Reklama

Panická porucha PP7

Valentýna (So, 21. 7. 2007 - 12:07)

Lily tak koukám,že jsme na tom hodně podobně.Držím Ti palečky,at tu svatbu zmákneš.Musíme věřit,že to zvládneme i bez nich.A třeba nás čeká něco jiného,lepšího.
Budu na tebe myslet.Lupni si neurol,dost to pomůže.Já si jdu dát taky.Pak napiš

Lily (So, 21. 7. 2007 - 12:07)

text

Valentýna (So, 21. 7. 2007 - 12:07)

Ahojky všem a krásnou sobotu přeju.
Dituš,dík za pozdravy,jedu s dětma do Chorvatska.Už za 2 týdny,jupíííí.Nemůžu se dočkat.
Pajko děkuju Ti za radu a pochopení.Beru si k srdci.
S přítelem jsme se bohužel včera rozešli.Přetekl ten pomyslný pohár trpělivosti,když mi řekl,že mě má sice rád,ale přizpůsobovat se mi v ničem nemůže,protože už by to nebyl on.Tím přizpůsobováním měl na mysli,že jsem chtěla aby se mnou trávil víc času,než 2 krát týdně po 2 hodinách.Chodili jsme spolu 4 roky,a místo,aby se vztah vyvíjel,zůstali jsme viset na mrtvém bodě.. celou noc jsem nespala..ale přežiju to.Částečně se mi docela ulevilo.
Tak jsem se vykecala:-)

Majka (So, 21. 7. 2007 - 12:07)

Ahoj Olinka, som na teba hrdá, keď si spomeniem na mesiac dozadu, urobila si s tými precházkami značný pokrok. Ja Vás ani riadne už nestíham čítať, začala robota, služba na službe a okrem toho si prestavujem byt. Dnes mám vo?nejšie popoludnie, tak zbehnem asi na kupko. Ozaj, mám sa už skoro ok, úzkosti už len občasné a musím zaklopkať agarofóbie som sa takmer zbavila- možno tá nutnosť chodiť denne nieko?kokrát do obchodných centier- dlažby, podlahy....... ma toho zbavila. Tak sa nevzdávaj ani ty, za pár mesiacov takýmto tempom to budeš tiež zvládať v pohode. Pekný deň všetkým.

olga (So, 21. 7. 2007 - 11:07)

Ahoj všem, koukám, že v sobotu tady bude asi prázdno, každej má asi rodinu doma a maká. Já jsem taky měla akční ráno a dopoledne, ráno v sedm jsem šla provětrat agoru do krámu a protože bylo příjemně a zataženo, tak jsem si zopakovala těch 100 m navíc z předminulého týdne a přidala dalších 200, podívala jsem se na druhé straně vsi na nové domy, jak se to všechno změnilo . Byla jsem na sebe pyšná, tak jsem kromě novin a chleba zakoupila navíc i jedno pěkné mýdlo a tím jsem se odměnila. Šlo se mi dobře, jen zase cestou t a m s mírnou úzkostí. Potom jsem prala a uklízela a potom přijela ségra s manželem a zbavili mě dvou přepravek broskví a nějakých rajčat a okurek, takže se mi uvolnilo místo na další a jsem spokojená. Teď jdu chvíli relaxovat a poobědvat a odpoledne hurá do dalších prací. Dnes je tu příjemně....

Martina (So, 21. 7. 2007 - 09:07)

Míšo,
pokud chceš udělat diagnostiku zdraví - proč Tě bolí záda a hlava, tak mně napiš sem nebo na e-mail: mati.h"seznam.cz

Dituša (Pá, 20. 7. 2007 - 22:07)

Míšo zdravím i já tebe,ano, je mi líp,i když jsem taky vlivem veder a pořád nějakých činností chvílemi ze všeho už nevrlá.Nejraději bych aspon jeden celý den celičký nic nemusela.Jedla co chctěla,kdy chtěla,nádobí žádný,všude čisto aspon 24 hodin.

Psala jsem Evce,jak je ...prý má vše nachystané a pod pergolou relaxuje.Je jí zatím dobře.

Hanka (Pá, 20. 7. 2007 - 22:07)

Oli náš pes je hrozný bambula a je hrozné hodná a s poštačkou jsou kamošky,ona bohužel tedy neni hlídací,ale mazlicí,suveréně tě vystrčí z lavičky,nebo si sedne vedle tebe a hlavusi tidá na klín a myslím,že za buřta půjde kamkoliv.Miluje děti ,všem dává pac,je to prostě rasa ,která poslouchá fakt sama.S kočkama spí pohoda.tak dnes všem dobrou.

Návštěvník (Pá, 20. 7. 2007 - 22:07)

Hani, vždyť ty toho máš na starání ještě tolik a 12 ti letá holčička,a umělecký koníček i povolání, no kde bys chtěla ještě brát čas na něco jiného, já myslela, že dospělé děti odešly a ty máš syndrom prázdné náruč.
Dito - Apo parox beru, zdálo se mi to lepší, ale ta ataka minulou sobotu mě zase trochu rozhodila a zase se víc hlídám. Já místo nádoru na mozku mám zas strach z toho, že mi najednou přestane fungovat srdce, jakýkoliv pocit kolem soláru vnímám a vyplaší mě.
Dneska jsem si v Lednici dala hydromasáž a pak plavání, bazén byl poloprázdný a voda tak akorát, v tom vedru to bylo boží. Te%d jsem udělala průvan a povívá větřík, tak se i tady v ložnici dá vydržet, mám tu "holky" tak se jdu tulit, už na mě čekají v posteli. Dobrou noc.

olga (Pá, 20. 7. 2007 - 20:07)

právě pípla sms, že synek a náš vrak dojeli v pořádku do České Kamenice, takže namáčím prostěradlo a odcházím si do postele číst, venku pořád 32. Dobrou noc všem, ozvu se zítra

olga (Pá, 20. 7. 2007 - 19:07)

Hanko, bernský salašnický, to je takový to obrovský chlupatý zvíře, co vypadá jako bernardýn? Ten musí v tom vedru strašně trpět. Ve psech já se vůbec nevyznám, nikdy jsme ho neměli, ani mít nebudeme, protože se jednak psů bojím od té doby, co když byl syn malý, tak jsem sedm let roznášela noviny a jak jistě víte, psi se k pošťákům a podobným nechovají zrovna přátelsky. Navíc nedokážu velet a přikazovat, takže vůdcem v domácnosti by byl pes a neposlouchal by mě, přizpůsobila bych se já psovi. Jsem kočkoidní typ, kočky jsou svobodné , tajemné, nevyzpytatelné a nevychovatelné. Jinak volat večer Agato, Christie, před sousedy vypadá stejně jako Jekylle, Hyde, nebo když řvu Žížalo. Ona stejně ale přijde , jenom když se jí chce.

Lily (Pá, 20. 7. 2007 - 19:07)

text

Janča (Pá, 20. 7. 2007 - 19:07)

Ahoj vsem,
Dituš,kdyz budes tak hodna,tak bych moc stala o vsecicky mozny zkusenosti,takze jestli jste ve spojeni budu jedine moc vdecna kdyz my sem neco napise a nebo na muj email nancy.jana"seznam.cz predem diky

Dituša (Pá, 20. 7. 2007 - 19:07)

AHojík, no kde proboha prší??? vy se tam máte teda.-(
Včera jen v noci krátce káplo,ale jinak je neskutečně otřesně!Ted právě na slunci 40.
Včera jsem s mimčem ani ven nešla,des až ted pojedem zalít na zahradu.

AHa,Martino,díky,já si to myslela.

Zdravím nové návštěvníky:-).Další mužskej PP...hmhm.
Míša-už tu jedna je,kdyžtak si nějak uprav jméno:-).a neboj,tohle jsme měli všichni,at mín či víc podobné.Nemysli,že když piješ MG minerálku,jsi plona hořčíku:-)))).Já ho brala roky horem spodem ,tedy do zadku injekčně,a kdepak...stavy trvaly až do zabrání antidepresiv! Pak zcela vymizely.
Marťas-šéf,jo..hm, tak to máš teda i štěstí,když můžeš poslat pro rohlíky.-).Ted ve vedrech je to na psychiku i lidem bez psych,poruch,což teprv pro nás.

Olgo-tak stejně se jmenuje moje teta,sestra mamky Hanky:-))).No a dík za nápad s koláčodortem:-)

Washka-:-((,co naděláš,já vím,ono to dycínky člověka zas rozesmutní a cítí beznaděj ,že se z toho vylíže.Ale vylíže.Jsou nemoci,na něž nezabere lék žádný,no a my máme tu šanci,že nějaká AD ano.A musí se prostě jejich užívání střídat,když zas PP atd. začnou otravovat i po vysazení a zdánlivém vyléčení.Už beru pul roku znova.

Báro-ty bereš pořád Apo-parox?

A co je s Jiřinou,Lamou...??

Lena (Pá, 20. 7. 2007 - 18:07)

Ja to mam s alkoholem tak,ze uz nepiju vubec.Drive jsem si rada dala treba vinko nebo nejakej dobrej koktejl, ale ted uz ne, protoze se mne tak casto mota hlava, ze jsem rada za kazdou chvilku, kdy mi je dobre.Alkohol mi dobre nedela i po malem mnozstvi se motam a o zaludku ani nemluvim...

Pajka (Pá, 20. 7. 2007 - 18:07)

Hanko, tak to si s Bárou budete dobře rozumět, ona má kolem sebe jorkšírek hned několik a kočka, to je její favoritka, že Baruš? :-)

Hanka (Pá, 20. 7. 2007 - 18:07)

Báro,jinak mám dva hafany bernskou salašnickou 7let Berny a joršíka Lady 4 roky,kocour a kočku,Smoulu a Tapku,předtím jsme měli dva leonbergry a dva schit-zu všichni už jsou tam nahoře,jen že jsi mi radila at si třeba pořídím zvíře.No tak tohle vše máme.Ach holky to je vedro

Pajka (Pá, 20. 7. 2007 - 18:07)

Oli, :-) No, to my jsme měli jenom fenku Agátu a kočku Sáru, které jsem neřekla jinak než Christie, takže takovou něžnou a křehkou Kristunku. Ráda jsem je svolávala domů pokřikem: Agáto! Christie! Už jsou obě ve zvířecím nebi. Určitě ano, byly moc hodné...

Pajka (Pá, 20. 7. 2007 - 18:07)

Peťulko, tady je opačný extrém, horka jsou opravdu velice vysilující a my z nich vyšilující :-) Alkohol by neměl vadit, ae kolik ho vypiješ, abys byla připitá? Jedno dvě pivka necítím, ani 3 deci vína, ale jakmila bych se napila víc, organismu to dá znát. Takže s alkoholem nijak nekamarádím. Na druhou stranu, když začne atakové tornádo, studené pivo mi pomůže nejrychleji. Jestli chodíváte někam na víc hodin, pak Ti radím, abys alkohol prokládala velkým množství vody, ředit a ředit. Uhasíš žízeň a snížíš množství alkoholu na mimimum. Jsou lidi, kteří tvrdí, že jim vadí vysvětlovat, že nepijí a proč... jde to našidit všelijak, rozhodně bych konzumovala na Tvém místě jenom symbolicky. Dobrou náladu můžeš mít i bez něj a následné kocoviny....

Míšo, podívej se na tento odkaz, tam najdeš info o tom, co je panická porucha
http://cz.lundbeck.com/cz/Public/what_we_do/Depression/default.asp
Štítná žláza dokáže pěkně rozbrnkat psychiku a borelióza totéž. Stavy, které máš jsou nepříjemné, ale nejsou nebezpečné. Nevím, jestli, u koho a jak se léčíš, ale s úzkostí by Tě měl naučit bojovat každý dobrý psycholog. Léčbu pomocí léků musí určit odborník. Napiš o sobě víc, lidi tady na Tebe určitě zareagují. Přeju, aby bylo dobře a úzkostné stavy Tě nejen nepřepadaly, ale ani nestrašily!!!

olga (Pá, 20. 7. 2007 - 18:07)

V rychlosti pro Pajku: Hyde byl zrcadlový obraz Jekylla, oba černobílí, ale skvrny zrcadlově odlišné. Taky jsme kdysi měli Prskalinu /měla chronickou rýmu/, zrzavého Garfielda a tlustého Otesa /od Otesánek/.

Reklama

Přidat komentář