Reklama

alkoholismus

Ivan (St, 3. 10. 2018 - 11:10)

V podstatě se dá pít, když dodržujeme pitný režim.Např. ráno jen jednoho spravováka, k svačině také jen jednoho udržováka hladiny, po práci ihned dva napravováky a večer to zakulatit na deset v klidném družnémhospodském popíjení.

Jo (St, 3. 10. 2018 - 10:10)

Ale nesmí ti prasknout žaludeční vředy ani ti nesmí vrátnicová žíla prasknout a krvácet do jícnu, to seš pak v pytli zeleném.

Crow (St, 3. 10. 2018 - 10:10)

Vše se dá vyřešit pitím piva. Neučí se ti dítě? Máš nas*no v kalhotách? Umřel ti vztah nebo člověk? Jsi v p-deli? Zajdi do hospody a pij pivo až do zavíračky, druhý den ráno budeš uzdraven.

Vladimíř (St, 3. 10. 2018 - 09:10)

Alkoholismus není pití piva v jakémkoli množství, ale jakmilo ho proložíte byť jedním panákem, již spadnete do těžkého alkoholismu,proto spousta alkoholilů se z léčebny vrací do hospoda a pije od rána do večera jen pivo, aby se znovu nedostali do odmašťovny.Někteří podlejzáci a udavači briskně volají nešpora, že se jim Pepa, čeněk, michal rozchlastal a ať si pro ně zřízenci ihned přijedou houkající sanitkou.Naštěstí pivař má spoustu únikových hospod a vidina suchých nocí v nemocničních pokojích není lákavější než takový desítka vychlazená.

Zemana v Bohnicích (Út, 2. 10. 2018 - 22:10)

Zeman skončí poslední funkční období a ihned je doncen zdravotním stavem nastoupit kéčbu u Nešpora."Tak pane primáři, kde máme popelníček" dostojí své pověsti drzanta a neomalence Zeman.Mrwo, ty se opavužuješ o popelníček pokoušeti. Zahartusí Nešpor.Zeman konsternován a zkouší to jinak.:"Ale pane nešpot, Adolf Hitler byl abstinent, nekuřák a vegetarián, a prohrál válku, zatímco Winston Churchill vypil denně láhev whisky, tři láhve šampaňského a vykouřil osm doutníků – a válku vyhrál.Tak mi snad nebudete mít to srdce bránit mi alespoň v kouřeníčku, no ne?" Nešpor drží neústupnost : "Mrwo,jakžpakž v oku svého primáře smítko slabosti k drogám vidíš a v svém oku kládu nevidíš!"Zemna na to jde ještě jednou : "Alespoň mne to pohulení neberte, za to vás budu brát spolu s Václav Klausem za jediné dva silné protihráče, které jsem v životě potkal. Všichni ostatní byli stádo šašků."Mrwo jen zelený čaj ozve se mizející hlas s chodby, takových chytráků jsme tu již měli.

hmm (Út, 2. 10. 2018 - 21:10)

Ránko doporučuji začít ...To je dobrá metoda, hlavně tedy, pokud to je bič na recidivu, to bych si to 2x rozmyslel než se znovu napiju, když by mne pak nutili pít 3 dny o hladu jen svou vlastní moč.

Zbyněk (Út, 2. 10. 2018 - 20:10)

První co musím ráno udělat, je jít koupit petky piva a ty si pak dolévám, že kolem poledne dopíjím již druhou petku.Pak večer už na to nemám, tak chodím kolem popelnic a v parku a zkouším koupit ještě jednu petku.Mám jen omezený rozpočet, takže jen asi 50 kč na den, zbytek musím nějak sehnat, je to děs, něco prodat, sebrat lahve, vyprosit si na známém, dám mu napít a on pak koupí celou petku v parku.Nejsem alkoholi, piju jen pivo a to není alkohol ,dřív jsem pil všechno, zejména jsem dostával flašky a hned je vypil, to byla panečku vopička, teď už nemohu ,ale pivo mám na žaludek, já vůbec nemůžu kromě piva skoro jíst, naštěstí je to tekutý chleba.

Dvanáct dávek … (Út, 2. 10. 2018 - 18:10)

Ránko doporučuji začít urinové hladovění, kdy člověk hladoví a pije svou moč.To mne za tři dny vyléčilo z alkoholismu.

Rano (Po, 1. 10. 2018 - 09:10)

Je rano a nas cil je rychle dostat hladinku na 2 promile ! Je reseni !

sdfg (Po, 1. 10. 2018 - 08:10)

Alkoholici pijí protože musí...tam ke policie je zaúlovaná jako v ČR na ochranu majetku a obranu proti silničním pirátům ,zcela selhává v prevenci alkoholismu, správně by měla chodit po městě a napomínat a pokutova projevy opilosti, a není jich málo.

sdfg (Po, 1. 10. 2018 - 08:10)

A pro toho fanatika co škodí na diskusích (jeho aktuální nick je mi šumák) tak pivo nebo absint nemá podle vědců žádné prokazatelné jiné účinky, jde jen o to, kolik a jak rychle alkoholou jedinec skonzumuje, a jak dlouho a jak pravidlelbě, dle toho se rozvíjí tolerance a mění se původně sopečensé připití k narozenímým jednou za měsíc v pití se závislostí, bez které sijedinec vůbec neumí naplánovat život, který žije.Ovšem česi nejsou alkoholici, řada z noch účinky piva rozhodně nepodceňuje ví, že zvyšovat si toleranci nad 2-3 piva je hloupost, když stejnou a lepší službu udělá právě to občasné napití se 2-3 piv ovšem s přáteli ,pro které to není rozcvička a naklopení pro to aby se neklepali, ale s normálními produktivními lidmi.ALkoholici jsou jim potom rozhodně k politování a alkoholici litují sami sebe.

sdfg (Po, 1. 10. 2018 - 08:10)

Také není jen jeden islám,...Stejně jako v náboženstkém extrému není na vině jedinec, ale jeho prostředí, že začal s chlastem nebo horlivým přístupem k náboženství.To je i případ vlastenectví třeba viz. školy na ukrajině k "vlastenectví."Někdo, komu společnost umožní chodit na pivo od 15-ti a od 07ti se pravdielně opíjet, může pak v 18ti vyplivnout alkoholika na celý život, a jářku je to menší problém než horlivý fašista nebo náboženský extrémista.

? (Ne, 30. 9. 2018 - 23:09)

Také není jen jeden islám, ale unikátem je člověk a ať už věží nebo chlastá, tak tomu propadá nebo čelí tomu propadat unikátně.A je jinak to prožívající, z venku to pak jen vypadá jako , že je dle počtu sklenic alkoholik nebo je zajištěn do statistik alkoholiků v místě.To ale záleží,jistě s dnešní dobou se pojí dlouhověkost a alkohol prokazatelně pokud trvá do mrzkého konce zkracuje život,ale ne všichni chlastají celý život a mnozí tak vlastně hodně pijí a nejsou alkoholici.

Jo (Ne, 30. 9. 2018 - 13:09)

Alkohol je řešení !Ale je to pouhopouhé prozatím!

Je ? (Ne, 30. 9. 2018 - 13:09)

Alkohol je řešení !

Alkohol (Ne, 30. 9. 2018 - 09:09)

Je to pouhopouhé prozatím...

Pěknej násoska (Ne, 30. 9. 2018 - 07:09)

les..."při první volný chvílirychle se zlítsvý se huby neštítit"

:-D (Ne, 30. 9. 2018 - 07:09)

JC, vrať se!!!To byly časy....

zlatý (Ne, 30. 9. 2018 - 02:09)

JC, vrať se!!!

Boris Vian (So, 29. 9. 2018 - 21:09)

les Chansons
Piju

piju
pěkně podle plánu
pozapomenu přátel ženy mé,
piju
pěkně podle plánu
pozapomenu život podělanéj
piju
kerejkoli patok
stačí že teče
ať je pondělí či pátek
piju
nejodpornější vína
vim, je to špína
aspoň utiká rychlejc čas
Život je-li tak zábavnej
Život je-li tak živelnej
pár otázek kladu
Život stojí-li za to žit
je-li být pár mít paroží
pár otázek kladu
na něž nikdo nedá radu já
piju
pěkně podle plánu
pozapomenu účtů že mam plno
piju
pěkně podle plánu
pozapomenu dvacet že pominulo
při první volný chvíli
rychle se zlít
svý se huby neštítit

Piju
Radost z toho nemám
když piju nejsem sám
na žíly nesahám

Reklama

Přidat komentář