím, o mně strach nemá, už nějakou dobu se známe a vím, jak to u ni chodí, že jsem musela dělat i špeha ,když vyhodila jednu svoji sestru tam, aby náhodou něco nesebrala a ty pomluvy za jejími zády, to se prostě nedělá. Ona by si to obhájila, kdybych tu sebevraždu na její otázku opravdu spáchala, protože jsem pak volala ten den ještě sestře a řekla jí, že jsem zmatená z toho, co mi doktorka řekla a nevím, zda to mám udělat nebo ne (schválně jsem čekala co řekne) a ona se mnou začala mluvit zdrobněle jako s blbcem.
Jinak taky nejsem s nikým spokojena úplně, to se stane asi málokomu.
Ohl. těch demonstrativních sebevražd, tak jsem byla na dně, ano, ale ne jako teď ! Teď naopak a paradoxně působím ještě navenek rafinovaně, že by to nikoho třeba ani nenapadlo, ono to opravdu nemusí vědět každý a momentálně je to můj svět a mlčím o tom, nemá to cenu, třeba před psycholožkou, tam se člověk přece potřebuje uvolnit a říct, co se mu honí hlavou, tak já nemůžu. Mám to od ní zakázané, ale copak to jde ? No tak musím lhát a tuhle myšlenku a plány vynechávat.
Takže, když jsem věděla, že jen skončím někde na jipce apod., ale nebyla jsem tak úplně při smyslech, docela hystericky jsem do sebe ládovala prášky ,ale s kontrolou asi tak 10 ks jen a do toho alkohol, takže vše dohromady způsobilo moje bezvědomí a kupodivu se vždy tehdy našel nebo já to někomu řekla předem, že jsem se probrala jednou při výplachu žaludku a jednou to byla otrava alkoholem do tzv. kómatu, to jsem nevěděla ani že mě cévkujou nic, to jsem pak utekla, ale nic nevím. A jednou podobný scénář, jsem byla na JIPce přes noc a při vizitě (chtěla jsem někam zmizet kamkoliv) jsem stále opakovala, že nechci žít a tak mě odvezli do Kosmonos na uzavřené, pak za 3 dny na otevřené, když jsem přiznala pravdu ,že jsem umřít vůbec nechtěla a za krátkou dobu jsem odešla.
Dášo, co se týče sociálních dávek, tak máš nárok na 3 126 Kč a když platíš nájem vyšší a na nějaký příspěvek už nemáš nárok, tak z toho nezaplatíš ani nájemné.

Dáša (Ne, 26. 4. 2009 - 21:04)

Náhradnice, víš o tom, že v naí zemi existuje sociální systém? Možná by se ti příjem snížil, ale nemusela by jsi jít pod most a časem se možná najde lék nebo diagnóza, co říkáš?

Yossarian (Ne, 26. 4. 2009 - 20:04)

Kecáš Náhradnice ......na diskuzích dobře radím a většinou odhadnu vyděrače, jako jsi ty a Elenka...ste komediantky .....

Dobře víš, že jako bezdomovec neskončíš....kdybys byla opravdu moc nemocná, půjdeš do nemocnice...nebo budeš mít důchod ..ty jen plkáš na forech.....

Tak kdy se zabijete ??nidky co??jen plkáte ...

Náhradnice (Ne, 26. 4. 2009 - 20:04)

Daně - jestli bys chtěla napsat sem svůj příběh, tak to udělej. Je jasný, že ti Yoss. a jí podobní na to budou psát urážky atd. ale těch si prostě vůbec nevšímej, nečti to, nereaguj na to. Je tu pár lidí, se kterými mluvit jde, jako třeba Elenka.
Elenko, ještě k té psychiatričce, možná že tou otázkou chtěla zjistit, jestli to opravdu chceš udělat nebo ne....třeba i může být dobrá, těžko z tohoto mála soudit. Každopádně jestli se u ní necítíš dobře ty, tak ji rozhodně změň. V našem zdravotnictví je možné úplně všechno a když se jedná o psychiatra tak tam je vzájemná důvěra podmínkou dobré spolupráce.
K ID: to kdo jste zdraví to můžete těžko pochopit, ale když si s vámi lékaři nevědějí rady a nejsou schopni vám určit jasnou diagnózu a dobrat se příčiny vašeho stravu, tak na ID nárok nemáte, i kdybyste nebyli schopni jediného pohybu.
A těm kteří se diví, že mám stále internet: mám zatím všechno: bydlení, jídlo, net atd. proto se také stále nezabíjím. Jenže od teď už nebude žádný příjem takže o to všechno postupně přijdu. Proto tu o tom píšu. Protože to nechci nechat dojít tak daleko, abych skončila jako bezdomovec apod., to si s mou nemocí neumím už vůbec představit a vůbec, takhle žít prostě nejsem ochotná. Už to proboha chápete???

Náhradnice (Ne, 26. 4. 2009 - 20:04)

Elenko, a všichni, neztrácejte čas konverzací s psychotickou Yossarian, ona opravdu škodí na všech diskuzích, asi se tím ukájí, nejlíp uděláme, když jí budeme ignorovat, pak ji to přestane bavit.
Elenko, to co píšeš o psychiatričce mě ani neudivilo, i já mám plno otřesných zážitků s psychiatry, jsou to prostě jen lidi, někteří jsou dobří, ale jiní tě fakt můžou totálně zdeptat, ponížit a třeba i k sebevraždě dovést. Možná tě chtěla "šokovat", aby sis uvědomila, že to vlastně nechceš, ale nevím, je klidně možné, že je totálně vypatlaná. Mně bývalá psychiatrička také dostala úplně na dno, tak jsem si našla jinou, která je dobrá. A stejné je to i s psycholožkami, některé jsou krávy, těch opravdu dobrých je minimum a je těžké je najít, protože tam jde hodně o biznis. Já osobně nikoho dobrého zatím nenašla.
Těm co se diví proč tu píšem: prostě z přirozené lidské potřeby se někomu svěřit. A s těmito věcmi je opravdu těžké se svěřovat. Říkat do blízkým nepřipadá v úvahu, ty by to odrovnalo, proto je tu snad tato diskuze.
Magdě - škoda že jsi z diskuze odešla, ale naprosto to chápu, když tu někdo psal tvým jménem blbosti, ale kdyby ses objevila, napiš sem prosím kontakt na toho léčitele který léčí zdarma, já osobně bych ho určitě zkusila. Je prostě škoda, že když se tu objeví někdo s dobrým nápadem, tak ho hned odradí ty škůdci, kteří tu jen nadávají apod. Vůbec nechápu, proč sem chodí, fakt mi to přijde úchylný.
A ještě dotaz - Elenko, píšeš, že jsi se pokusila zabít, ale šlo o "demonstračky", takže asi víš, co "nefunguje". Můžeš to sem napsat, jak ses o to tenkrát pokoušela?
A všem ostatním, co si myslí, že jsme lháři a vyděrači atd. - vždyť tu nikoho nevydíráme, jen jsme na dně, nevidíme řešení a nechcem to jen tutlat v sobě. Já jsem za tuhle diskuzi vděčná - že aspoň někde o tom mluvit jde. Taky nikomu neslibujeme, že se zabijeme zítra, proč bychom to taky asi dělali?! to rozhodnutí nechte laskavě na nás, my vám taky neříkáme jestli máte žít nebo ne!

Návštěvník (Ne, 26. 4. 2009 - 20:04)

Yossarin jsi píča, dej už pokoj lidem .

Yossarian (Ne, 26. 4. 2009 - 16:04)

Z Hanky si nic nedělejte ...to je takový místní cvok co tu píše o smrti a bude tu psát ještě za rok...hihi...moc se bojí že to bude bolet .....prostě případ pro odborníka :))))
Kdy se už zabiješ Hanko??Nikdy co??jen prudíš ...

Yossarian (Ne, 26. 4. 2009 - 16:04)

Nelži Elenko......já se nehádám ,ale říkám ti to samé co ta doktorka ......snažís se jen na sebe upozornit a vydírat okolí...kdybys opravdu měla umřít, bránila by ses jako blázen...stejně tak ti opruzové Hanka a další ...
Tak kdy spácháte sebevraždu??Vo co že nikdy ??:))))))Chcete jen oträvovat a vydírat okolí....

Hanka (Ne, 26. 4. 2009 - 15:04)

Z Yossarian si nic nedělejte, ona má ID na hlavu. Je to cvok, co leze do všech diskuzí a chatů, my s parchantem už na ní kašleme dávno.

Elenka (Ne, 26. 4. 2009 - 15:04)

Dano, jsi hodný člověk, to se pozná. Neboj, všichni vím, že yossarian se ráda hádá a chce mít vždy poslední slovo. Ty se nemáš zač omlouvat. No u psycholožky jsem já sama vycítila, že si neví rady, že se mnou nechtěla spolupracovat, taky jsem jí to do očí řekla, nebyla zvyklá na upřímnost a tak nato řekla to, že to mluvím za sebe, že já s ní nechci spolupracovat, ale to nebyla pravda.

irax (Ne, 26. 4. 2009 - 15:04)

no tohle mě hodně překvapilo.....

Dana (Ne, 26. 4. 2009 - 14:04)

Elenko, tak se omlouvám, špatně jsem to pochopila. Promiň mi to prosím.
Určitě jsi ve stavu špatném a já nechtěla ti přitížit, doufám, že se tak nestalo.
co tu píše nick yossarin, to je zlé. Myslím, že by mě lehce dostala na onen svět. Jsem už tak dole, na dně, ale bojím se tu svůj příběh napsat, protože taková yossarian by mě odkráglovala.
Elenko, mě zase řekla psycholožka, že u mě nevidí pro sebe zakázku... byla jsem tam jednou, poprvé a naposled.

Yossarian kdo j (Ne, 26. 4. 2009 - 14:04)

Jsi kráva ,nebeska kráva nebeska , už jsem tu dlouho nebyla že, krávo nebeska.

Yossarian kdo j (Ne, 26. 4. 2009 - 14:04)

Jsi kráva ,nebeska kráva nebeska , už jsem tu dlouho nebyla že, krávo nebeska.

Yossarian (Ne, 26. 4. 2009 - 13:04)

Ale máš ....je to přesně tak jak říkám......chceš jen otravovat a vydírat a upozornit na sebe okolí...já chci zemřít......ale ve skutečnosti umřít nechceš vůbec a když ti to někdo napíše, tak se vytáčíš a obelháváš to...

Elenka (Ne, 26. 4. 2009 - 13:04)

Yossarin, já nemám zájem a potřebu se tady o tom s tebou hádat a debatit, tomu nerozumíš, běž si na svá antipsychotika a tam dělej chytrou. Navíc, Ty přece žít chceš, tak co tu prudíš.

Yossarian (Ne, 26. 4. 2009 - 13:04)

Kecáš....ona přesně pozná vyděrače, jako jsi ty a člověka kterýmu to reálně hrozí.......proto ti to řekla....když nechceš zemřít,padej z tohoto fora vyděračko.....

Elenka (Ne, 26. 4. 2009 - 13:04)

Kdyby to každý hned udělal, nechal si to nahrát od ní, tak přijde o licenci. Někdo je více labilní a udělal by to opravdu, to není přece účelem psychiatrie, aby podnítili a utvrdili člověka, že se má zabít.

Yossarian (Ne, 26. 4. 2009 - 13:04)

Víš co udělá člověk, kterýmu tohle řekne psychiatr ??.......Jde a udělá to....a ty jsi zhrozená, že tě nezachraňuje a nelituje........protože jsi kráva , která chce jen vydírat a otravovat lidi okolo, stejně jako Hanka a Náhradnice .....

Elenka (Ne, 26. 4. 2009 - 13:04)

Jo o smrti, nežití, ale ne že to spáchám.

Reklama

Přidat komentář