Reklama

Panická porucha PP7

Dituša (Pá, 4. 1. 2008 - 22:01)

Eduš,:-úúahá, psaly.K pepce ještě skleroza.I za novorozence?,šmankote...tak to bude malej-á na MDŽ?

Dituša (Pá, 4. 1. 2008 - 22:01)

Hoj Lenko:-))).Co pajduláci dřevěný??Dnes byl muž v Pze,pořád ještě nedorazil.Vláčkem.
EVIKRK asi odhazuje sníh,Olík možná taky a krom toho ještě asi není vzpamatovaná,ale ona brzy bude,neb je rozumná.

Jo,Martino,ted mě napadlo,jestli bys mohla popsat,jak poznáš,že ti to či ono přírodní zabralo,popř.vyléčilo daný orgán či nemoc,když to vlastně nemáš od dr potvrzené,např.sonem,rtg,pohmatem...to nerejpu,ale jen si to neumím představit.Já totiž sem tam nějaký homeopatikum brala,ale krom jediného jsem nikdy nevěděla,zda mi zabralo či ne.Jak rozeznat,zda nejde o placebo, když není provedena pořádná odborná konrola.Ten jeden případ byl s Hepeelem na játra,moje homeopatka tvrdila,že on mi pomohl,ale zároven jsem si v té době nechala vyspravit samovolně hnisající stoličku,kterážto mohla být příčinou špatných jat.funkcí prý také.A tak dodnes nevím,co mi vlastně pomohlo.Asi kombinace všeho.Ale hlavně celkové zklidnění Adčky.A za tím si aspon teda já stojím.Jsem přístupna spíš kombinované pomoci...dr+medikamenty,když jsou nutné a přírodní cesta.Ale to první bych neriskovala zavrhnout.Jak může být blbý horník,prodavač, číšník,učitel,herec,doktor,tak může být i každý z nich sakra dobrý.

Asi si dám zbytek liguéré Orechovac-ořechovice z Chorvatska.Nějak mi je bléé.

Eduša (Pá, 4. 1. 2008 - 22:01)

Lenko, termín mám až 8. března.
Dnes říkali, jak si lidi nenechávají předepisovat Paralen, protože by za něj zaplatili víc než, když si ho sami koupí a tím se ušetří plno peněz, takže v něčem placení smysl má. Nesouhlasím ale s placením za pobyt novorozence v porodnici, to mi přijde padlý na hlavu.

Eduša (Pá, 4. 1. 2008 - 22:01)

Ditušo, vždyť jsme si psaly maily, jak jsme se měly o vánocích - letos bohužel u nás nevyšly ani vánoce ani Silvestr.
Možná mimčo na konci tolik nepřibírá, ale i doktor se zhrozil z té váhy, proto mě to trochu vyděsilo.

Lenka (Pá, 4. 1. 2008 - 22:01)

Edušo, buď ráda že děťátko tak prospívá. Kdy máš vlastně termín?

Dituša (Pá, 4. 1. 2008 - 22:01)

Jé Martino,tak to ušeříš penízky,když nepotřebuješ chodit k felčarům,to je suprrr.
Teda jsem zvědavá,jak dlouho vydrží tento úžasný výmysl s placením u všech dr,kam vlezem.Jestli se lidi nenasejří na všechno tady brzo a nevyjdou místo s klíči s motykami.To jen taková úvaha...

Lenka (Pá, 4. 1. 2008 - 22:01)

Ááááá...zase je tu seriál.
Sice nevím co je na tom pravdy a raději mě to už ani nezajímá. Ale jíst každý den tu baterii přírodních a podobných přípravků, tak nemusím jíst už nic jiného.
Olíku, kde jsi?
Evikrk, tak kdy Tě uvidím?

Martina (Pá, 4. 1. 2008 - 22:01)

Ježíš,
že to někoho baví?! Inko, Nino, Karle, BÁleši či kdo to tu pořád o mně píšete, víte jak se znemožňujete? Vždyť Tebe či vás už tady každý zná a bere to za obtěžování této diskuze. Teď slyším v TV slovo zrůda - jen ta je tohoto schopná!
Asi těžko chápete či chápeš, Tvoji či Vaše myšlení nedokáže zdravě fungovat, bohužel :-(

Jitko,
sladké jídlo z jednoduchých cukrů zvýší rázem hladinu cukru v krvi a pak se podobně rychle sníží, čímž je chuť na další sladké. Může se proto chuť na sladké zmírnit mírně oslazenou kaší z jáhel, instatní kaší z různých obilí apod. - to jsou cukry složité, tzn. že se vstřebávají postupně, hladina cukru v krvi je tak rovnoměrná a tím pádem není už potřeba dodávat tělu další sladká jídla.

Dituša (Pá, 4. 1. 2008 - 22:01)

Ahoj Edušo,si říkám,co je s tebou,že se neozveš.Co svátky,odpočívalas?.-)Neboj,proč bys neporodila?Nějak přeci ven musí.A co ES?Mě drží ted pár dní,ale dá se to...Mimčo koncem těho pak roste pomaleji,tož se neděs,vidím to max. na 3,50-51 cm:-)).

Báro -s Apoušem a sexem nápodobně.Ke všemu i hormony...pořád trochu koj koj.( pak taky zřejmý a častý problém v této oblasti-ovšem jak u koho asi-stereotyp).Dcerunka si o to krásně říká:-),málem ze mě serve oděv a říká "na".

Kačatelko,ahoj ahoj, jsi šikulka,žes stacionář absolvovala.Musím si to pořádně dočíst.
Achjo,já si zas dala večeři,měla jsem v úmylu ovoce,ale zas se to nedalo vydržet.Budu muset se o tom zmínit př.týden u psych.
Jinak se chci optati,zda máte někdo v souč.dnech podivné nahodilé myšlenky,které sice víte,že jsou blbé,ale nedají vám pokoj.např na smrt,že co když ted "to něco" se mnou sekne,v dané určité situaci..no děs. Naštěstí mě z toho nechytá panika,ale v duchu si to hned "zametu"v palici..jenže to obtěžuje.A dnes se mi zas stal kousek.Prostě jsem si vleže na kosmetickým křesle najednou nemohla vybavit za žádnou cenu,jestli jsem zapila AD či ne.Tak jsem si je radši pak nebrala,at nemám případně dvojitou dávku.

seriál (Pá, 4. 1. 2008 - 21:01)

Martina a duchovno
Averze Martiny k AD

28. 4. 2006 21:47:50, Martina H.
Když jsem napsala poslední svou větu, že je zhýralost špatně se vyjadřovat k duchovnu, tak po tomto jednom mém výrazu se tu rozběhla kauza, kterou musí řešit právník.Protože se tu objevil název města, kt. kdysi hrálo u kohosi roli v nějaké části života. Groteskní situace.
Léčím se přírodními metodami, mého syna z astmatu dostala, kromě propíchnutí dutin, i česká řasa Chlorella, kterou užíval 3/4 roku. Mně naopak nepomáhá, ale mé švagrové na ženské záněty velmi. A tak bych mohla pokračovat dál a dál.... Na játra mně zabírá tinktura z houby Shii-take /60 Kč/, Esentiale /na předpis/, na žlučník Febichol a pozor na tučná jídla stejně tak u slinivky, na kt. mně zabírá 1/2 tbl. Aloe, na bolesti žaludku užívám žen-šen, na tenké střevo-dvanácterník kapky z Kopretiny řimbaby. Když mám fibromyalgie zabírá Gingo a ženské hormy, dále lymfatické masáše, lepení revmatických náplastí. Na bolest krku Citrogrep, Epam plicní, x dalších tinktur od p. Ježkové z Vyškova dle receptur Ing. Jiřího Janče. Mám pokračovat dál? A V TOMTO JSEM TRAPNÁ, že mně zabírá přírodní léčba za pár korun? Dále x homeopatik jako např. Ferum phosporicum, Cinnabaris, Coryzalia, Mercurius solubilis ... Na únavu Guarana, vit. E na únavu a slabost srdce....na fibromyalgie ještě Pangamin. Akupresura, jóga, relaxace, meditace, modlitby. Jo, toto všechno a vůbec se za to nestydím a nepovažuji se ani za žádného fanatika. Modlitby mě zklidňují stejně jako čtení třeba historických knížek a to je v nepořádku? Duchovno je únik, únik od stresu a utrpení, ale ne pro rozumného člověka z reálné světa. Je to pomocná berlička, 100 x lepší než psyhoterapie a antidepresiva či benzeodiazepiny. Stále jsem ve vašich očích cvok? 4 roky jsem mívala stavy, kdy jsem se nemohla dobelhat často ani na záchod, minulou sobotu jsem např. ujela 9 km do Uh. Hradiště a zpět. To je můj pokrok z mé vlastní nastudované a pracně zkoušené přírodní a duchovní léčby. Meditace mně pomohly ke koncentraci, pamatuji si data narození rodiny i známých, telefonní čísla, rodná čísla atd., což dřív jsem si nemohla při začátku CFS vůbec zapamatovat. Tak tomuto se budete vysmívat, že to není vědecké? Možná není, ale je to užitečné. Pomohla jsem dětem ve škole zařídit doučovák z JČ, protože jedinná já se nebála učitelky a vystoupila jsem na rodičáku, byť mi zrovna nebylo zdrav. dobře. Kdybych si nevěřila, nevěděla co mluvit, nebyla obeznámena s učivem, tak bych mlčela jako všichni ostatní rodiče. Na doučovák nakonec chodilo 13 dětí z 19. Nevychvaluji se, jen Vás chci upozornit, že nejsem omezenec ani pako a že žiji dnes a denně s nohama na zemi. Ale kdybych se dala jen do rukou felčarů nebo skuhrala, že už mně nikdo nepomůže, tak jsem v blázínci nebo na onom světě. Stále to nejsou pádné důkazy o zlepšení mého zdrav. stavu jinou cestou než cestou k doktorům? Pokud alespoň pro jednoho z Vás ano, tak to stojí a stálo za to. Pro mě je to určitě cesta k lepším dneškům a možná k ještě lepším zítřkům. Nepotřebuji ale nikomu nic dokazovat, stačí že jsem dokázala sama pro své tělo a mysl, pro mého syna i manžela. Ten si pochvaluje, že zvládám hravě domácnost, že nemusí za mě mnohdy vařit atd.
:-)

28. 4. 2006 23:06:30, Právník
Vážená paní Martino, Vy ještě máte tu troufalost ze sebe dělat poškozenou stranu?

Já Vám připomenu co jste tady napsala k osobě vystupující jako Pepča.
- Chtěla bych vidět tu náhradní rodinu - expřítel?, známí? Vím, že žiješ zavřená hl. ve svém bytě, kde jsi ji tedy sehnala? Hrozně trpíš, na tom se nic nezměnilo, vím to!!
- Lidé, co velmi trpí, jsou zlí a Ty k nim patříš taky, ať si to přiznáváš nebo ne, bohužel.
- od Tebe daleko pryč, protože JSI NEBEZPEČNÁ JAK SOBĚ TAK OKOLÍ!

A přes její žádost o právo na zachování anonymity jste opět udala její (ať pravé či nepravé) místo původu a další náležitosti a to, jak jsem pochopil ze soukromé korespondence.

Paní Martino VY NEMÁTE POTŘEBU SE ZA VAŠE NEHORÁZNÉ VÝROKY A KONÁNÍ TADY VEŘEJNĚ OMLUVIT? Dokonce snad Vás těší, že Vám přispěchali na pomoc pravděpodobně Vaši příznivci, kteří pokračovali dalšími urážkami směřovanými k její osobě? Ať jsem četl jak jsem četl i se svou ženou (s onemocněním CFS), nepochopil jsem co Vám udělala, kromě toho, že napsala, že neuznává ten typ způsobu náhledu na život jako Vy a má svou životní filozofii. Nastolila jste tady schizofrenní situaci, kdy jedna strana ji hrubě napadá, přestože jiní ji za poskytnutí informací děkují. Vám to nevadí, že jste ji vystavila svým konáním, tak následnému hrubému zacházení?

Víte, právní normou nelze přesně definovat dobré mravy. Ale Vaše jednání je evidentně v rozporu s dobrými mravy.

Upozorňuji Vás, že v novém návrhu Občanského zákoníku je pamatováno i na takové konání, kdy dotyčný (myslím Vás), by se uchýlil k odhalení identity jakékoliv osoby, vystupující pod jiným jménem a jinými označeními, bez jejího svolení.

komentář
Martino, když je duchovno 100x lepší než psychoterapie,antidepresiva a bezodiazepiny, tak co tady děláš mezi lidmi, kteří všichni tyto léky berou,nebo brali a pomáhají jim.Bez nich by se mnozí neobešli.TY SI TADY Z TĚCH DĚVČAT DĚLÁŠ PRČU.ROZDÁVÁŠ RADY A PŘITOM NAPÍŠEŠ TOHLE !KAŽDÝ SOUDNÝ ČLOVĚK SE NAD TVÝM JEDNÁNÍM PŘINEJMENŠÍM ZAMYSLÍ A UDĚLÁ SI NÁZOR.

Eduša (Pá, 4. 1. 2008 - 20:01)

Johanz, to ale nic neznamená, když se otočíš za ženskou... :-))
Lily, tak čtu, že sestra už porodila. To jí tiše závidím. Já začínám mít čím dál větší strach. Při prvním porodu jsem si to vůbec nepřipouštěla, protože jsem nevěděla, co mě čeká. Navíc jsem byla včera na ultrazvuku a dítě má už 2,10 kg, tak mám obavu, že ani normálně neporodím.
Kačko, to je bezva, že jsi už bez AD a v pohodě!

Inka (Pá, 4. 1. 2008 - 20:01)

Zuzo,na letáku je napsané, že se může užívat ráno nebo večer.Ale protože sertralin je považován za stimulující AD, předepisují ho doktoři na ráno,někdo totiž po něm trpí nespavostí.Ale když mě naopak utlumuje, tak jsem změnila užívání na večer.Taky mám strach z přechodu na celou tabletu, takže nejdřív zvýším na 3/4.

Báro,na to trittico se musím psychiatra zeptat,ráda bych se úplně zbavila hypnotik-nepravidelně je ještě beru.S tím lexaurinem jsi mi dala naději, že to snad nebude tak hrozné.Na 9mg jsem ještě nikdy nebyla, tak snad to moje snižování bude jednodušší.

Johanz,s tím schizofrenikem jsi mě pobavil,to je dobrý fór!A co těhotná maminka čekající dvojčata?Ta zaplatí 90 Kč?
Toho bezdomovce to táhne prostě na svobodu a za chlastem a určitě se děsí toho chodit každý den makat.Zvyknout si na společenské normy po 15 letech života na ulici chce rozhodně čas.Více mě šokovali ti vykradači hrobek.Když v jednadvacátém století se někdo hrabe mrtvolám v lebce a vytahuje zlaté zuby, tak to je teda humus!!!
Mně AD chuť na sex netlumí.Chuť by byla, ale tělu se nechce hýbat.Nejradši bych si to odležela na zádech s rukama pod hlavou a nehnula ani palcem u nohy, ha ha ha.

Bára (Pá, 4. 1. 2008 - 19:01)

ahoj, dopadlo to jako vždycky - usnula jsem a ráno se probudila celkem fit. Inko, vzala jsem si jako každý večer svoji třetinku Triticca, který mám na spaní a když se mi udělalo tak špatně, tak ještě 0,5 Neurolu. Hypnotika už neberu, po několikaletém užívání mi je doktorka změnila na 1/3 tbl. Triticca. Myslím, že ta moje včerejší nevolnost byla způsobená nějakou žaludeční nevolností, tlak kolem žaludku mi pak vždycky způsobuje, že se mi špatně dýchá a to mi hrozně působí na psychiku, protože mám pocit, že se udusím a bojím se usnout. Ten Lexaurin jsem brala 3kový, nejdřív 3x denně celou tbl. a asi tak po 3 týdnech jsem začala ubírat.
Johanz, ty nejsi typický příklad, ty bys měl chuť na sex i kdyby ti dávali bróm. Když jsem brala Asentru, tak mi doktorka říkala, že Asentra chuť na sex tak moc netlumí, ale já jsem stejně ani moc nebyla k ničemu, jednak z úzkosti, která mě tehdy sužovala a jednak asi i hormonální problémy vyplývající z věku. Teď při Apo-Paroxu někdy chuť na sex dostanu ani mě k tomu nic nemusí vyprovokovat, ale to je vzácně, většinou taky spíš ne.

Kačatelka (Pá, 4. 1. 2008 - 18:01)

Ahojky Romano,

k jaké psychiatričce chodíš?

Moc díky za info, Kačatelka

Kačatelka (Pá, 4. 1. 2008 - 17:01)

Ahojte všichni,

tak jsem 14/12/2007 dokončila denní stacionář a řekla jsem si, že vás tady musím zase navštívit. Dnes mi zrovna není moc dobře, chvílema mám divné myšlenky. Je mi z toho úzko. Jsou to takové kraviny, třeba jen držím nůž v ruce a mám nepříjemný pocit, že mi rupne v kouli a ublížím si. Přitom mám šílený strach ze smrti. Není to nic tak untenzívního, ale ten vtíravý pocit mě otravuje a z toho je mi na nic. Tak doufám, že je to jen ta pitomá Pepina:-(. Jinak jsem ve 14 týdnu těhotenství a krom těchto divných obav se mám celkem k světu. Dokonce už neberu ani jedinou pilulku AD a o Neurolech a podobných věcěch ani nemluvím, ty jsem nikdy moc nebrala. Doktorka na stacíku mi to vysadila asi hlavně kvůli maličkému, kterého mám v bříšku:-). Jsem teď delší dobu doma a už mi tady z toho patřičně hrabe. Jsem totiž nemocná, vlezla na mě nějaká chřipajzna, ale už je to lepší, zůstal mi jen otravný kašel. Už abych šla do práce a přišla na jiné myšlenky. Jdu si Vás trošičku pročíst, ať vím, kdo tady přibyl a jak se máte:-)
Zatím papa Kač

JOHANZ (Pá, 4. 1. 2008 - 15:01)

JO JEŠTĚ S TÍM SEXEM JAK VIDÍM ŽENSKEJ ZADEK TAK SE ZA NÍM OTOČÍM:-) JE FAKT ŽE URČITÝ VLIV SEROPRAM MÁ UŽ NEPOTŘEBUJI TMAVÝ BRÉJLE....
NEBO ŽE BYCH SLEPNUL ROKAMA?

Zuza (Pá, 4. 1. 2008 - 15:01)

Inko beru taky pulku 50tky, doberu tyden a mam zacit brat celou. A ta jako fakt nevim co se mnou udela :/
Na vecer?ony se AD maji brat prave rano, ne? Nebo je to jedno?Mozna by to bylo taky lepsi,ale to se zase bojim ze bych usnula tak,ze bych neslysela malou,kdyby plakala. Clovek si asi nevybere.

Jirino takove problemy 17ti leta holka? No nazdar. A jeste leky bere nebo je uz OK? A to mela problemy od mala nebo taky nejak nahle? Promin ze se ptam,jen me to zajima.

JOHANZ (Pá, 4. 1. 2008 - 15:01)

JASNĚ ZEFÍR
TY BUDEŠ PLATIT TŘICET A SCHIZOFRENICI ŠEDESÁT KORUN..

Zefir (Pá, 4. 1. 2008 - 15:01)

A pro ty, kteří neumí zkopírovat takhle dlouhý odkaz, je tu alternativní krátká adresa: ttp://tinyurl.com/3a99qa

Zefir (Pá, 4. 1. 2008 - 15:01)

Tak odkazy nefungují, takže ručně :-) http://zpravy.idnes.cz/zachrance-ctvrtka-skocil-z-okna-ubytovny-a-napadl-lekare-pku-/praha.asp?c=A080104_105826_praha_klu

Reklama

Přidat komentář