Reklama

alkoholismus

David (Ne, 29. 10. 2017 - 20:10)

Taky piju, jsem starej mládenec, táhne mi na čtyřicítku a s tím alkoholem je svět veselejší.

Jirka (Ne, 29. 10. 2017 - 19:10)

Jirko, a jak dlouho takhle...Dobrý den Heleno jak se to veme piju takhle od svých 20 let dnes je mi 30 let a já jsem se stále nikam daleko neposunul nevičítám to nikomu pouze sobě propadl jsem se jak socialně tak i v komunitě lidí mezi přátelema jako člověk jsem zůstal sám a alkohol se stal věrným přítelem do toho jsem začal občasně chodit hrát automaty s vidinou většího zisku jak řikáte vy jednou to bude mít dohru celkem 10 krát mě policisté načapali absolutně jsem si nepomatoval nic a vždycky jsem skončil svázanej na posteli na záchytné stanici a k tomu pokuty za neuhrazení pobytu byl jsem u soudu skončil jsem s podmínkou s tim že nastoupim za týden na povinné proti alkoholní léčení ustanovené soudem v připadě nedostavení by mi mohlo hrozit vězení

Hajzel (Ne, 29. 10. 2017 - 09:10)

Navíc je lepší nepít pivo,protože po něm se jak známo blbne.
Hrajte radši hry na počítači a pijte čaj s medem a citronem,to vás vyjde levněji.Není na co se vymlouvat,jen si pěstujete návyk.Vaše míra konzumace je dvojnásobně až trojnásobně překračující definici alkoholismu.

Hajzel (Ne, 29. 10. 2017 - 09:10)

Kdo pije takhle basu denně +- tak si odvaří i při práci na statku srdce.
Kupte si Jirko raději toto.
http://www.express.co.uk/news/uk/826579/Sex-doll-robot-watchdog-warning-report-foundation-for-responsible-robotics

Helena (Ne, 29. 10. 2017 - 06:10)

Jirko, a jak dlouho takhle piješ? A pořád stejné množství a denně? Měl jsi hrozné období, nedivím se, že jsi začal pít (tím netvrdím, že to bylo správně). Ale neubližuj si. Já vím, tu touhu utéct od reality znám samozřejmě taky, ale to není řešení. Zatím si alespoň v duchu představuj, jaké by to bylo, kdybys nepil. Pak zkus umírňovat, vyhledat odbornou pomoc. Tipuju, že jsi ještě mladý, nenič se. I když jsou to fráze, myslím to upřímně. Bohužel, jestli ještě nejsi "dopitý", alkohol ti zatím víc dává než bere, asi jsou všechny rady marné. A ty jsi vlastně ani radit nechtěl, uznávám. Jen tě chci varovat. Až se to otočí a alkohol si začne vybírat svou daň, zažiješ si peklo na zemi.

Jirka (Ne, 29. 10. 2017 - 04:10)

Moje manzelka,kterou miluji...Bouhžel já to mam tak blbě stanovené že když jsem byl ještě v životě ve fázi kdy jsem měl úspěchy radost ze života měl jsem motivaci měl jsem skvělou práci nedal jsem si ani jedno pivo.jak čas plynul nastali životní problémy co můžete znát i vy a začali se nabalovat propuštění z práce kvůli nad bytečnosti takže bez práce úmrtí v rodině ztráta přátel,deprese,nátlak z okolí tohle mě dalo na dráhu alkoholismu né jen z důvodu že mi to zachutnalo,postupně si tělo zvyklo už mi nedělalo na zábavě i doma jich vypít 15 a víc mixnout to s tvrdym alkoholem nikdy jsem po tom nezvracel maximálně jsem měl kocovinu a bylo mi mizerně neberu to jako závislost beru to jako prostředek co umožní útěk od napětí stresu pomáhá mi to se uvolnit a utéct z reality a přestat vnímat negativitu.

Michal (St, 25. 10. 2017 - 21:10)

Jistě Helena mu nedá a pak se diví,že chudák vyvádí jak pominutý,jestli je to tak,pak Heleno,styďte se,každý muž potřebuje sex ,zvlášt,když se mu vrátí žena z práce a on je celý den doma a těší se.

Hele (St, 25. 10. 2017 - 21:10)

Žena která třeba ráda to vzrůšo,kdy se chlap stává sám sebou a nekontroluje své city natolik,že je to opravdový chlap se vším všudy a dostává z něj skrz alkohol to nejmužnější a to i v posteli.Jen je chybou,že tedy chlastá už moc a měl by se jít léčit.

Helena (St, 25. 10. 2017 - 18:10)

...nechci ho ztratit.... mno, co k tomu říct. Tak se ho drž, bude to čím dál výživnější.

RR (St, 25. 10. 2017 - 10:10)

Ahoj Jarko, úplně Vás chápu a vím jak se cítíte a co prožíváte. Mám doma to samé. Koupila jsem alkohol testr a pod 2promile denně přítel nejde.
Dopoledne to ještě jde, ale odpoledne už je nesnesitelný,protivný,zlý,agresivní,vulgární. Snažím se ho z těch sra... dostat,dělám vše pro to aby se z toho dostal,ale ve výsledku jsem pořád špatná já.Jenže na rozdíl od Vás můj přítel si sice přizná, že je alkoholik, ale léčit se nechce.Nechce pracovat, jen se válí doma a pije.A vymýšlí si všechny druhy nemocí a důvodů proč nemůže pracovat,ale nic se sebou dělat nechce. To je nejhorší varianta, těžko pomáhat někomu kdo po tom netouží. Než začal pít byl to úžasný inteligentní a chytrý chlap, kterého mi ženské záviděly.Teď je to troska, za kterou se stydím. Každý den probíhá stejně, příjdu odpo z práce a začne několikahodinový monolog vulgarit na mou osobu a na vše co zaslechne.Jsem taky úplně na dně,nechci ho ztratit,chtěla bych zase toho chlapa,kterého jsem poznala.Ale síly a nervy mi docházejí a já si teď nejvíc přeji aby vypadl z domu a už se nikdy nevrátil. Jsem šťastná za každou chvilku,kdy jsem doma sama.Myslím si, že je to normální pud sebezáchovy a je to normální. Držím Vám pěsti ať to zvládnete.

Jarka (Út, 26. 9. 2017 - 20:09)

Dobrý den, prosím potřebuji nějakou radu , možná vysvětlení, možná jen pochopení. mam manžela alkoholika, stručně: Pije už vcelku hodně dlouho, vcelku šílené období, kdy ho jednou přitlačil jeho otec na léčení, vydržel 3 týdny a přes různé výmluvy šel domu, asi půl roku na to, průser, alkohol za volantem, a dostal odemne nůž na krk a nastoupil léčení podruhé, vydržel měsíc. Pak to vše gradovalo další rok a pul, opět alkohol kdy ho chytli v autě, nasledovala výpověd z práce a před prázdninami jsem ho prostě vyhodila já. Asi za 14 dní si chtěl promluvit, řekl mi že má opravdu problém s pitím, vykladal mi své pocity , vše co prožívá, vcelku vše vystižné, prosil mne že o mne a o dceru nechce přijít a at mu dám prázniny na to aby se s toho nějak dostal, bud ano a pokud ne, dá mi pokoj a rozejdem se, v polovině srpna přišel s tím, že chce nastoupit sám na lečení, šel za doktorem a vše si vylital a v září nastoupil do léčebny. Je tam asi 14 dní a zatím přistupuje k tomu že se chce stale s toho dostat. Jenže ty manevry a vše kolem toho co bylo než tam nastoupil, jak ho jeho rodina zas pozdvihovala, jak je dobrý a zároven chudáček, on se balil a připravoval jako by jel na wellnes. Jenže u men jako by se vše nějak seklo, ten strach že to nezvladne, že zas přijede, ta nejistota toho všeho jak to budu mít, lomcuje u ne neskutečný vztek , že mne se nikdo nezeptá jak je mi, jak ja to celé zvládám, jsem s toho všeho už tak na dně, že vubec ani nevím, jestli toto vše chci vůbec podstupovat. Je prosím normální to jak se cítím, to co prožívám????

Míla (Čt, 7. 9. 2017 - 08:09)

Ahoj Ondro, na Tininou...... alkohol je fakt devastující , a to po všech líniích, myslím duševně, zdravotně, vztahově, pracovně, prostě absolutní DEVASTACE ... Jediné řešení je abstinence ... Míla

Míla (Čt, 7. 9. 2017 - 08:09)

bez třech piv na noc neusnu.... n e n í ..... pil jsem 1/2 litru tvrdého i více, a to denně - to je alkoholismus .... nyní jsem abstinent ... nechybí mi to ...i když někdy by byla chuť, ale ne ne ne ...nic z toho života už potom není, a chyběl mi i sex ...no a s alkoholem to fakt fakt fakt nejde ... S pozdravem Míla

Laďa (Pá, 1. 9. 2017 - 11:09)

bez třech piv na noc neusnu. Myslíte že už je to závislost ?

Míla (Čt, 31. 8. 2017 - 22:08)

Ahoj Ondro, na Tininou...... alkoholismus je nemoc, byl jsem na léčení v Kosmonosech, moc moc moc mi pomohli, ale důvod nehledej ... prostě kdo pije má tisíc a jeden důvod ... tak to je. Nechci dělat "chytrýho", v Kosmonosech mě naučili prostě nepít, důvod k pití - milióóóón .... v tom to není. Je to nemoc č. 110. Buď se dotyčný bude léčit a nebo rychle utíkej pryč, nebo se zničíš s a m a ... S úctou - skoro vyléčený alkoholik Míla ...

Míla (St, 23. 8. 2017 - 22:08)

Dobrý den,
mám takový...... radím Andílku 1, seber saky paky a rýýýýchléééé pryč ... co stačíš utíkat a neotáčej se. pokud s tím dotyčný nechce nic dělat sám, není aktivní, aby se toho zbavil, tak toto je jediné osvobození sebe i blízkých od každodenního řádění alkoholika ... nebo se z něho sami dočista a dočista z n i č í t e. Vím, o čem mluvím ...

Podpis: Vyléčený alkoholik Míla

Tony (Po, 14. 8. 2017 - 21:08)

Táhni už někam s tím spamem, kopčíš to všude možně, kde to jen jde.

Tony (Po, 14. 8. 2017 - 20:08)

Andílku, proč tedy jsi s...°°°Existuje Antabus, který když bereš, a piješ na něj, je ti zle, ale někteří experti ho i tak přepijí.°°°

Znal jsem jednoho, který ho přepíjel, a tem mi tvrdil, že bez toho Antabusu by mu rum už nechutnal.

Helena (Po, 14. 8. 2017 - 20:08)

Dobrý den,
mám takový...Andílku, nepřemýšlej nad zázračnými přípravky, které by tvého partnera odradily od pití. Nic takového neexistuje. JDI OKAMŽITĚ OD NĚJ! Zachraň sebe i děti, situace bude čím dál horší, vždyť může někomu z vás vážně ublížit, riskuješ zdraví a životy sebe i dětí. Najdi si právníka a zruš společné jmění manželů, protože až si naseká dluhy, musela bys je platit za něj. On pít nepřestane, postupně přijde o všechno.

Pampeliška (Ne, 13. 8. 2017 - 23:08)

Dobrý den,
mám takový...Andílku, proč tedy jsi s takovým člověkem?
On nemá žádnou motivaci něco změnit, když ho posloucháte a bojíte se ho.
Vyvalit, odstěhovat. On se nezmění, proč taky, nic mu nechybí.

Existuje Antabus, který když bereš, a piješ na něj, je ti zle, ale někteří experti ho i tak přepijí.
Podle mě takové násilí je zbytečné. Ale někomu to pomáhá, ten pocit, že je jištěn záchrannou brzdou v podobě Antabusu a podobných věcí. Ale absolutně nesnižuje chuť na chlast, a nemotivuje pozitivně.

Reklama

Přidat komentář