Reklama

SVOLOČ

§ (Čt, 11. 2. 2010 - 12:02)

Evo,ty jsi fakt vztahovačná a hádavá bestie.

Eva1 (Čt, 11. 2. 2010 - 12:02)

Evo a nenapadlo tě náhodou,ža...Milá Sašo, ne to mě opravdu nenapadlo:-)))Možná právě proto, že jsi to četla jen "občas", tak sis nevšimla, že by Jenda byl sprostý a urážel. Bože, to snad nemyslíš vážně! Já byla nazvaná šlapkou, svoločí, příživnicí, povalečkou a já nevím, čím vším. To si pak opravdu nedovedu představit, jak by to vypadalo, kdyby Jenda urážel:-))
O jeho myšlení se raději vyjadřovat nebudu, nerada bych měnila slovník:-)), ale pokud tobě vyhovuje a máš na jeho myšlení názor jaký máš, taky to o něčem svědčí:-))
Píšeš, že někoho stále jen napadám, prosím tě a koho? To, že je Jenda primitiv, co nemá základy pravopisu, to je napadání? Holka to je holý fakt a nemůžu za to, že pravda občas bolí. Snad, kdyby nebyl takový nadutec, došlo by mu to:-))
Mě Jenda neprosil, ať jdu na téma Svoloč a i kdyby on je ten poslední, koho jsem ochotná poslouchat.
Jenda nic nezrušil, ani o nic nepožádal, pohádkám taky věříš Sašo?
Žádné diskuze neprojíždím a s nikým se tím pádem nehádám:-))
Na tvé životní rady jsem opravdu čekala celý svůj život:-)) Nech si ty filosofické kecy pro někho jiného a nehodnoť druhého. Máš problém sama se sebou a uděluješ rady druhým.
Snažila jsem se reagovat na vše, cos vytvořila, je na tobě, zda to pochopíš, či ne. Pokud máš myšlení na takové "výši" jako on, tak se ti to asi nepovede. Pa zlato!

Jenda (Čt, 11. 2. 2010 - 10:02)

mám návaly holky, máte taky návaly?

Věra (Čt, 11. 2. 2010 - 10:02)

Sašo, nesouhlasím s tebou.

iveta (Čt, 11. 2. 2010 - 08:02)

Sašo,souhlasím s tebou.

Saša (Čt, 11. 2. 2010 - 08:02)

Já jsem Saša jako žena a ná Jenda. Pokud ho tak dobřeznáte,tak víte,že toto on nepsal.)))Pro Filo-aspoň jeden slušný člověk,který hned nenapadá. Měj se

filo (Čt, 11. 2. 2010 - 08:02)

Evo a nenapadlo tě náhodou,ža...máš pravdu kdo s jendou dobře on,též slušně je jemu.Eva1 vždy nadávala,napadala.

Saša (Čt, 11. 2. 2010 - 08:02)

Evo a nenapadlo tě náhodou,ža jeho diskusi smazali spíš kvůli tobě a tobě rovným? Já toto občas četla a nezdálo se mi,že by Jenda byl jakkoli sprostý,nebo někoho urážel. Jeho myšlení bylo na daleko vyšší úrovni,než je tvoje a tobě podobní. Ty se jen a jen hádáš,pořád ěkoho napadáš a pokud tě Jeda několikrát prosil ať jdeš do dskusze SVOLOČ, že se tam hodíš,tak jsi neměla uši. Ted když ji Jenda zrušil,tak je ti i svoloč dobrá. Nemyslí,že je to nějaké divné. Nehledáš ty náhodou toho Jendu kde se dá? Projíždíš pochybné diskuze a hledáš,kde by ses mohla s někým aspoň trošku pohádat. Divné chování máš.Proč nehledáš třeba nějaké koníčky,nebo něco,co by tě spíše pohladilo na duši? Tvůj život je jen dlouhá nenávist,zloba,zášť a urážky. Nemyslíš,že je to hodně chudé a ubohé. Myslím si,že nejsi hloupá,jen tě něco trápí.

tatana (Čt, 11. 2. 2010 - 08:02)

proč by měla jít za...tak mě napadá,jestli tá zdenulka-zdenička není,Jeníkova bývalá.Tak on sám píše o ní romány,ventiluje si své chyby.

Eva1 (Čt, 11. 2. 2010 - 07:02)

nečekáš zázrak a změnu...Samozřejmě, že co se jeho týká, žádný zázrak, ani změnu chování nečekám. Jen 99% lidí by někam zalezlo a neslintalo tady komické lži. Požádal o výmaz, ale stále píše, jak zvláštní:-)) Proč by to vlastně dělal? Vždyť stačilo neragovat, nebo prostě přestat psát napořád, ale požádat o výmaz a psát pod jiným nickem, to jaksi nedává smysl, alespoň podle mě:-)))

Karel (Čt, 11. 2. 2010 - 07:02)

Vůbec se nedivím, že Tvůj...proč by měla jít za jeníkem.Napsala příběh a JC,ho kolem dokola omílal i ji.Já myslím,že ona dávno nepíše.Možná to píše on ,aby se něco dělo.

Snad (Čt, 11. 2. 2010 - 07:02)

Cidrychu, to snad není...nečekáš zázrak a změnu chování toho ubožáka.Takový zázrak se opravdu , ale opravdu nestane.Bude spíš horší.Cha, cháááá, ten zuří.Jeho psvátné jméno se tu nesmí ani zveřejnit, díky webmstr.

Eva1 (Čt, 11. 2. 2010 - 07:02)

Ahoj Zdeni ,píši krátce.Zde v...Cidrychu, to snad není možné:-)) O žádný výmaz jsi nepožádal, to je jisté, jen se opravdu podivuji nad tvou splachovací povahou. Ale co máš taky napsat, že? Ty si nikdy nepřiznal jedinou buď malou chybičku, tak přece nemůžeš přiznat, že tě vymazali pro nevhodné chování:-)) Ty snad tomu sám i věříš. Nemůžeš psát pod registrovaným nickem, nemůžeš založit diskuzi....to jsi opravdu chtěl? Ty, který si tak zakládal na zrození "své" diskuze a 10 x denně jsi nás na to nezapomněl upozornit? Ty, který bys to dopředu napsal, že jsi požádal webm. o zrušení, ty který jsi nám vždy sdělil všechny podrobnosti o sobě? Jsi směšný a touhle lží, že jsi požádal o výmaz se jen ještě víc zesměšňuješ. Ale při tvé "dokonalosti" nejsi schopen to nikdy pochopit.
Katko, na tuty to psal on, jeho styl vyjadřování, ty jeho pověstné čárky, ten jeho slaboduchý projev.....v tomhle je nezaměnitelný:-))a směšný.....

Jan (Čt, 11. 2. 2010 - 07:02)

to vůbec nevadí,já Tě poznám...Vůbec se nedivím, že Tvůj starej chlastá, já na jeho místě bych Tě taky tak řešil, proč nejdeš za Jeníkem?

Zdeničko (Čt, 11. 2. 2010 - 07:02)

to vůbec nevadí,já Tě poznám...piš Jeníčkovi, nás neotravujte, nezajímáte nás.

Pepa (Čt, 11. 2. 2010 - 07:02)

to vůbec nevadí,já Tě poznám...no jájínku ty na zdenulku nezapomeneš,na ostatní sereš už ani iva,dáša,kája,eva,spříznivkyně jen zdenička kundička měj se hezky.ostatní ml taky v háji v řiti přímo

ale (Čt, 11. 2. 2010 - 06:02)

Ahoj Zdeni ,píši krátce.Zde v...to vůbec nevadí,já Tě poznám vždy.Ti co nadávají,nadávat budou,nemají jiné záliby,neznají hodnoty-kvality života.Nepíšeš,jejich výroky se točí jen kolem Tvé osoby.Navštívila mě chřipka,jinak vše při starém.Hodně spokojenosti a štěstí.zd

Svoloč (Čt, 11. 2. 2010 - 05:02)

polib mi polip

Cimprlychu (St, 10. 2. 2010 - 21:02)

Kuš,huš...

28+11 (St, 10. 2. 2010 - 21:02)

Myslíte, že to psal on? Spíš...Je to tutáč on.Sedí někde na pivě a nevydrží nerejpat.Pardon,pomáhat.Je čímdál stejnej vůl.
Kampak se asi zase nacpal?On nevydrží držet hubu.Ten se zase objeví.Princátko indické.

Reklama

Přidat komentář