Reklama

Panická porucha PP7

Martina (Po, 24. 12. 2007 - 09:12)

Všem příjemný
den vánoční!

U nás je to dost podobné jako u Dity,
jen ten stromek má tak šest barev v podobě hl. menších ozdob.

Kapra teď chystá manžel, jako každoročně,
já pak salát - kt. však jíst nemůžu - jen brambůrky, ale mně to neva.
Ořechový závin je upečený od včera,

a DITO,
za chvíli se těším také na OBUŠKU Z PYTLE VEN, už je zaškrtnutý v programu - žehlila jsem včera při
KONCERTU PRO MARIKU GOMBITOVOU na STV 1 -
byl hodně emocionální.

Na dnešek mám v TV programu zaškrtnuto také pár KONCERTŮ A ZPÍVÁNÍ, tak se už těším.
Teď poslouchám L. Kerndla na rádiu Brno.

Kolem poledne přijede taťkova sestra se synem a jeho rodinkou k nám na hřbitov,
tak se zastaví, jako každoročně.

Snad pohodu nic nezkazí
a z dárků budou mít všichni
také radost.

Dášenda (Po, 24. 12. 2007 - 08:12)

Nemá ještě salát , ani vánočku ...ale klid a mír v duši ANO

to samé přeju VÁM VŠEM , KLID , POHODU A ZDRAVÍ

KRÁSNÝ ŠTĚDRÝ DEN OD Dáši

Evíček (Po, 24. 12. 2007 - 04:12)

Milé dámy (a páni :o))), právě jsem do kastrólu vhodila poslení játrový knedlíček. Je jich přesně 83 ks. Ať si prosím nikdo nemyslí že jsem magor, ale jelikož můj manžel rybu nemusí, tedy ani polévku, patlala jsem se opět s knedlíčky. Jak to znám, zbude v kastrólu jen voda a knedlíčky ne :o)) Ono to bylo trochu jak z pohádky hrnečku vař, protože jsou z toho dva kastróly - no prostě knedlíčky jsou všude a nic jiného mě nenapadlo než akutně přemisťovat. Tak mám salát, polévku a snad se pustím i do klepání kuřecích řízků. Asi si řeknete že jsem magor, ale manžel koukal na hokej, no prdelatý Jára hrál :o))) Tak jsem si myslela že půjdeme spát společně. Ale jako hokejový analfabet jsem po několika hodinách zjistila, že zápas je pasé a manžel v limbu na gauči. A náš pejsek nechtěl spát, udělala jsem mu jatýrka na zítra, jenže on je chtěl hned a až když je snědl, odporoučel se do ložnice :o)) No je to veselé, ráno budu jak mrtvola, ale alespoň si ten svátek prochrápnu a užiju. Tak všem Evičkám přeju všechno nejlepší :o)) Jdu honit ty knedlíčky po sporáku, mňam.

Eva.R. (Po, 24. 12. 2007 - 01:12)

Moji nejnejnejnejmilejší :-))
Zdravím ouplňkově váš všechny a přeju hezký a klidný Vánoce! Sice tu už nejsem nikterak aktivní, ale v duchu jsem tak nějak denně s vámi, páč jsem t.č. na psych. neschopence, fobky mi zas lezou do života:-(( a v koutku si xanaxuju.
Jinak stejně tak jako před lety 4,3,2,1 píšu: na tomhle chatu jsem poznala ty nejlepší lidi na světě - dyť nejmíň půlka je jich tu furt... jak tak koukám:-)) No jo, ouplněk nám fakt vrcholí, já... a ani moje psice ohařice nemůžem spát.. a asi pudem spolu vejt na střechu:-))
Moji nejnejnejmilejší: užijte si Štědrého božího dne co nejlíp.. a bez panik.
Zdraví vás a objímá Vaše noční můra od Petřína:-))
Haf!

Evíček (Po, 24. 12. 2007 - 00:12)

A moje poděkování je hlavně pro Ditušku, která byla se mnou když bylo hodně zle, pro Pajku, která je taková moje druá maminečka, která mi pomáhala poznat zase sama sebe, pro Barušku za její krásné maily (neboj Bruško, já zas napíšu) a pro Haničku, která sem už nechodí (ale určitě jukne). A taky pro všechny, kteří mi tu kdy pomohli, když byla nějaká bolístka.

Evíček (Po, 24. 12. 2007 - 00:12)

Hezký večer, ráda bych všem popřála klidné a šťastné svátky. A přála bych všem taky, aby jim bylo lépe jako je mě zrovna teď. Už dva týdny bez atak. I když to nikdy není snadné, musíme bojovat :o))) Stojí to hodně síly, překonat ty svoje strachy a bolístky, ale musíme. Aby se nám líp žilo. Ať to děláme pro sebe či pro druhé. Tak ať vás mají vaši drazí rádi, ať je dobře (nebo alespoň lépe), no prostě nevzdávejme to. Nebudu vyjmenovávat všechny lidičky tady, protože to přeju každému z vás. Krásné a spokojené VÁNOCE :o))) přeje Evíček

Dituša (Ne, 23. 12. 2007 - 23:12)

Salát hotov,ochutnán,pochválen.chích...
Stromek červeno slaměný,pěkná borovička.Pochválen.chích...
Cukroví celkem 4 druhy...chích chich.Vanilkáče,linecký,sádlový kuličky,rsp.placičky a noý recept -perníčky.
Kapr jihočeský rozmrzá,bude zítra obalen.
Čekám na pohádky,asi začnu u Obušku žehlit.

Zuzko,pěkné svátky.

Voní Frantíšek,to miluju.Chtěli jsme na jesličky,nebo na koncert do kostýlka,ale s virozou...chce se mi křičet vzteky a bezmocí.
Tak papa dobrou všem.

Dcerunka usla s horečkou jak hrom,měla 39,6 , dala jsem jí čípek Panadol a hlídám.
Dala jsem si rum s colou.

Dášenda (Ne, 23. 12. 2007 - 22:12)

Zdravím všechny v předvečer ŠTĚDRÉHO DNEa nejvíc našeho milého Johanze!!!!
vůbec Johanz nevím , žes dával do placu sms, já teď vše nestíhám číst , chodím už od září do práce, moc jsem myslela jak se máš a jestli už jsi v pohodě , tak jem moc ráda , že je vše OK :O))

DITUŠ , ježiš to je mi Vás fakt líto, ty nemoce se teda na Vás lepěj:(
tak hlavně ať se Julí brzy uzdraví

ZUZKO , ahoj Ty se měj taky krásně a zdravě!!!někdy chodím na Tvou diskusi

NIKO , mě se dnes taky odpol. udělalo mírně nevolno , motání hlavy , tlak na žaludku , pocit na zvracení , ale je to jen pár minut, občas se mi tohle stává a většinou to ustojím bez anxyol, ale vím , že to jsou dozvuky Pepči, naštěstí jen sporadické.Je fajn , že máš tak bezva přítele , to Ti moc přeju!!!Užijte si spolu
krásné svátky

PAJKO NAŠE , kde jsi?Užij si krásné vánoce

DUCHMERY , díky za všechny Tvé milé příspěvky sem musíš být fajn :o))

Ještě chci moc pozdravit Olinku, to je strašně hodný člověk , moc si jí vážím

Setkala jsem se TADY NA CHATU STOLIKA BEZVA LIDMA , COŽ MYSLÍM , ŽE BYCH ANI NIKDE JINDE TAKOVÉ LIDI NEPOTKALA, např taky Evinka KRK-TAKTÉŽ STRAŠNĚ MILÁ A OBĚTAVÁ ŽENSKÁ.

DÍK VŠEM A KRÁSNÉ SVÁTKY

Jiřinko , moje mamka je tak děsně akční , že je to někdy až na škodu , je ji 64let , ale já ji mnohdy nestačím v aktivitách a elánu co ona má :o))vypadá i o hodně mladší než je .
Moc mě vystrašila , mohla se přizabít :(
Dnes jsem ji vše pomohla ,vánočky, salát.Vazy má zpřetrhané na pravém rameni, tak bychudák ty vánočky sama nezadělala ani saát nenakrájela, jsem ráda , že jsem ji to mohla udělat , ona mi strašně pomáhá a často s malou Aničkou.Markét je od přírody blond , ale barví se na tmavo , jelikož se to líbí jejímu příteli, já bych ráda , aby byla světlá :o))

Nika (Ne, 23. 12. 2007 - 20:12)

Lidičky je vám taky dnes před zítřejším úplňkem tak na houby? na me to padlo, slabost, pocit že musim upadnout, dýchání nedýchání...humus. je tedy pravda, ze to muže být i únavou, protože jsem toho v noci moc nenaspala a ted mam za sebou 12hodin v práci:-( zatím z toho nepanikařím, ale kdoví kdy začnu:-)

JOHANZ (Ne, 23. 12. 2007 - 20:12)

DUCHMERY EVAKRK
MOTOROVÉ MYŠI CHA CHA
JAK VÁM TO MÁME ROZMLUVIT?
ŽE LEPŠÍ NEŽ POŘÁDEK JE BOŽÍ KLID

zuzka (Ne, 23. 12. 2007 - 18:12)

Ahoj všem. Chci vám popřát hezké svátky. Hlavně ať to zvládnete v pohodě a ať jste hodně šťastní pod tím vánočním stromečkem. Chtěla bych poděkovat těm, co tu byli, když jsem sem začala psát a mnohdy mi jejich reakce, milé slovo hodně pomohly nebo prostě fakt, že si mohu pročít jejich příspěvky mě často rozveselily nebo aspoň rozptýlily. Takže díky vám všem - Lucko,EvoKrk,Lenko,Dášendo,Ditušo,Jiřko,Míšo,Edušo,Lili,Pajko Martino,Johanzi,Lamo,Duchmary,Romano,Báro. A později určitě Olgo a mnozí jiní. Tak krásné Vánoce vám všem.

Duchmery (Ne, 23. 12. 2007 - 18:12)

Jéééééééééééééé já mám radost že se naše číslo 1 ozvalo, vítáme Tě zase zpátky, asi máš budíka nebo přemostění nebo steny? No vlastně je jedno co, ale že je to zase dobrý a že už myslíš na ten REX!Pa všem, taky jsem dnes byla jak motorová myš, ale odpo jsme se s holkama důchodkyněma sebraly a šly do lesa cvičit tajči i v té zimě a to nám pak bylo dobře a máme dobrý pocit! Hezký předvečer bez pepiny - no nevím, zítra je úplněk tak bacha! Kopněte jí kdyžtak někam! M.

zuzka (Ne, 23. 12. 2007 - 17:12)

Ahoj všem. Chci vám popřát hezké svátky. Hlavně ať to zvládnete v pohodě a ať jste hodně šťastní pod tím vánočním stromečkem. Chtěla bych poděkovat těm, co tu byli, když jsem sem začala psát a mnohdy mi jejich reakce, milé slovo hodně pomohly nebo prostě fakt, že si mohu pročít jejich příspěvky mě často rozveselily nebo aspoň rozptýlily. Takže díky vám všem - Lucko,EvoKrk,Lenko,Dášendo,Ditušo,Jiřko,Míšo,Edušo,Lili,Pajko Martino,Johanzi,Lamo,Duchmary,Romano,Báro. A později určitě Olgo a mnozí jiní. Tak krásné Vánoce vám všem.

evakrk (Ne, 23. 12. 2007 - 17:12)

Ahoj z hor všem.
Johanz, ahoj chlape, to jsem ráda, že už jsi zpátky. Přeju ti hodně zdraví.
Zdravím všechny panikáře, doufám, že už máte všechno hotovo.
Já už jo, ale nechci to zakřiknout. Protože ráno jsem zjistila, že místo majolky máme doma zásoby tatarky. Nanukáče, který už kupuju aspoň měsíc, taky nebyly. Pak jsem ještě zjistila, že nemám pro dospělý kluky žádný autíčko, (tradice každý rok) tak jsem hnala do front, taky kluci lehli s virozou, já se v tom plácám pořád.
Báro, včera jsem si pochvalovala klídku, dnes to na mě padlo. Motala jsem vánočky a uvědomila se, že je nikdo ještě teplé nebudu uďobávat a přišlo mi to nějak líto. Tak mi do toho těsta tekly slzy jak hrachy.
Dito, jsou to hnusný virozy. Bolest svalů , oči, v krku. To je smutný, že malá lehla zrovna na vánoce. A trvá to dost dlouho.
Myslím na vás na všechny,mějte krásný večer a určitě ještě nakouknu.
Jo a taky jsme se s manželem dnes shodli, že jsem krásně prdlá. Dokud není všechno prfektní, jsem jak motorová myš. Teď doma všude svítí svíčičky, stromeček, všechno hotovo, já se tu culím, jak to tu máme hezký, ale stejně mi to v hlavě šrotuje, jestli mám pro všechny všechno, jestli něco nebude chybět, jestli budou mít radost z dárků, no jsem cvok. Ale jiná nebudu, jen to bude asi horší.
Ještě jednou všechny zdravím a nenechte si ničím otrávit.

JOHANZ (Ne, 23. 12. 2007 - 17:12)

AHOJ DAŠENDA
TAKY SE DIVÍM PAVOUCI HÝBAJÍCÍ SE ZDI A PANIKA NIKDE...(KDYŽ ONA MRCHA MÁ RÁDA KLID)

NEZAPOMEŇ NA CEČKO

Dituša (Ne, 23. 12. 2007 - 17:12)

Johanziku ahoooj.Jsem ráda,žeb sms došla a že jsi OK.Pavouk a stěny??? No nazdar.

Galatíkové je mi líto:(.

vařím věci na salát,ypila jsme si kafčo a nakukuji sem.mezitím měřím pro změnu J tepltu,ted už horečku 39,dávám Nurofen sirup.Bolí ji celý tělo,oči,no co dodat.Projevilo se to,co měla všechna dětátka mš.Asi až na 4 vyjímky.Při představě ,že to asi chytnem všicni,je mi nanic.ale počítala jsem s ou možností,že na svítky bude zas něco...jem mě mrzí,že akorát na Š.DEN,kdy by měla být fajn nálada.A máme jet k dedovi na stromek a dárky zitra navečer:-(.
U nás celodenně temno,mrazivo,dosti nevlídno.
Dveře v baráku budou až druhý tyden v lednu...asi-tak jak naházeli železné konstrukce po dveřích a stříškách nad nimi před barák-nám pod okna,tak u leží už 5 dní.

Jiři,to je fajn zpráva,at se mají dlouho rádi.

JOHANZ (Ne, 23. 12. 2007 - 16:12)

JANINA65
PSYCHIATR KTERÝ NEPÍŠE AD TO JE ZVLÁŠTNOST, KTEROU TU MA SNAD JEN PAJKA

PSYCHOLOG TO NEVÍM, JA BYL NA FAKULTCE VE SKUPINĚ, KDE BYLI DVA ALKOHOLICI DVA PANIKÁŘI
JEDEN CO UJEL NA TRAMALU A JEDNA ZNASILNĚNA...JO A JEDNA VDOVA A ROZVEDENÝ...ŽE TO BYL HOROR TO VÁM SNAD NEMUSÍM ŘÍKAT...NAKONEC SE Z TOHO MUSÍ ČLOVĚK STEJNĚ VYSEKAT SÁM...

POKUD VÍM A MOHU RADIT ,TAK CO SE NEJLÍP OSVĚDČILO TAK JSOU AD V KOMBINACI U MNE Z AUTOSUGESCI...PŘI ZÁCHVATU BENZODIAZEPINY (TY NEBERU JEN JAK JSEM BYL TEĎ NA OPERACI SRDCE KDE MI ROZŘÍZLI HRUDNÍK TAK MI DÁVALI 5 MG DIAZEPAMU VEČER NA SPANÍ.
TEN CO LEŽEL VEDLE MNĚ A NEMĚL ŽADNOU PP TAK DOSTAVAL DESET MG DIAZEPANU???

MORFIUM JSEM ODMÍTL PO DRUHÉ INJEKCI KDY SE POHYBOVALY STĚNY A ZE ZDI SE SPOUŠTĚL PAVOUK...BOLEST NEBOLEST

JE JA SE ROZKECAL ÚPLNĚ O NĚČEM JINÉM ,ALE JESTLI CHCEŠ TAK MI NAPIŠ NA :

JOHANZ"SEZNAM.CZ

Janina 65 (Ne, 23. 12. 2007 - 13:12)

Johanzi,když jsme SOUSEDÉ tak,neporadíš nějakého psychologa? Psychiatra mám fajného, jenže nemá tolik času na povídání,jen tam vletím a za chvíli jsem s receptem venku.Dr .Bosám - má moc lidiček tak nestíhá.za ty roky mi nedal žádné Ad jen neurol. xanax a v posledních letech defobin a ten mi sednul. Jenže se už nevyrábí.
Takže jedu do šíleného pekla - nakupovat.Ale sama si netroufám tak beru matku sebou.
Hezké vánoce,hlavně zdraví,nic jiného není tak moc důležité.

Renča (Ne, 23. 12. 2007 - 13:12)

Ahoj Lidičky,
taky Vám všem chci popřát pěkné svátky, plné pohody a optimismu a hl. bez pepek a depek. A protože již popozítří razím razím do Jeseníků, využiji tuto příležitost popřát zároveň vše nej do nového roku. Nechť jsme všichni zdraví a co nejpohodověji naladění. A pravou, vykročte pravou :)

Zdraví Renča - Kladno

Miss (Ne, 23. 12. 2007 - 12:12)

AHOJTE VSETCI MOJI MILI, PRAJEM VAM KRASNE SVIATKY SMAOZREJME BEZ PANIKY A VELA RADOSTI A DARCEKOV, POZDRAJUVEM VSETKYCH DITU,PAJKU, EVKU R, EVKU KRK, DASENDU, JIRINKU, JOHANZA, DANDY,MARTINKU, NIKU A VOBEC VSETKYCH, KOTRYCH SOM ESTE NENAPISAL PRI TOM ZHONE :)

Reklama

Přidat komentář