Reklama

Panická porucha PP7

Fogo (Pá, 28. 12. 2007 - 14:12)

Pepa, o co se jedná? Taky se mi zadá že tahle stránka začíná sloužit na neco jiné, než diskuse o PP. Bohužel....

evakrk (Pá, 28. 12. 2007 - 14:12)

Ha ha, Johanz, to je pravda. A víš co mě mrzí nějvíc? Ty máš třeba jednu dceru, viď? Takže je celkem jasný, že všechno co vybuduješ, má komu zůstat. Ale u nás jsou společně děti a mám strach, že až to jednou bude aktuální, že se nedohodnou a všechno, co my tu budujem, přijde na prodej. Ale zas mě může ukldnit to, že až to přijde, budu už prdět do hlíny a bude mě to jedno.
Tož tak. Přijel manžel, jdu omýt to auto.

JOHANZ (Pá, 28. 12. 2007 - 14:12)

EVAKRK
JA JEN, ŽE AŽ TO VŠECHNO DODĚLÁME ,TAK UŽ NEBUDEM VĚDĚT K ČEMU TO SLOUŽÍ:-)

zuzka (Pá, 28. 12. 2007 - 14:12)

Já sem ráda, že nikam nemusím. Právě, že z toho parního hrnce bylo to maso šťavnaté a moc dobré, fakt, až jsem byla překvapená. A dole je nádobka, která sbírá šťávu, tak tou jsem polila tu rýži. Objednala jsem si ho od Ježíška hlavně pro sebe, protože se snažím shodit, tak jím netučné potraviny. Vařila jsem si na vodě, ale nebyla to žádná sláva - rozhodně z toho hrnce to chutná mnohem líp.

evakrk (Pá, 28. 12. 2007 - 13:12)

Tak jsem se právě vrátila ne z hradu, ale z města. Hrůza. Snad celá Praha, Německo a Holanďani se přestěhovali sem slavit Silvestra. Kdybych nemusela kočkám pro žárdlo, asi bych to vzdala na první křižovatce.
Leni, kdyby to bylo jen na mě, tak je všude sněhu habaděj. U nás je jen poprašek, ale je aspoň bílo, i když jinak teda nic moc. Tma jak v ranci. Vyslala jsem manžela k pumpě na vysavač a až přijede, vykydám auto.
Johanz, tak s kamnama zkušenosti nemáme. Ale třeba to taky přijde. Letos jsme udělali střechu, kuchyň a mělo být hotovo. Jenže už jsme na příští rok naplánovali snížit strop v obýváku, uteplit podlahu a přidat pár radiátorů. Takže zase se nebudem nudit.
Zuzko, ten parní hrnec mě taky láká, hlavně po vánočním hodování.Jestli se rozhoupu, tak si pak spolu budem vyměňovat recepty. Není to maso suché?
Zdravím všechny pepkaře a jdu zas ven.

Lenka (Pá, 28. 12. 2007 - 13:12)

Ahoj všem z podmračeného Řepákova:-)
Doufám, že je vám všem už pohodově. Já jsem nějaká převálcovaná. Koupili jsme si užší postel s pérovou matrací a manžel když se v noci překulí, tak jsem vystřelena z postele na zem. Kluci už mi radili, abych si dala na zem polštáře, že budu padat do měkkého. Ptáci mi taky štvou, koupila jsem jim opravdu big XXL tyčku s prosem, neboť máme jet na dva tři dny pryč, tak aby netrpěli hlady. A ti prevíti- Romeo s Rudou- už to mají sežrané,jeli jak motorové myši a zůstal tam jen klacek. Jen Quása s Julií si to šetří.
Evikrk, neposlala bys sem trochu sněhu?? Vypadá to tad dost ponuře, ani ti úžasní havrani tu nejsou.
Jdu něco dělat...buď žehlit...fuuuuj, nebo koukat na ukradenou vzducholoď..jooooo:-)
Mějte se hezky a zatím paaaa

Andulka (Pá, 28. 12. 2007 - 11:12)

Všem krásné poslední dny v roce a Nový rok ať nám přinese do dušiček a nervíčků klid :)

Chtěla jsem moc poprosit Martinu o pomoc, mohla bys mi napsat na mejlika xan00"centrum.cz. Předem díky.

Držte se babulky.

PEPA (Pá, 28. 12. 2007 - 11:12)

Naprosto souhlasím s Evičkem a nechci popichovat ale někomu se tady odpoví opravdu jen sporadicky.Bohužel realita obvzláště pro nové nebo sváteční návštěvníky.Není to rýpnutí jen důvod k zamyšlení.Zdravím.

JOHANZ (Pá, 28. 12. 2007 - 10:12)

STAVEBNÍCÍ
NEMÁTE NĚKDO PLÁNEK NA STAVBU KUCHYŇSKÝCH KAMEN?

JOHANZ (Pá, 28. 12. 2007 - 10:12)

EVAKRK
AHOJ
PAJKA AHOJ

zuzka (Pá, 28. 12. 2007 - 10:12)

Evi ahoj, manža můj se hroutí neboť on má jít s těmi kočkami na očkování a Týna je hrozná. Při injekcích kouše, minule jsme na ní leželi 3 a stejně ho rafla i přes rukavici. Ta Anča mainská si udělala pelíšek v krabici od strojku na cukrovou vatu, je děsně roztomilá a vypadá, jako plyšová hračka. Včera jsem zkusila ten parní hrnec. Udělala jsem kuřecí plátky se sýrem, zeleninu a rýži. Bylo to fakt moc dobrý, hlavně ta zelenina byla pěkně křupavá, ne rozměklá, jako když jí dusím. Lucka je na chalupě, běžkuje tam, vrátí se až před Silvestrem.

evakrk (Pá, 28. 12. 2007 - 09:12)

Zuzko, ty naše mrchy mňoukaly celou noc. Jedna domů, druhá ven. Jsou rozmazlený. Takže jsou od půl třetí v noci na sněhu a teď pro ně jdu, aby posnídali, princátka. To se zas nalepí na radiátor, upřou na mě vyčítavé oči a já se budu stydět, jaká na ně jsem.
Lucie, žiješ????????????????????

evakrk (Pá, 28. 12. 2007 - 09:12)

Ahoj z hor.
Sněžíííííííííííííííííííííííííííí.
Mám tu mládež, jak bude chvilka, jsem tu zpátky.
Přeju všem krásný den a posílám sníh i do nížin.

zuzka (Pá, 28. 12. 2007 - 08:12)

Já jsem tady u počítače, poté co mě v 7 hodin vzbudila kočka škrábající na dveře. Jen kdyby věděla, že je dnes čeká očkování, neměla by takové roupy.Dělám si výpisky do školy a občas sem nakouknu, zda taky někdo z vás už vstal?No tak Johanz nezklamal.

JOHANZ (Pá, 28. 12. 2007 - 08:12)

KDE STE VŠICI
SNAD NÉ V ROBOTĚ

Pajka (Čt, 27. 12. 2007 - 23:12)

Peter, chtěl jsi něco o PP. Pak doporučuju Peter Kukumberg: Panická porucha, http://knihy.zdn.cz/kniha/panicka-porucha. Bezva knížka, sice pro odbornou veřejnost, ale myslím, že i Ditka ji přečetla. Kdysi mi ji koupily mé děti, když zjistily, že s ní tolik let žiju a málo vím.

Johanz, cholesterol http://www.doktoronline.cz/zeny/clanek.php?id=117

Pajka (Čt, 27. 12. 2007 - 23:12)

Zdravím vás moc a moc všechny :-). Dala jsem si pauzu nejen od chatu, ale od počítače vůbec. Ani na televizi jsem se nedívala. Popovídala jsem si hezky a dlouze se svými nejbližšími = dětmi a jejich dětmi, užila jsem si přípravy štědrovečerního menu, jako loni na Štědrý den po poledni nachlazená napytlovala listí pod obrovským ořechem, snad se z toho nestane tradice, pohodová večeře, skromné milé dárky, muzicírování, na Boží hod další krůtí chod, povídání, relax, večer u cimbálu = expozice, hurá protože zvládnutá, na Štěpána odpoledne další expozice = koncert v kostele plném talentu malých dětí, včetně vnoučka a dnes už zase práce, nevytopená kancelář a až teď si vás čtu. Vlastně jste všichni v pořádku, i když zanaříkáte, takže fajn. :-) Přeju všem, aby nebyly důvody naříkat, aby vám bylo dobře, zdraví sloužilo a nezlobilo, štěstí přálo, láska hřála, optimismus neopouštěl...

Martina (Čt, 27. 12. 2007 - 22:12)

Moooc jsem se pobavila na téma HAJZL BÁBA :-)
Něco podobného JSEM ZAŽILA na veřejném WC v létě!

"Hajzl dědek" se ke mně choval tak uctivě, pochválila jsem mu čisté a voňavé wécka. Nakonec mně ukázal místo, odkud to tak voní, že mě navoní taky, chich. Na chodbě na hlavou pověšený zásobník s vůni a mermomoci mě jí chtěl navonět, tak jsem svolila - stříkl na mě špric fialek či čeho, ale byl přešťastný a já se smála ještě doma.

K.Černoch
byl celkem mladý, měla jsem některé jeho písničky fakt ráda. Ale ještě mladší byla dnes zavražděná Bénazír Bhuttová :-(

Ofina (Čt, 27. 12. 2007 - 22:12)

Ahoj Evo R! Moc Tě zdravím a ráda Tě tu zase vidím. Doufám, že frekvence Tvého psaní sem se podstatně zvýší.

Ofina (Čt, 27. 12. 2007 - 22:12)

Ahoj Evo R! Moc Tě zdravím a ráda Tě tu zase vidím. Doufám, že frekvence Tvého psaní sem se podstatně zvýší.

Reklama

Přidat komentář