Reklama

kvasinky, candidoza,mykoza

Síťa (St, 12. 9. 2007 - 19:09)

Ahojky holky , tak já mám za sebou taky prvních deset kapslí Candivacu a musím říct, že zatím dobrý.Na dietu docela kašlu.Ale možná je to tím, že jsem se přestala zabejvat nějakejma kvasinkama. Na gyndě mi totiž zjistili, že mám na děloze s největší pravděpodobností polyp (pořád jsem totiž krvácela) a tak jdu za týden na hysteroskopii a snad mi udělaj i kyretáž.Takže možná to není ani tím Candivacem, ale tím, že pro mě přestaly bejt problémem číslo jedna!!!!A možná taky tím, že to ve většině případů kvasinky nebyly a rotyku mi dělal ten zatracenej polyp.Kdo ví...

Ingrid (St, 12. 9. 2007 - 17:09)

Tak vas taky po delsi odmlce zdravim. Zatim jsem snedla 10 tablet Candivacu, bere se to vzdycky 10 tablet, 20 dni pauza a tak dokola, no a zatim samozrejme zadny vysledek. Zase jsem musela na gyndu, protoze je to proste porad neco, tam nad Candivacem mavli rukou, cekam ted na vysledky vyteru a kdyztak mi daji neco peroralniho na gynde. A kdyz ne, budu dal brat Candivac. No a v patek jdu na imunologii KONECNE, tak jsem hodne zvedava, jak to tam dopadne.

Iva (St, 12. 9. 2007 - 16:09)

Myslím, že uplně ze všeho nejdřív by bylo dobré udělat výplach střev, tam je totiž s největší pravděpodobností ložisko problému,,zkuste, uvidíte

Alena (St, 12. 9. 2007 - 08:09)

Mycomax je výborný, opravdu zabírá. Ale je to prý dryják na játra. Mně ho předepisuje doktor na užívání 1x měsíčně - a ještě se cuká :o)

Lucie (Út, 11. 9. 2007 - 20:09)

tano,chci se zeptat jak to u tebe dopadlo s tim jablecnym octem,jestli ti pomohl.jo a taky se chci zeptat vas vsech jestli nema nektera z vas zkusenosti se stavou z aloe vera.diky

monika (Po, 10. 9. 2007 - 23:09)

Zkoušela jste už některá autovakcínu? Dnes mi to dr. navrhla.

renata (Po, 10. 9. 2007 - 19:09)

Lenko, systémové antimykotikum, které jsem já brala, se jmenuje Mycomax. Jsou to polykací tablety, takže ničí plísně v celém těle (proto systematické), jsou na předpis. Předchozí gynekolog mi je nechtěl psát, prý jsou drahé a musí se brát delší dobu a on je omezen Rathovou úhradovou vyhláškou, kolikk si může za čtvrtletí dovolit předepsat léků (tedy spíš za kolik). Nový gynekolog mi je předepsal (mně i příteli) na cca 2 měsíce, 1tbl týdně. Jiný takový lék neznám.

Lenka (Po, 10. 9. 2007 - 17:09)

Děkuji mnohokrát paní Renatě za odpověď. Léky o kterých píšete jsou na kvasinky v pohl. ústrojí.Neporadila by jste mi tedy vy nebo někdo jiný co účinného a ozkoušeného lze použít proti kvasinkám v trávicím traktu (který lék obsahuje nystatin, nebo jestli je takový zázrak kaprylová kyselina)?Kromě podpůrné protikvasinkové diety vitaminu C a probitik. Děkuji mnohokrát.

Jorika Míně (Po, 10. 9. 2007 - 10:09)

A jaký lék Ti Unzeitig dal? A on Te predtim ani nevysetril a rovnou Ti neco napsal? Tva doktorka Ti dala pro nej nejakou zpravu? Me Unzeitig lecil vzdycky podle toho co mi vyslo.. a okolo Vanoc mi myslim na imunitu zkousel dat nejaky lek immunor..byly to takove lahvicky.. Co dal Tobe?? Ty jsi za nim byla na Orli? Ja k nemu chodim na obilnak - pry ze te Orli nemaji tu laborator nebo co..jdu tam ted ve ctvrtek, rikal ze mi asi napise nejakou enzymoterapii nebo co..

renata (Po, 10. 9. 2007 - 10:09)

Lenko, samostatný lék s názvem nystatin podle mě neexistuje, je to účinná látka v léku. Když se podíváš na složení mastiček nebo čípků od gynekologa, je tam většinou nystatinum, clotrimazolum nebo fluconazolum. Mně i příteli třeba z mastiček nejvíc pomáhal Fungicidin (obsahuje právě nystatin).

monika (Ne, 9. 9. 2007 - 22:09)

Zkoušela některá z vás už CANDIVAC? Já jen jestli to nejsou další vyhozený prachy nebo jestli fakt pomáhá.

Lenka (Ne, 9. 9. 2007 - 21:09)

Omlouvám se za překlep nystatin

Lenka (Ne, 9. 9. 2007 - 21:09)

Chěla jsem se zeptat zda-li se dá u nás sehnat protikvasinkový lék nyacin popřípadě čím by se dal účinně nahradit a jaké s ním máte zkušenosti děkuji Lenka Č.

Mína (Ne, 9. 9. 2007 - 13:09)

Pro Joriku: měla jsem takové tušení, jestli k němu nechodíš taky. Byla jsem u něj v pondělí. Taky ti poradil tu jedlou sodu? Vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby ti dal ty stejné léky jako mě. Taky mi všichni tvrdí, že jestli nepomůže on, tak už nikdo. Snad se zase objednám na imunologii,i když ten lék co mi dal Unzeitig je udajně na imunitu, tak jestli mi doktorka neřekne at to beru a pak se uvidí. Ale alespon mi udělá nějaké testy, teda doufám. Poslední dobou jsem úplně zoufalá a navíc přítel je pořád nějaký nevrlý, nevím asi už to na něj taky doléhá. Můžu se tě zeptat čím tě Unzeitig léčil?

m. (Ne, 9. 9. 2007 - 13:09)

O té sodě už jsem taky četla, že pomáhá. Poraďte v jakým poměru. Díky.

Jorika to Mína (Ne, 9. 9. 2007 - 10:09)

Coze?? Unzeitiga??? K tomu ja chodim uz rok!!!:-) Taky me tam poslala Milickova - pry jestli mi nepomuze on, tak nikdo.... a jak vidis tak mi nepomohl..:-( Uz jsi u nej byla? Ja mam spis pocit ze on uz nevi co se mnou..taky to priznal-ze nikoho takoveho jako ja nemel.. Ted prave planuju si s nim nejak vic promluvit, kdyz uz me leci rok a porad nic tak jestli by to nechtelo nejake vetsi vysetreni nebo nevim no,..

Návštěvník (Ne, 9. 9. 2007 - 05:09)

nehos se veetem i na vagine

Sis (So, 8. 9. 2007 - 22:09)

Mino, prosim- jedla soda vyplachy- v jakem pomeru?

Mína (Pá, 7. 9. 2007 - 19:09)

Álo,vůbec nechápu,jak si to ta doktorka může dovolit, to je katastrofa. Já jsem změnila gynekologa, byla jsem u něj poprvé v pondělí. Naprosto se zděsil, když jsem mu řekla,že už 4 měsíce nemůžu mít pohlavní styk, protože mě to strašně bolí a praská to. Prohlédl mě, vzal stěr a hned se na to díval pod mikrosopem, potvrdil kvasinku, potom mi dal 3 balení léku, tuším imunor (nemám to ted u sebe a nemůžu si zaboha vzpomenout, jak se to přesně jmenuje) budu to brát 12 týdnů na lačno, + si mám dělat výplachy jedlou sodou 2x týdně po celý měsíc. Potom mám přijít na kontolu. Jinak jsem se s ním bavila o dietě, to mi schválil, doporučil mi málo mléčných výrobků, maximálně ten jogurt. Pak se taky ptal, jestli jsem někdy v minulosti byla s něčím nemocná, řekla jsem mu že v 6 letech jsem měla problémy se střevy, byla jsem s tím v nemocnici, tak mu mám přinést příště nález z nemocnice, říkal jestli ty moje gyn. potíže nemají nějakou spojitost s trávením.

Pro Joriku: jedná se o doktora Unzeitiga. Ted nedávno jsem se bavila se známou a stěžovala si hrozně na Miličkovou, byla u ní chvilku a hned přešla jinam.

Pro Renatu: na zácpu mi pomáhají otruby, na lačno, napít se teplé vody a potom 3-4 polévkové lžice otrub,lehce spařených.

Ála (Pá, 7. 9. 2007 - 15:09)

Já zírala taky,bylo mi z toho do breku.mně přijde, že tam ty kvasinky jsou dle těch hrudek, ale ta zelená barva k tomu mi nesedí.Už jsem to jednou měla a kromě kvasinek mi tam vykultivovali E. coli, tu mám dost často, takže si taky myslím, že to je smíšené.Renčo, takového doktora ti závidím..Mobil mi ještě nikdo nedal a je to dobrá věc.Škoda jen, že je to dost daleko pro mě.Myslíte, že kdybych se teda přehlásila dříve a pojišťovna na to přišla, že bych musela vyšetření platit? Asi jo a já hlavně nevím kam se obrátit.
Jinak chlamydie jsem už jednou taky prodělala, jak jsem psala výše, ale takhle to nevypadalo, měla jsem zvýšené teploty a bolesti břicha a to teď nemám...

Reklama

Přidat komentář