Reklama

Panická porucha PP7

Nina (Čt, 20. 12. 2007 - 20:12)

Martino proč se nebráníš mlčení znamená souhlas a tak jsi opravdu taková jak někdo píše?Jestli jo tak tě lituju a jestli ne tak se bran.Přestávám to tady chápat.Zdravím všechny slušný lidi.

jiřina (Čt, 20. 12. 2007 - 20:12)

Leni, taky teď jen nakukuju, protože se fofruje v práci a doma toho času není.
Evikrk, neboj, určitě se zase rozepíšeme, ale asi je to pro většinu z nás dost hektický, takže TI přeji, ať se co nejrychlejc "postavíš" na nohy. Ale čtu, že už máš vše v klídku nachystaný, takže to marodění Tě až tak moc nezaskočilo.
Já nevím, proč pořád někdo na tu Marťu útočí. Kdyby byla fakt taková, jak tady démon popisuje, tak by nemohla mít tak fajn rodinku. V každým z nás je něco zápornýho, holt u někoho je to víc na očích.
A už to neřešme, nebo, jak píše Eva, už tady fakt nikdo nebude psát!

Martin (Čt, 20. 12. 2007 - 20:12)

Ahoj,často se mi stává(i několikrát denně),že mám ledové ruce,mám pocit, že se motám nebo že ztrácím vědomí,na hrudi cítím kámen, nedokážu se odhodlat k nějaké činnosti,ztuhnu na místě.Taky dostávám strach tam, kde jsem ho dřív neměl.Je mi 15 let,máte to taky někdo?

Lenka (Čt, 20. 12. 2007 - 19:12)

No jen jsem sem nakoukla a zase padááám do pryč, nějak nic nestíhám.
Nic se tu nezměnilo, stále je tu takové "veselé a hravé" prostředí. Myslím, že už je zbytečné cokoli psát na téma Martina. Jsou lidé, kteří jí věří a komunikují s ní, ale to je samozřejmě jejich věc... jsou přece dospělí. A jsou tu lidé, kteří jí nevěří ani nos mezi očima a je jim už ukradená, protože po určitých zkušenostech už se na její praktiky nesnaží ani reagovat, jinak se na jejich hlavu snesou akorát urážky.
Tak a mažu něco robiť. mějte se hezky a někdy zase ahooooooj:-)
Lucieeeee...kde jsi, co je s Tebou??

démon (Čt, 20. 12. 2007 - 18:12)

10 znamení ďábla?To sem musela vložit Martina.Nikde jinde to není a ti typičtí magoři to dávají na víc témat,to byla její odpověď Karlovi.Jak průhledné, Martino a jak typické pro tebe.Hlavně to tu znečistit ,zaplácat nesmysly a mstít se tak všem tady,viď Martino?Ať mají všichni zkažený vánoce, nejen ty

evakrk (Čt, 20. 12. 2007 - 17:12)

Ahoj z hor všem.
Tak si tady tak čtu a musím říct, že jsem nakonec ráda, že mám "jen" PP. Být k tomu ještě cvok, to by si se mnou teda doma užili.
Nějak se to tu zas zvrtává, jak tu je chvíli dobře, zas nějaký magor sem vyplivne svou jedovatou slinu a ti, kteří si zachovali zdravý rozum sem píšou už hrozně málo. Je mi to líto. No nic. Asi jsem dnes nějak víc vnímavá, tím, že ležím a nebyla jsem v práci, tak tady i víc vidím.
Člověk by měl věřit tomu, na co si může sáhnout a ne tomu, co tu jedno ráno čte a za čtyři pět dní je všechno jinak. Takže jak říkám, jsem vděčná, že mám "jen" PP.

Evíček (Čt, 20. 12. 2007 - 13:12)

Jojo, taky doma vyháníme démony, hlavně když se přežereme :o))) Hlava jinak zdravá ???

Evíček (Čt, 20. 12. 2007 - 13:12)

Moc všechny zdravím. Jen pro začátek, docela jsem se pobavila. To hašteření jsem sice už dávno hodila za hlavu, ale s Karlem musím souhlasit v jednom na 100%. Martina je skutečně vulgární hulvátka, na ženskou je to teda docela hustota. A popřít to nikdo nemůže, jelikož se ve svém posledním příspěvku projevila v plné kráse a vulgaritě.
No tak jsem zase na Coaxilu. Vybojovala jsem si to, Sertralin je fuč. Akorát bude asi těžký ten přechod, Coaxil mi nikdy nic zlého nezpůsoboval, ale asi se to bude ze začátku trochu prát a až odezní Sertralin a než nastoupí Coaxil, budu to asi muset jistit Neurolem. No uvidíme. Hlavně snad už nebudu mít podlitiny a nebudu tak rychle hubnout. Docela začínám cítít takový tlak v hlavě, občas se mi zle dýchá od úzkosti, jsem taky dost unavená, protože v práci je opravdu veliký nápor, nemám doma ani uklizeno, stromeček nikde, nakoupeno taky nemám, alespoň dárky mi ségra pomohla zabalit (a jak hezky). Navíc mi polovina objednaných dárků ještě nedorazila a asi už nedorazí
:o((. Hlavně knížky. Co se dá dělat, bude to dodatečně. No, doufám, že se do konce týdne nepomátnu, nezmrzačím nebo neupracuju. Manžel je dost ve stresu, tak to na všechny přenáší a honí nás tu jak nadmutý kozy.
Ještě se ozvu. Zatím pa všem a hezký zmrzlý den :o))

Návštěvník (Čt, 20. 12. 2007 - 13:12)

Deset znamení ďábla

"A ukázal se velký div na nebi: žena odětá sluncem, a měsíc byl pod jejíma nohama, a na její hlavě koruna dvanácti hvězd" (Zj. Sv. Jana 12/13)

"A Hospodin Bůh řekl hadovi: A položím nepřátelství mezi tebou a mezi ženou a mezi tvým semenem a mezi jejím semenem; ono ti rozdrtí hlavu, a ty mu rozdrtíš patu:" (Gen. 3/15)

NEÚCTA K BOHU A BOŽÍMU DÍLU
Ďábel (a člověk jemu podobný) si neváží člověka, tedy ani jeho schopností, talentu, umu, lidskosti, citu, rozumu, vůle a trpělivosti, a pohrdá jím. Každý člověk má v duši kus Boha a dokážeme-li být k člověku pozorni, najdeme jej a zažijeme pokoru i před tím nejhorším z nejhorších, dokonce i tehdy, když vlastní zlo a hloupost jej nutí v sobě Boha popírat. Miluj člověka pro to, co je v něm dobré a odpouštěj mu omyly jeho zla ve jménu Boha v jeho duši a ve jménu naděje na její uzdravení. Kolik lidí chodí po světě se srdcem plným zášti a předsudků vůči svým bližním, kolik zla šíří svými obavami, podezřeními a strachem, svými pomluvami. Mnoho z nich nese na čele ďáblovu pečeť. Kněží, kteří říkají: my jsme již našli, již není třeba přemýšlet, tvořit, hledat, již máme navždy svou pravdu, a pohrdají tvůrčími osobnostmi, propadli ďáblovu pokušení. Ale lidé, kteří ve dne v noci jen o věčné Boží pravdě pochybují, rovněž. Ďábel svou sebestředností, vztahovačností a nedostatkem pokory si nemůže vážit člověka a jeho (potenciální a dosažené, skryté či projevené) morální, intelektuální a duchovní velikosti.

NEDOSTATEK EMPATIE
Ďábel se nedokáže, lépe řečeno nechce se vcítit do lidských bolestí, starostí a problémů, spíše zkoumá, zda neohrožují jeho zájmy; je vztahovačný, sebestředný a tak své moudrosti brání chápat lidská trápení. "Ďábel", když budete nemocni, neřekne: "Ach, jak jak jsi ztrápený," ale: "Když jsem já byl nemocen, nemohl jsem takhle vylehávat!"

ŠTVÁN SVOU ZÁVISTÍ
Ďábel závidí duchovnímu člověku jeho cíl - věčnou blaženost a místo v království nebeském, shazuje a zlehčuje proto člověka a jeho cíl a snaží se jej svést z cesty. Lidé vyzařující vnitřní mír, lásku a moudrost mají v patách vždy dost lajících vlků, vždy dost posměváčků. Ani nefrustrované děti nebývají v kolektivu oblíbeny. Zatímco hodní lidé jsou většinou pronásledováni jen z povahy okolního světa, ve které se na principu synchonicity složitých systémů mimoděk projevují ďábelské rysy (resp. ďábel tu sice působí, ale jen v jakési obecné rovině), opravdové osobnosti světla a míru jsou pronásledovány skutečným ďábelským vědomím, ať již je toto vědomí simulováno našim supervědomím na základě archetypů vlastních lidstvu a jednotlivým národům, nebo na základě pravé ďáblovy vůle (možná, že tyto dvě formy nelze zcela rozlišit): "Nám ubohým se satan skrývá, ale světce často týrá ze msty, neboť oni ho týrají svou láskou k Bohu a bojem za spásu svých bratří, trhajíce mu je z jeho maskovaných moderních pastí. Např. dva velké světce moderního věku, sv. jana Vianeye a sv. Dona Boska fyzicky týrával, protože jejich práce mu vydírala lidi ze chřtánu. Sv. Janu Vianeyovi po 35 roků naplňoval noci řevem, lomozem a hukotem. Bratr Pius byl ještě mladičký a satan si ho už vyčichal: vedle jeho cely se nedalo spát pro hluk, který tam býval. Když bratr Pius přicházel z noční modlitby, nacházel v cele všechno vzhůru nohama: knihy po zemi, kalamář roztlučený, postel rozházenou. Jen co si lehl, začalo to znova: často míval ráno poškrábanou tvář a oči podlité a s modřinami. Toto týrání pokračuje ještě i potom, když už je knězem." (Otec Bohuslav) Páter Pius tvrdil, že svádí-li vnitřní zápas s ďáblem a ďábla přemůže, následuje zvukový efekt "exploze". Po každém takovém zápase býval P. Pius do nitky propocený, jakoby vydával i fyzickou energii.

MALOVĚRNOST, NEDOSTATEK LÁSKY, NEDOSTATEK POKORY A DUCHOVNÍHO MÍRU
Ďábel nemá víry mimo víry v sebe samého, aniž by však dokázal sám sebe milovat. Malověrnost, pochybovačnost, nedůvěra, to jsou ďáblovy zbraně, avšak ďáblu propadá i ten, jenž se vždy nechává unést jen slepou vírou a žlučovitým fanatismem. Zvykli jsme si hledat v každé politice manipulaci, v každé straně touhu po zisku, v každé komunitě nebezpečnou sektu, v každém náboženství ďábla, a toto počínání je ďábelské. Snažte se vždy v každém a ve všem vidět lepší stránku věci. Jen jste-li důvěřiví a tiší ve svém srdci, znásobí se vaše schopnost přijímat tvurčí a božskou inspiraci. "Svatý" hněv dovedl již mnoho lidí do hříchu a zatracení. Vždyť i křížácké války, upálení Jana Husa nebo útok na Světové obchodní centrum v New Yorku byly činy "ve jménu Boha". A i sebeobětování ve jménu velkých idejí je věcí ošidnou. Velcí světci nepáchali sebevraždy ve jménu Boha, ale prosili jej, aby sám na ně vložil břemeno utrpení za vykoupení hříšníků.

ZATVRZELOST, RIGIDITA, VZPURNOST, POHRDÁNÍ, PÝCHA, ZATEMNĚNÍ ROZUMU
Ďáblovo myšlení je v mnohém podobné myšlení duševně nemocného člověka. Ďábel žije ve věčné vzpouře, zatvrzelosti a pohrdání. Nechci zatracovat ironický humor a sarkasmus, bojte se však lidí, kteří ničeho vyššího nejsou schopni, zejména ne hlubokého dlouhodobého vztahu, ať již k lidem či Bohu. Buďme obezřetni, pokud zjistíme, že na všem a na každém hledáme jen chyby. Ďábel stojí nablízku. Nezapomeňme však, že ani Kristus neváhal vypráskat vexláky s chrámu svého otce. Neprotivení se zlu a skázonosná pasivita jsou stejně ďábelské jako pohrdání dobrem a aktivní vpoura proti Bohu.
"Duchové zlí byli původně dobří, obrátili se však proti samému Bohu a stali se zlými, ponevadž zhřešili silou ducha a vůle anděla. Setrvavše neodvolatelně ve vzpouře, jsou navěky zavrženi - nezůstali v tom, v čem byli stvořeni, zneužili své dokonalosti a nesetrvali v pravdě, zhřešili pýchou z nezřízeného zalíbení nad vlastní výborností, zapomínajíce na svůj poslední cíl, blaženost, chtějíce jí dosíci sami, neodvisle, proti vůli boží. Zavržením následovalo, že celý jejich duchovní život byl převrácen zatemněním rozumu a zatvrzelostí vůle." (B. Kafka) Tak jako člověk s psychózou si jen obtížně uvědomí bludnost svých myšlenek, tak i ďábel nemá často schopnost rozeznat pravdu od lži a světlo od tmy, navzdory vysokému intelektu. Také posedlý člověk může vykazovat různé zdánlivé psychické poruchy a somatizací těchto stavů i poruchy tělesné. "Někdy se stává, že zlý duch dostává moc nad lidským tělem. Zvláštní a neobyčejný jev takové moci je posedlost. Může být viditelná a účinů a projevů poznatelných, nebo neviditelná, skrytá, při níž hlavně působí na představy a vnucuje své myšlenky. Lidé posedlí jsou lidé démoničtí, poněvadž démon jimi podle své vůle zvláštně vládne. Může-li člověk silné vůle podrobit lidskou vůli slabší, jak jsme z pokusů poznali, tím spíše může tak učinit duch vyšší ze své dokonalé moci a silnější vůle, zvláště, chce-li působit na tělo. Tu může vyvolat i různé nemoce. Démon může působit na tělo zevně tak, že zamezuje jeho pohyby. Může působit přímo v těle a pak vládne jeho fyzickými silami podle své vůle, takže z toho v člověku vzniká velký duševní rozbroj mezí mocí démonovou a vlastní vůlí. Rovněž činnost duševní může pomást. Může znásilnit pyšného člověka vyvoláním živé obrazotvornosti k rozvrácení všeobecného spravedlivého řádu. Též způsobit vyvolání velkých zločinů, běsnění, zloby nepřátel, vypočítavou nemravnost, úžasné nadávky, hněv, mstu, kletby apod. Může působit i na smysly tak, že jich použije ke svému účelu. Též i na prázdná esplana (psychotronické jednotky emocionální paměti; DN) tím, že do nich vtiskne různé představy, dojmy, obrazy a myšlenky. Dovede-li tak působit hypnolog, tím spíše silnější duch démona." (B. Kafka)

BOHATSTVÍ BEZ MORÁLKY, LESK POVRCHNOSTI, HŘÍŠNÁ OBRAZOTVORNOST
Ďábel nás obklopuje bohatstvím, leskem a mámivou krásou a jejich obrazy, kterými působí na naši obrazotvornost, touhu a pudový chtíč a skrze ně ovládá naši mysl. Ďábel je králem amorálního bohatství a mámivého lesku. Ďáblovi však propadají i ti, kteří svou smyslnost a cit pro krásu potírají a potlačují, neboť v sobě przní dílo boží. Ne všechno bohatství je dílem ďábla. Hodnoty duše žijící v Bohu a lásce, ale i hodnoty tvořené prací a tvůrčím myšlením ve prospěch Boha i ušlechtilých lidských cílů jsou pozitivním bohatstvím a za obvyklých podmínek mají příznivý dopad.

"Ďábel pokouší zevními věcmi - tiskem, obrazy apod. a zlými lidmi, jež k hříchu popouzejí. Též niterně přímo nebo nepřímo působí na obrazotvornost a nabádá člověka, jak se na úkor druhých vyšvihnout, obohatit a užít si. Na rozum a vůli přímo působit nemůže, proto každý člověk může rozsoudit svobodně a svobodně volit. Může však i svobodně se zlým duchem vejít do styku a spolčit se s ním. Nedomnívejme se, že všechna pokušení jsou od zlého ducha; pocházejí z tělesnosti a bývají vnukány hříšným okolím." (B. Kafka)

ZLOST, SEBELÍTOST, VZTEK, BĚSNĚNÍ
Ďábel rád vyvolává v lidech zlost, neodbytnou sebelítost, vztek a běsnění, protože ony vlastnosti uzavírají tvůrčí schopnost ducha, cestu k moudrosti tichého srdce a cestu boží lásky. "Od narození jsem všude chodil sám, a věčne jsem cítil zlost, žal a nespokojenost, protože jsem nikdy nepoznal radost, ani trochu radosti. Nikdo mě nepozdravil, nikdo neobjal, nikdo k sobě nepřivinul. Matka neměla čas," napsal o sobě Vladimír Volfovič Žirinovskij. Mnozí rodičové se velmi proviňují na svých dětech, nechají-li je živořit bez laskavých slov a dotyků, které lidská bytost ke svému vývoji potřebuje do konce poberty a možná po celý život.

NEBEZPEČNÁ MOUDROST, DUŠEVNÍ SÍLA, HYPERKREATIVNÍ SCHOPNOSTI
Ďábel je dokonalejší podstaty než lidé. Vyniká nad ně moudrostí a duševní silou. Jeho moudrost je však deformovaná, úchylná, za pravdu ča

Karel (Čt, 20. 12. 2007 - 13:12)

Martino,ty mrcho,tak tady seš zalezená.Hledám tě po celé doktorce a že na tebe narazím tady na panice,když žádnou panikou netrpíš,to jsem nečekal.I když bych tě do duševních nemocí zařadil, ale to spíše do psychopatie.Nebo vážně nevím,proč máš tak silnou potřebu ničit diskuzní fóra těžce a chronických nemocných lidí.Jsi psychopatka,nebo tak morálně zvrhlá, nebo jen obyčejná pomstychtivá svině, která se mstí za to , že ostatní nesouhlasí s tvými názory?Ale protože to neděláš sama, ale i s tou tvou povedenou bandou, tak je to spíše zvrhlost a taky trestný čin.Pokusila ses nám zničit chlamydie.info.Kvůli tobě se fórum muselo přerušit a vyčistit.Jak jsem se tady dočetl, udělala jsi totéž v CFIDS.Administrátoři už tě znají jak falešný pětník ,prý jsi zase pod cizími jmény nalezená v CFIDS.Víme, že se registruješ z různých počítačů.Já a mí kamarádi nebudeme čekat na soudní žalobu, kterou na tebe provozovatelé podají!Jeden z nás má možnost zjistit Martino Hanusová adresu všech Martin H. v Uherském Hradišti i okolí!Jestli rychle nevypadneš z CFIDS a zase se pokusíš nalézt do chlamydií, najdem si tě a pak ti to kyvadélko narvem do prdele a tentokrát asi ráda navštívíš lékaře, protože na to ti ani ta tvá přírodní léčba nepomůže, ba ani homeopatie.Založ si svoje stránky a přestaň se srát tam, kde tě nikdo nechce.Tady si piš do alelujá, ale k nám už nelez!
Ostatní dámy prominou,nic proti vám, vy jste nemocné a máte svých problémů dost,ale Martina si z vás dělá prdel.Nic jí není,nemá ani paniku, chlamydie, ani únavový syndrom, je to jen hypochondr a psychotronický fanatik a počítačový vandal.Je navíc vzteklá, mstivá a hodně sprostá.Všechny sprosté anonymy tady píše ona.Používá slova č..ák a jiné.Vymýšlí si příběhy a o sobě lže jak když tiskne.
Někkterá z vás tady napsala hezký ironický článek o virtuálním světě internetu.Tak u Martiny to sedí, ale bez ironie,je to úplně jiný člověk, než za jakého se tady vydává.Ve skutečnosti vám nechce pomáhat, jen vás chce fanaticky přesvědčit, že jedině její psychotronická a přírodní cesta je ta správná!A tím dost lidem uškodila, protože někteří se nechali zmanipulovat a poslouchali ji.
Ale nám nevadí , že tady píše ty svoje zmaty, nám vadí , že ničí diskuzní fóra.Jak by vám asi bylo, kdyby jste vkládali energii do dopisování si s osobou,která se představí třeba jako olga,píše vám své problémy, vy jí svěříte zase své a pak za půl roku zjistíte, že to nebyla žádná olga, ale Martina, vše si vymyslela a z vás jen tahala důvěrnosti a měla z vás legraci?Tak to je taky oblíbená činnost Martiny.

Martina (Čt, 20. 12. 2007 - 12:12)

Karle, ty hajzle! Pokazils mně Vánoce, debile!

olga (Čt, 20. 12. 2007 - 08:12)

Ahoj všem,

Báro, to jsem byla já, co se ptala na ty korálky, jak popisuješ, je to docela věda a zase to chce umělecký cítění, což já nemám.
Dášendo, zdravím tě do Berouna, samozřejmě i Aničku, kočku Lauru a velikého psa, co v létě čumí do chodby, ale nevím jak se jmenuje.
Ditušo, matko pluku, vydrž v aktivitách.
Evikrk, tady taky pusto prázdno a zima jak v pr...., nosím doma dvoje fusekle a dvoje tepláky a dva svetry a rukavice s ufiknutejma prstama.
Holky, u vás /Dituša/ nemocný holčičky, u nás to zase znovu chytl Jekyll, včera odchycen a bodnut, dnes se mnou nemluví.
Včera tu byla sousedka a taky si stěžovala, že musí dopéct cukroví, protože jí to už rodina sežrala. U mně nedotčeno v garáži, hurá.
Lily, tak zkusila už jsi mi poslat ty fotky na můj mail, zatím mi nic nedošlo.
Holky i Honzo, všechny vás zdravím a přeju předvánoční pohodu,
ahooooooj

Ilča (Čt, 20. 12. 2007 - 07:12)

Ditušo,to je začarovanej kruh,ty nemoci,viď.Malá měla asi před měsícem zánět průdušek,snědla antibiotika,ale pořád od té doby pokašlává,prej má hlen v krku,jak mi řekla,už mě to nebaví.Sem tam kvůli tomu ztrácí i hlas,tak bych s ní asi měla jít na výtěr,jestli se nám tam opět neusídlil ten hajzl hemofil,ten prý dělá tohle dlouhodobé zahlenění.Hodím ji teď do školky-jdou dnes do divadla,honem něco ukuchtím,co,mě nenapadá a vyrazím ještě,posílená neurolem,pro nějaký dárek.Zatím pa pa

Pajka (Čt, 20. 12. 2007 - 00:12)

Jenom v rychlosti nakukuju, na víc nemám čas ani sílu. Všem přeju pohodovou vánoční náladu...

zajímavé (St, 19. 12. 2007 - 23:12)

Trampolínky
1 dávka: 1.5 sklenky moučkového cukru, bílek, 1 lžíce kakaa, moučkový cukr a nastrouhaná ořechová jádra na posypání válu, tuk na vymazání, hladká mouka na vysypání
Cukr promícháme s kakaem, přidáme bílek a vypracujeme tuhé těsto. Na válu posypaného cukrem a nastrouhanými ořechy vyválíme plát silný asi 6 mm. Tvořítkem z něj vykrajujeme malé hvězdičky, kolečka a oválky. Klademe na tukem vymazaný a moukou vysypaný plech a vložíme do velmi horké trouby. Cukroví rychle vyskočí a uvnitř zůstane duté. Poté zmírníme teplotu a trampolínky zvolna dopečeme. Při pečení zpočátku troubu neotevíráme, aby cukroví nekleslo.

Dituša (St, 19. 12. 2007 - 22:12)

...ježíši,to jsem zas na něco narazila..hledám sádlový kuličky a ted tohle:
www.jidlo-piti-ziti.cz/vanocni_kucharka.doc

Dituša (St, 19. 12. 2007 - 22:12)

Míšo,Lucko,Jiřko,Evíčku,Lenko,ROmano,Pajko...Hynku,Viléme,Jarmilo..kde jste,jak se čníte před svátky klidu a pohody:-)???

Dituša (St, 19. 12. 2007 - 22:12)

Dáši,jsem jak Božka Němcovic...spíš jak její Bábinka.Často o sobě říkám " Babička s dětmi",jak se jmenuje to sousoší...když ty moji oplégři na mě visí.
Holky před chvílí usly každá v jiným pokoji,z obou stran se ozývá kucání.J už dostala Stoptusin,ale zatím nezabral.Přes den skoro nezaašlala,enku vlbec,jak přijde někam do místnosti,spustí.Je z toho vzteklá.Ve školce chybí v každeém odd. víc jak polovina dětí-průdušky,střevní vir.,uši a vši! Ještě tohle a jedu na Nuselák!!!!!!!!

Evikrk-Lama je fajn,AD jí stále pasuje na míru,jezdí i za hranice. Má můj obdiv.Dnes jsme si navzájem krásně lichotily:-).Měla jsem s sebou J,čili dámská jízda.

Báro,ještě budeš připékat?:-)no nazdar...nevím,co letos to cukrové blbne,jak to že je tak dobrý i neuležený,že?! Nikd yv životě se u nás nesnědlo něco před svátky!A letos rohlíčky místo v dóze-v haj...!
Asi jdu ted na to,holky.
Nina Rici,to je docela stará značka,ale asi nová vůně.Není sladká?

Ilčo,já se klepotám za tebe,dyt máš teda trable.Snad rozvod pomůže.

Honzo,to je blbá daň,co? Nestyd se zeptat psych.co a jak.Já teda taky bledě --tamto.Ale u mě je to ještě umocněno i částečným kojením.Hormony no.

Bytem voní hovězí polívka,už papínuje v hrnci na zejtra.Slíbila jsem J rajskou omajdu s knedlíkem a masem.
tak zatím...

Ilča (St, 19. 12. 2007 - 22:12)

Holky,moc děkuji za názory a za podporu.Ještě,že vás tu mám.Jsem dnes utahaná a roztřesená jako kůň,tak jdu hajat a zítra písnu.Ahoj Evokrk,Ditušo,Dášendo,zítra budu taky ještě něco dopékat a o úklidu se mi nechce ani mluvit.Tak pa pa a dobrou,NIČÍM nerušenou noc!!!

bára (St, 19. 12. 2007 - 22:12)

ahojda. Včera večer jsem skončila s pečením, už jsem o víkendu myslela, že mám hotovo, ale starší syn přijel, pustil se do toho a pravil, že toho je málo, že to do vánoc zbaští, tak jsem musela přidávat. Taky se mi zdá, že to cukroví mám letos mimořádně dobré, hned na druhý den je měkké, naležené, jen se rozplývá. Ten pocit přeslazení už mě přešel a tak se musím moc ovládat, abych na to pořád nechodila, strčila jsem to do špajzu do sklepa. Dnes večer poprvé nepeču, ale jinak taky pořád něco doma přizdobuju a chystám dárky a dělám si seznam, co nakoupit těsně před svátkama k jídlu. Asi budu muset jet náklaďákem, tolik dní všichni doma! Honzo, opravdu se všude praví, že nepříjemný vedlejší účinek AD č. 1 je nechuť k sexu a u většiny z nás to tak je. Vy chlapi to máte horší, že když nechcete tak ani nemůžete, to my ženský aspoň můžem svým polovičkám občas vyjít vstříc, když se hodně snažíme. Ale zkus se poradit s doktorem, některá AD jsou na toto lepší. Evi, taky mám pocit, že letos nějak všecko doma víc stíhám, přitom chodím dost pozdě z práce, ale pak už mám do večera volno, peru a žehlím o víkendu a jídlo pro dva opravdu žádný čas nezabere. Ještě jsem teď vyráběla dvoje korálky - jo, někdo se ptal, jestli je navlíkám na šňůrku - taky, je několik různých technik - navlékat na vlasec, na kovové lanko nebo tzv. ketlování, to je navlékání korálků na speciální kovové jehličky s očkama a spojování pomocí kroužků nebo řetízků. Na internetu se dostanou koupit všechny možné komponenty a záleží pak jen na fantazii. Jo - Dášendo, ptala ses, jaký mám nový parfém - říkala jsem si, jak to víš, ale pak jsem si uvědomila, že v té atace jsem se zmínila, že v zoufalství a ve snaze se rozptýlit si k němu voním. Tak je to Nina Ricci, jmenuje se Nina a flakón má v podobě červeného jablíčka - voní nádherně. Vybrala jsem si ho v Olympii, ale objednala na internetu, vyjde mnohem levněji. Tak bych byla už doma, abych si tu předvánoční náladu mohla vychutnávat, ale nemůžu, teď je v práci největší chaos. Takže jdu na kutě. Pa

Reklama

Přidat komentář