Reklama

Nenavidim deti

Gubák (Út, 18. 9. 2007 - 18:09)

Moje babička nesnášela děti, byla porodní asisentka a pracovala léta v nemocnici. Jednou se tak dožřala na bráchu,když neposlechl, pořád lítal po domě, že babka vzala kladivo a hřebík ,přibila Frantu jednou nohou k podlaze a povídá a teď si běhej hajzle. Od té doby jsme babičku poslouchli na slovo!

Hanka (Po, 17. 9. 2007 - 19:09)

Souhlasím s Oli,já mám děti 3,všechny tři jsem mít chtěla a jsou to dobré děti.Zvířata mám ráda také,ale omlouvám se nedovedu je před žádnýma dětma upřednostnit.Děti opravdu nejsou od narození kruté,vy jste někdo viděl kruté miminko,co je to za blbost.

Olina (Po, 17. 9. 2007 - 18:09)

Andy máš naprostou pravdu,za chování svých dětí můžou jenom a jenom rodiče a nikdo jiný.To,že dítě odpoví,že to vydělo v televizi nebo že má takovou hru na PC,tak za to můžou zase jenom rodiče.Když vydím nějaké takové dítě jak ty popisuješ,tak to ve mě taky bublá jenže já nemám takovou povahu abych to někomu řekla.

Andy (Po, 17. 9. 2007 - 12:09)

Lenka: Nesouhlasím s tím, že děti jsou od přírody kruté! Ledaže podle sebe soudím tebe! Ale abys neřekla, že ti křivdím, i já jsem se kdysi setkala s těmito dětmi a jelikož akce vyvolává reakce, okamžitě jsem zasáhla a těm NEVYCHOVANÝM spratkům udělala přesně to, co páchaly na zvířeti! Dokonce si přišla jedna maminka stěžovat, vysvětlila jsem ji to hrozně rychle, přestože byla arogantní a hnusná, ovšem která matka přizná, že její dítě je onen nevychovaný parchant vyrůstající na ulici nebo PC?! Denně navštěvuji dětský domov, bydlím naproti, asi jsou tam ty děcka jiné, páč když s sebou vezmu psa, mají spíše tendence si hrát a mazlit, asi z nedostatku lásky! S dětmi se stýkám velice, páč je vyhledávám a situaci hodnotím spíše pozitivně! Věřím, že drtivá většina dětí nemají sklony ubližovat zvířatům, pokud ovšem sami nevyrůstají v násilnickém prostředí a tím jim to nepřijde normální! Ráno jsem byla s dcerou u lékaře, byla tam maminka se spratkem, mluvit neumělo ještě v 6ti letech, na papriku řeklo, že je to mrkev, pozdravit neumí, ječí, běhá a skáče jako blázen ostatním přes nohy. Má trpělivost vydržela 15 min., matka nezasáhla, tak jsem to udělala já! Ovšem napravte chyby za 5 min., které za 6 let spáchali rodiče, nejspíš matka, zasloužila si na prdel, nikoli to děcko!

Anonymní dárce (Po, 17. 9. 2007 - 10:09)

Lenko napsalas hloupý příspěvek a nepomohl ti ani ten seminář. Pomůže ti možná nabytí větší životní zkušenosti. Děti nejsou přirozeně kruté. V některých jedincích se výchovou a prostředím potlačí patologické myšlení do podvědomí, že se v dospělosti chovají slušně ve smyslu zákona. Nejsi lepší než tito jedinci, když napíšeš, že máš zvířata radši než lidi.

J.an (Po, 17. 9. 2007 - 07:09)

Lenko,klobouk dolu - lepe to vystihnout neslo. Deti jsou nesmirne krute od prirody. Driv je meli cas dospeli ovlivnit, dneska to radeji sveri PC a TV:-(. A proto jen malokdo deti chce nebo se jim skutecne venuje. A tak "ziskavaji" potrebnou empatii nad strileckami v PC a krvaky v TV...

Návštěvník (Po, 17. 9. 2007 - 06:09)

Lenko, máš sice pravdu, ale Andy nepřesvědčíš, ta si jede jak kolovrátek svůj názor, jediný správný, a všichni ostatní, kteří se opováží proti dětičkám říct jediný negativní názor jsou blbí, nenormální atd. Jsem ale z tvého případu ráda, že existují lidi, kteří to vidí objektivně.Některé děti jsou neuvěřitelní spratkové.

Lenka (Ne, 16. 9. 2007 - 21:09)

Pro Andy: já mám zvířata raději než lidi, nikdy bych žádnému neublížila a to, co jsem dělala v dětství mě dodnes trápí jako noční můra. Jinak zvířata jsme měli odjakživa a rodiče jsem měla taky celkem normální. Jde o to, že děti do určitého věku skutečně postrádají empatii a dělají jen to, co je jim příjemné, nebo je baví (cca 2-5 let). Vzhledem k tomu, že jsem měla pár seminářů z pedopsychologie, vím, že to co tvrdím je i podložené.
Je zvláštní, že jsi se nesetkala s žádným projevem násilí dětí vůči zvířeti, asi s nimi zase nejsi tak často, nebo si před tebou prostě dávají pozor. U nás parchanti chytli kočku, přivázali ji drátem za zadní nohy na větev a zapalovali. Normální děti, žádné sociální případy. Jiné se zase před pár lety bavili tím, že zavírali koťata do mikrovlnky a čekali, až jim horkem vytečou oči. Musím dodat, že hlavní iniciátor bylo dítě ze známé a dobře situované rodiny. Děti jsou prostě přirozeně kruté.

Chrob. (Ne, 16. 9. 2007 - 18:09)

Mě je uplně u zadku co si myslíte, ujetý jsem no a co, ale když jsem zde napsal v jakémkoliv tématu svůj názor a myslel jsem to upřímně, tak jsem dostal nadávek,sprďana a nakonec jsem se rozčiloval a zbytečně. Pak jsem přišel na to že sem nebudu lézt. Tak jsem to vydržel, půl roku.jenže je to taková droga. Tak vždy jen na chvilku, napíšu pár řádků, procvičím se ve psaní. Chodil jsem na psací stoje,když mě bylo 22 let. Ale v práci jsem to moc nepoužíval. Nyní už pěkně píšu a tématům a názorům , ty mě jsou ukradené, pokud mám jinou práci na PC, píšu, hledám, čtu odborné věci, pokud jsem unaven jdu si odpočinout na Doktorku. Tak se mějte já jdu na jiné téma a jsem už rozhodně nepáchnu! Děti mám rád, čau a neveřTe všemu co se zde píše, větší polovina si zde krátí pracovní dobu, pubetárci ale i starci si dělají legraci, prudiči prudí,uchylové se uchylují a nány se rozčilují. Tak přeci dámy nejste nány?Jiří

Andy (Ne, 16. 9. 2007 - 16:09)

Hani, nic si z toho nedělej, na to jsem i já, ve svých 26ti letech, stará!

Hanka (Ne, 16. 9. 2007 - 15:09)

Andy souhlasím s tebou,asi už jsem moc stará a těmhle recesím nerozumím

Andy (Ne, 16. 9. 2007 - 15:09)

Chrobáku: Ale jsou lidé, kteří to co říkají, myslejí vážně a neberou tyhle diskuze jenom jako zdroj ventilace hořkosti a přitakání si s názvem tématu! Vyjádřily jsme se k tématu opačným názorem a našim selským zdravým rozumem usoudily, že jste ujetý a vaše názory odporujou zdravému rozumu a cítění:(

Chrobák (Pá, 14. 9. 2007 - 21:09)

Toto téma je nenávidím děti, tak píšu a nenávidím děti.Jinak mezi námi mám děti tři a mám je rád asi jako vy , nebiju je a starám se. Ale téma je Nenávidím děti, neberte to tak vážně, vždyť na tomto servu,je máklý snad všechno.Pokud někdo bere věe doslova i těch tématech o nemocech , tak je mi ho líto. Já bych si podle toho cancání neléčil ani utržený nehet

Návštěvník (Pá, 14. 9. 2007 - 20:09)

Nic se nestane, jenom vymřem.

Návštěvník (Pá, 14. 9. 2007 - 18:09)

Take nesnasim ty urvany fakany, je mi z nich na bliti! je to hrozna pakaz, kdyz jich ubyde, vubec se nic nestane!

Hanka (Pá, 14. 9. 2007 - 18:09)

Chrobáku ,promin trochu slušně ne,můžu se tě zeptat proč nenávidíš děti?Můžeš mi dát nějakou konkrétní odpověd?Ty jsi také byl-a něčí dítě,netýral tě někdo v dětství,že jsi tak zahořklý-á?A nebud na nás sprostý ,také nejsme.Já mám děti 3,30,27,12,v životě jsem je neuhodila,mimo to jsem učila na SS,no problém prima parta,takže já s tebou promin zouhlasit těžko mohu,ano když vidím co dnes někteří předvání,žasnu,ale vina je v rodině,společnosti a samozřejmě i v nich.

Chrobák r. (Pá, 14. 9. 2007 - 16:09)

jsem tam zase namrskal chyb,omlouvám se to jsem byl asi unešen.Poslední věta je - ale větší děti občas dostanou přes dršku.

Chrobák r. (Pá, 14. 9. 2007 - 16:09)

hele vyliž te si prdel, tady je rubrika nenávidím děti a jestli vy je návudíte,tak si založte rubriku svoji, nány, já nenávidím děti a serou mě . Neubližuji dětem , jsou bezbranní, la eti větší občas přes dršku dodstanou! tak to je úroveň.

Hanka (Pá, 14. 9. 2007 - 16:09)

Andy probůh co to sem píše za člověka,snad bych tuhle rubriku zrušila ,nějak to odporuje normálnímu rozumu ,nezdá se ti?

Andy (Pá, 14. 9. 2007 - 08:09)

Ale to my přece víme, že umíraj všicni, od nejmenším po největších! Ale ty patologu, my se bavíme o nesposkytnutí pomoci dítěti a to je něco jiného, páč díky dobrým lidem se jeden dětský život nezmařil a vo to nám jde!!!

Reklama

Přidat komentář