Reklama

Co je podle Vas, ta opravdova laska?

Na to, (Út, 15. 6. 2021 - 22:06)

aby takové následné tvrzení o něčem vypovídalo by to musela být minimálně registrovaná, moderovaná diskuze s IP adresami. Já osobně nepochybuji o tom, že se zde svědci svatby objeví a Libor pojede dál. On v tom totiž už jede, hraje si a na druhé straně je to otázka jeho prestiže.

Návštěvník (Út, 15. 6. 2021 - 22:06)

Znova upozorňuji, jedna podobná akce zde již byla, naštěstí na poslední chvíli Liborem odvolána a vysvětlena.

Návštěvník (Út, 15. 6. 2021 - 21:06)

Stejně by měla vysvětlit, proč tam připsala to záhadné jméno holčičky, která se narodila před 100 lety a dožila se jen 10.

Návštěvník (Út, 15. 6. 2021 - 21:06)

Je to možná osobní evokace a vazba na někoho z minulosti a nebo pouhá symbolika jak jsem již zde dnes napsala. Ještě tedy jednou, domnívám se, že svatba se odehraje v mysli autora ať je to on nebo ona, ale může to být jen přenesená synchronicyta, Libor přišel o matku, kdysi psal,že snad přišel o dítě nebo děti -sourozence, už bych to musela podrobně vyhledat, takže to může být také symbolika a odpuštění a vzájemné propojení osudů, duší...myslím, že ten, kdo píše Kláru jestli ona sama nebo jiný, tak je asi dost věřící člověk. K tomu místu ale podle mne musí mít přesto hlubší vztah. Rodina, že je tam, opravdu zde se můžeme jen dohadovat na detailech, ale ta podstata je myslím daná. Takže, jestli tam někdo chce na svatbu jet, tak může být překvapen, pokud nepochopí, co chce Klára tím vším sdělit. Sama jsem v očekávání dalšího.

Návštěvník (Út, 15. 6. 2021 - 22:06)

Pokud to tady bylo prezentováno tak, že se tam každý má přesvědčit o tom, že je reálná a nakonec to dopadne takhle, pak je to na přeshubu zajít tak daleko. Je to prostě výsměch říct, že jsem reálný přijeďte se přesvědčit a přitom se mu to odehraje v makovici.

Návštěvník (Út, 15. 6. 2021 - 22:06)

Souhlasím, že by to měla Klára vysvětlit a opravit mě, pokud moje předpoklady o symbolice nejsou správné.

Návštěvník (Út, 15. 6. 2021 - 21:06)

Ano,buď je to symbolika nebo rodinná tragédie a potomek,vnučka,pravnučka...

Návštěvník (Út, 15. 6. 2021 - 21:06)

No někdo, kdo umřel v 10 asi neměl potomky.

Návštěvník (Út, 15. 6. 2021 - 21:06)

Autor se vrací k temnému žánru. Už to tady jednou bylo, tehdy jeho postavy Laguna, Jakub a Ikk plánovali cestu kamsi na Oravu, kde mělo dojít k setkání a cosi temného se řešit. Tehdy tam jedna reálná osoba opravdu skoro jela po vlastní ose a to už bylo i na autora moc a musel s pravdou ven a přiznat nám tehdy fikci. Každopádně ta postava Kláry moc zajímavá není, faktické chyby nevadí, to by na tom muset strávit celé dny a to je blbost někde na diskuzi. To temno je u něj vždy lepší, když to nepřežene.

Návštěvník (Út, 15. 6. 2021 - 21:06)

Celý den se tu objevují příspěvky, od ranních hodin do brzkého večera, kdy musí jít spát.

Návštěvník (Út, 15. 6. 2021 - 21:06)

Klára píše jen sebe. To si myslíš že píše všechno?

Návštěvník (Út, 15. 6. 2021 - 21:06)

Klára, tedy autor píše i jiné nicky, takové ty jednotvárné hýkače s klapkami na uších, to by museli být blbove nebo si z toho dělat prdel.

Návštěvník (Út, 15. 6. 2021 - 21:06)

Všechno ne, ale určitě těch postav je víc.

Luci (Út, 15. 6. 2021 - 21:06)

Klárko, skvělá zpráva. Krásnou dobrou noc.

Návštěvník (Út, 15. 6. 2021 - 21:06)

Skvělá zpráva??? Tobě přijde skvělé, že někdo umřel?

Hm, (Út, 15. 6. 2021 - 20:06)

Takže německý potomek,rodina z německa. Mikulášovice u německých hranic. Někdo kdo se vyrovnává z minulostí....pak to je celé fikce a jen se tím autor/autorka smiřuje nejakou rodinnou tragédií. Svatba jako završení.

Návštěvník (Út, 15. 6. 2021 - 21:06)

Asi tak. Je to jeho osobní srovnání se. Zlomen - á - křídla.

Návštěvník (Út, 15. 6. 2021 - 21:06)

Já se pokusím o hypotézu. Klára, autor nám zde dává dnes konkrétní termín a body kdy, kde a co.... Myslím, že to může být stejně tak jen symbolika jako skutečná evokace rodinné tragédie z minulosti a nebo a i to je možné vykoupení se z jiného traumatu a bolesti v kontextu jiné tragédie. Já se přikláním k domněnce, že Klára hodně používá symboliky a to místo vybrala náhodně a použila jej. Na druhé straně je natolik empatická a myslím, že i věřící, co se v textu už dříve potvrdilo, že by to neudělala jen tak, kdyby to nemělo pro ní osobní hlubší význam. Ale co chci říci- svatba je symbol, reálná se neodehraje, je to podle mne usmíření se se ztrátou blízkého nebo blízkých lidí, svatba...setkají se duše a protkají svá těla a nebude již utrpení a smutek. Zlomen..á..křídla. To je zvláštní asociace, protože jestli jsem se dívala pozorně, tak ten anděl má zlomené křídlo. Zlomen...on, á je v závorce, symbol izolovanosti samoty, křídla...snaha se odpoutat ,vzlétnout. Viz. Klára a její návaznost na čápy.... S Klárou se něco děje a podle mne to může být i toto. Pokud je připravena nám to osvětlit jen dobře, měla by. Když to vše vyjádří, uleví se jí a výrazně se posune dopředu. A kdo je trochu soudný, tak ji snad pochopí také. On i ten Libor může být jen berlička a neskutečná vysněná postava. Kdo ví. Klárko, jsi schopna se k tomu mému přemýšlení vyjádřít? Děkuji. Alena

Návštěvník (St, 16. 6. 2021 - 07:06)

Geniální postřehy. Četl jsem i ty tvoje další co následovaly. Tohle může Kláře velmi pomoci se otevřít. Jsem zvědavý, ale nejsem z oboru jako ty, vesnický statek,zvířata...

Návštěvník (Út, 15. 6. 2021 - 21:06)

Ne, píše to muž, už ho tady někdo nabonzoval, že o této diskuzi píše i někde na Seznamce, kde měl milenku, která mu asi udělala problém u manželky. Proto ten stihomam, že jsou po jeho rodině. Jen opakuji, severní Morava a Polsko se zde již objevilo jako místo, kam plánoval pokračování příběhu. A ano, to místo je s ním spojeno, to taky psal. Bohužel se mu to zkomplikovalo, když na to jeden čtenář opravdu skočil a chtěl tam jet. Navíc takhle sexuálně by žádná normální mladá dívka nepsala, natož několikrát denně.

Reklama

Přidat komentář