Reklama

alkoholismus

hmm (Čt, 30. 3. 2017 - 01:03)

alkoholismus je vrahem existenčního přežití,takže nějaký sex a lupulin,může být ano motivace,ale spíš sex ustupuje do pozadí,protože se na alkoholika typicky nelepí holky co stojí mít s nimi sex.

Přitom alkoholismus a léčba není složitá,jde především o lékařské nebo spíš sesterské plné ošetření a zajištění bezpečné odvykání jedince s lékařským servisem pomocí medikamentů jeho stavu a udržení ho v místě setrvat,protože doma by tomu unikl,ne proto že je to nějak nepříjemné,ale protože to nedokáže,je to člověk už guma co prostě jde raději pít a nemá vůli celý týden,přitom je třeba jen týden a je z toho venku.Bohužel nejde alkoholika jen zavřít v pokoji a nosit mu tam jídlo a nechat a zamknout ho v bytě,protože mu hrozí delirium a to je ohrožení na životě a sebeunblížením si v tom stavu,křeče,zapadlý jazyk,zvratky a udušení,nebo překouslý jazyk.

Rozvíjí se během 6–48 hodin po přerušení nebo podstatném snížení příjmu alkoholu.Trvá ještě jen 3-5 dne.

Tudž maximálně týden pod odborným dohledem a jste z alkoholismu venku a zbytek je už jen nezbytné doléčování a obnova normální funkce mozku a hormonů co dodával jen alkohol do mozku.Tudíž taková nuda a otrava,ale žádné již abstinenční nepříjemné příznaky.

asdf (Čt, 30. 3. 2017 - 00:03)

Kdo pil byli určité profese,dnes se to stalo běžné vešeré populaci.To přispělo k degradaci celých měst a čtvrtí,alkoholici na úřadech v důležitých místech,to by v zahraničí neprošlo.Totálně vypitý národy od nás na severovýchod,katastrofa,tam se jen bijí do hlavy,jebou navzájem a uplácí.
Chraň mne a mé děťi od toho alkoholového svinstva a dalšího svinstva tabáku.

Tony (Čt, 30. 3. 2017 - 00:03)

U piva se jedná spíše o vliv lupulínu, který je vrahem sexu.

Hmm (Čt, 30. 3. 2017 - 00:03)

Jistě alkohol odstraňuje zábrany a v menších dávkách navozuje sexuální touhu,ale častým používáním a ve větších dávkách způsobuje spíše jiný druh sexuální atraktivity a totiž po vychlazené dvanáctce v buclatém pulitru a nezbytném místečku v hospodě plné přátel,kteří sex mají jen při vytahování a čumění si na něj společně při močení.

on (St, 29. 3. 2017 - 23:03)

Typicky vlastná tobě...je vopitý,preto tak hucuje do tých ženských,bo von si myslí,že kanždý ako on je

Hmm (St, 29. 3. 2017 - 22:03)

Jak začla chlastat děvčata...Typicky vlastná tobě přístup podezíráš z něj druhé čeho si sám schopen.Že si rád stahuješ v opilosti předkožku neznamená,že to samé dělají ženy v podroušeném stavu,a že si pod peřinou při četbě Wievega nebo Erosem ramazotiho na klipech na Óčku lešt škebli do toho ti nic není.

sdfg (St, 29. 3. 2017 - 22:03)

Jak začla chlastat děvčata tak je to konec...Jeb sám chlastá ,jebe jim v hlavě a doma si to ještě udělají vařečkou.

sdfg (St, 29. 3. 2017 - 22:03)

Piá píáš piú.Vypíčí basu pív.Piánovka.Jebé ti v hlavě.alkohol je svintvo,nedá se pít dlouhodobě a bez podpory prostředí,skvělé stravy,solidní trvalé práce,která zvládne večerní popíjení.Do dnešní doby je chlast o dost nevhodnější,doba není záchytná,je dravá,dbá se na předstíranou dokonalost a morální vypíčenost a alkohol nabádá spíš k opravdovosti,která se nenosí a je na škodu.

Tony (Po, 27. 3. 2017 - 23:03)

..jenže to byl jen...Z Mariánek je pouze Steve. Jinak, já nechlašču denně, dnes jsem na pivo nešel.

kemu (Po, 27. 3. 2017 - 22:03)

neni rada,temu neni pomsi,no prostě komu není rady ,tomu není pomoci....

jana potůčková (So, 25. 3. 2017 - 18:03)

chlastejte a pijte,ale nikoho s tím NEOTRAVUJTE!!!!!!Je to na těch lavičkách nechutné,dívat se na to a nejen na nich,hnus k zeblití!!Každý ať si dělá co chce ,ale jak říkám neobtěžujte a neotravujte okolí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tak sorry (So, 25. 3. 2017 - 18:03)

To není rozumné, nechat ze... Já se dusil a kašlal krev,jak jsem psal,beru na vědomí odpověď,každý máme právo na to naložit se životem,jak umíme i tak přeji hodně štěstí

Tony (So, 25. 3. 2017 - 18:03)

To není rozumné, nechat ze.....jenže to byl jen vtip,chápeš?????Jen nechápu,že ti tu někdo poradí a ty o tom mluvíš jako o démonech,poslal bych tě do pr...a uchlastej se...mě to totiž zrovna připadá ,jako něco nového,být alkoholik,jdu do toho,ale ty pomoc nechceš jak vidno,tak si naser!Olda ,no já jsem náhodou taky z Mariánek resp.5 Km od nich

Tony (So, 25. 3. 2017 - 06:03)

A jinak mi vypij z ucha...Jak se můžou Sardanapal a Steve střídat u jednoho kompu, když je jeden z Brna a druhý z Mariánek?

Mimoto Steve vůbec nechlastá, asi nesmí kvůli těm patákům na hlavu co bere.

Tony (So, 25. 3. 2017 - 06:03)

jedna možnost tu je,nenutím...To není rozumné, nechat ze sebe vyhnat obyčejného čerta vyšším démonem.

Padesát denné, to není ještě tak moc, to náš mladý strojník kouřil přes 60 a jeden důchodce v práci u diduse přes 80, a ten měl bratra, který byl nekuřák a abstinent a ten jeho bratr v nedožitých padesáti zkalil na infarkt.

sardanapal* (Pá, 24. 3. 2017 - 22:03)

Salute,víš vůbec co to je...Já ano

Tanti saluti !

Xao (Pá, 24. 3. 2017 - 22:03)

Stejně si píšete pane sám se sebou.Jestli to má být jako příznak alkoholového opojení,nebo je to spíše pravděpodobněji právě ten zamýšlený příznak,to se už diváci nedoví.Každopádbě jste mi krajně nesympatický a celkem podezřelý web trafik náhončí.

ale (Pá, 24. 3. 2017 - 22:03)

A jinak mi vypij z ucha...Salute,víš vůbec co to je SALUTE a kde se přesně a ojediněle používá?Asi ne,když to používáš v téhle větě a jediný kdo sem napsal něco rozumného,je ten přímo nad tebou,ty nejsi moc dobrej kámoš,pro Toniho,když mu radíš,co mu radíš a píšeš..Salute ti psát nebudu

sardanapal* (Pá, 24. 3. 2017 - 20:03)

je vždy nick srandanapal-s...A jinak mi vypij z ucha !
Kdybys šel trochu do hloubky , zjistil bys , že já Steva zrovna moc nemusim a že jedinej alkoholovej parťák zde je gin ...
vulgo : Tony
Salute

Tony (Pá, 24. 3. 2017 - 20:03)

Mně nepřesvědčíš. Já...jedna možnost tu je,nenutím tě,je to hypnóza,prošel jsem s úspěchem i když se nejednalo o alkoholismus,ale kouření,byl to celkem složitý proces spíše duševně,ono podívat se do svého nitra,není nic jednoduchého,věřte mi,také jsem to uhradil,KOUŘIL JSEM 5o!A to denně,pomohlo mi 4 sezení,je to 5 let co nekouřím,ale po terapii,jsem několikrát samovolně zvracel a klepal se ,to trvalo 2 měsíce,něco jako absťák,ale na cigaretu jsem přestal mít chutě,už po prvním sezení!Nepíši ti kontakt,udělal mi to Polský doktor v Německu,ale můžeš najít jistě někoho i u nás.V té době jsem tam makal na montážích a žil život o cigárkách a hamburgrech,dnes jezdím na kole,běhám,nekouřím a pivko si dám jedno ob den,ani to někdy ne,motivace?To jsem byl já sám sobě,jednou jsem si řekl dost,když jsem kašlal skoro krev přehulením.Sílu a odvahu!!!!!!Jarin

Reklama

Přidat komentář