Reklama

chci zemřít

Kassiela (Ne, 2. 12. 2012 - 22:12)

Kassielo,
žiješ,tedy i...ano kdyby nebylo toho špatného nevnímaly bychom to dobré ja vím ale měla by aspoň být nějaká rovnováha , teď bych řekla že převažuje to špatné když se dívám na zprávy a koukám okolo sebe a mohu jen doufat že se to zlepší a asi užívat si toho málo co máme než to zmizí jako to ostatní

Kassiela (Ne, 2. 12. 2012 - 22:12)

Kass,
zcela Ti rozumím,...Ano vydržet a užívat si to pěkné :) ale asi jsem moc pesimistická když to nemohu najít a to co stojí za úsměv je jen málo a taky snažím se objevovat a vydržet to do konce , mám rodiče kteří jsou na mně hrdí a pyšní zato jáká jsem a nechci jim způsobit další trápení stačí že mají starostí teď dost , věří že jsem chytrá holka co to dotáhne daleko a že budu ta co je jednou pozve k moři kam si moc přeji jít , a já to pro ně udělám , myslím že jim to dlužím i když bych měla být vděčná že mi daly život tak nejsem ale nemohu jim to říct, prostě a jednoduše musím se snažit bojovat aspoň za ně když už to vzdávám za sebe :) a děkuju za všechny kom :)

po (So, 1. 12. 2012 - 16:12)

Prosim pomocte mi už to nezvládám,nevim co mám dělat bojim se budoucnosti,bojim se toho co přijde zítra,ve škole nezvládám,cítím se tak sám prosim pomocte mi

po (So, 1. 12. 2012 - 16:12)

Prosim pomocte mi už to nezvládám,nevim co mám dělat bojim se budoucnosti,bojim se toho co přijde zítra,ve škole nezvládám,cítím se tak sám prosim pomocte mi

pampeliško to s (So, 1. 12. 2012 - 10:12)

Záhada rakoviny..od VONKY.zajimavá kniha..schizák

schizák (So, 1. 12. 2012 - 10:12)

když máš zemřít tak zemřeš tak či tak,stejně se tomu nikdo nevyhne to máš jedno,dřive či později to přijde na každého

Pampeliška (So, 1. 12. 2012 - 10:12)

PAMPELIŠKA- JEDNOU UMŘEM...lala, vůbec není důležité, jakou mám životní filozofii, protože jiní to vidí jinak, a není účelem porovnávat, kdo to má "správněji".
Máš pravdu, všichni umřem, ale při chvílích nejvyššího utrpení, vidíš, ani mě nenapadlo, že by si člověk mohl přát aby mu bylo lépe. Brala jsem to podle sebe...já vše rychle vzdávám, já si v takových chvílích přeju rychlý konec. Nechci už jít nahoru, protože by to znamenalo, že jednou tím utrpením budu muset projít zas a zas.

To že se někomu plní přání, jsem myslela tak, že se mohou splnit, ale jinak, než si představujem.
Kupříkladu když si žena přeje zhubnout, denně si opakuje afirmace o zhubnutí, představuje si,jak hubne...
A pak třeba dostane rakovinu, a opravdu zhubne, a hodně, ale rozhodně to není stav, kterého chtěla docílit. Ne za tu cenu.
Je to jen příklad, možná extrémní, ale takhle nějak to často funguje.

Pampeliška (So, 1. 12. 2012 - 10:12)

Pampeliška, já si přála a...jojo,
věř, že vím, o čem mluvíš, že vím, jaké to je chtít umřít. Jen umřít a nic jiného, umřít a mít už to utrpení z krku...
O sebevraždu jsem se nepokusila jen kvůli nedostatku odvahy. Stokrát jsem proklínala ten pud sebezáchovy. Nemělo sílu mě tu udržet nic. Rodina, děti, nic. pro sebe jsem neměla žádnou hodnotu.
Prostě rozumím tomu co píšeš, a z Tvého pohledu se Ti vubec nedivím...

lala (So, 1. 12. 2012 - 07:12)

PAMPELIŠKA- JEDNOU UMŘEM VŠICHNI, TAKŽE PAK MŮŽEŠ TVRDIT, ŽE SE TO TOMU ČLOVĚKU CO CHTĚL UMŘÍT SPLNILO.Když je člověku tak zle, že chce umřít, zákonitě si taky přeje, aby mu bylo líp. A proč se to nesplní? JAKOU DUCHOVNÍ TEORII VYZNÁVÁŠ?

jojo (So, 1. 12. 2012 - 06:12)

Pampeliška, já si přála a přeju a od srdce vyloženě hezké hodnotné věci - blízké láskyplné naplněné vztahy, zázemí, rodinu....kdyby to tak zázračně fungovalo, tak jsem šťastná, od čehož mám daleko. A když si někdo přeje od srdce zemřít, tak je blbost mu na to říct že už zemřel vnitřně. To můžeš říci každému úderem myšlenky na smrt a tak se splnilo přání dle Tebe.A když si člověk přeje umřít, tak mu moc nepomůže, že to má svůj důvod, že žije. To moc neřeší, že je mu zle. A co jako funguje i bez našeho rozumění? Že žije i když nechce?Víš jak je člověku zle, když nechce žít? A podle Tebe se přání plní....ty žiješ v pohádce. Prostě někdy se splní, někdy ne.

nm (So, 1. 12. 2012 - 02:12)

a proč ????

nm (Pá, 30. 11. 2012 - 18:11)

již nemohu dál,

Pampeliška (So, 17. 11. 2012 - 16:11)

Pampeliška: Já si už...Jde o to, že jsi možná umřel jinak, než jsi chtěl. Nebo v tobě umřelo něco, cos neočekával.
Každopádně fakt je, že tvé tělo ještě žije a chodí a píše na internet, předpokládala bych, že to má svůj důvod. Nemusíme všemu rozumět, ono to funguje i bez toho.

alphabethas (So, 17. 11. 2012 - 15:11)

Pampeliška: Já si už tisíckrát před spaním říkal a od srdce přál vlastní smrt a stále jsem tady..žádné neviditelné síly v tomto ohledu nefungují

Pampeliška (St, 14. 11. 2012 - 18:11)

Varuji Tě - přání před...jj, dávejme si pozor na to, co si přejeme, mohlo by se nám to vyplnit. A podvědomí nechápe nadsázku, ani jak to přesně myslíme. Bere vše doslova.
Taky se mi to stalo.

meo (St, 14. 11. 2012 - 18:11)

Jsem zbabělec a vždy když...Varuji Tě - přání před spánkem má neuvěřitelnou sílu. Taky se může stát, že přání bude vyslyšeno, Tvůj imunitní systém se obrátí proti Tobě, napadne záněty životně důležité orgány a tělo se bude připravovat na pozvolnou a bolestivou likvidaci. Zdá se Ti to jako fantasmagorie? Snažím se vše obrátit už bezmála dvacet let ... přej si spíše to, abys uměl rozpoznat ty nejlepší možnosti pro sebe

d (St, 14. 11. 2012 - 17:11)

víš,že to zvládneš,tak...Ahoj a díky

To (St, 14. 11. 2012 - 17:11)

díky snad to nějak zvládnuvíš,že to zvládneš,tak ty se ted musíš i hodně učit,tak třeba na ty koníčky nemáš tolik času,ale chce to jít i občas za kamarády,víš,abys neměl takové nějaké špatné myšlenky.Každopádně ti držím pěstičky a zase tu někdy napiš,jo?,ahojky.

d (St, 14. 11. 2012 - 17:11)

Tak vidíš,jak jsi šikovný...díky snad to nějak zvládnu

No (St, 14. 11. 2012 - 17:11)

Děkuju za odpověď.Já už...Tak vidíš,jak jsi šikovný klučina,jsi na gymplu,tak ti to jde ve škole dobře.Tak se s ničím vůbec netrap,máš život teprve před sebou.Jestli hraješ hokej často,tak nikdy není pozdě to zkusit závodně,můj syn,to je přímo maniak na sporty,žádný hokej si nenechá ujít a celkově,všechno ví,všechno sleduje,ale učení ho moc nebere.Každý kluk je prostě jiný.Chceš být hodně s rodiči,to je moc hezké,za to se nemusíš vůbec stydět,seš hodný,citlivý kluk a na jednu stranu nemáš aspon čas na lumpárny.Na ten hokej se optej,v tom bych neviděla problém,pokud tedy tak rád bruslíš a umíš to.Můj syn ten to uměl hned poprvé,když stoupnul na brusle,až jsme s tátou koukali,on celkově i na kole,kolečkáčích,tenis,plavání,on od mala byl hodně sportovně založený.I ted už je na hokeji.Jsem zvědavá,až si jednou najde holku,komu vlastně dá přednost a já myslím,že on se hokeje nevzdá a bude s ním ta holka chodit všude i na fotbal.Tak se měj moc hezky a hlavně nemysli na blbiny,ahoj.

Reklama

Přidat komentář