Reklama

Táta - komunista

Supermozkyně na (St, 18. 3. 2015 - 09:03)

Ty jsi holka nebezpečná
Naše láska bude věčná
Uvěř tomu, že jsme bohatý
Štěstí nám teď šlape na paty
Prachy z tý banky máme celý
Ani jsme tam moc nestříleli

Hotel u cesty, symbol neštěstí
Ty chceš teďka spát, to se musím smát
Klepem na dveře, dobrá večeře
V bílý posteli noční veselí
V bílý posteli noční veselí

Proč jsi tenhle hotel vybrala?
A mě ses vůbec na nic neptala
Když jsem tam to auto viděl stát
Začal jsem se o nás trochu bát
Teď banda fízlů jak v hororu
Do voken se šplhá nahoru - na nás

V tom pajzlu jsme v hajzlu
Ty to znaj už nás maj
Skoro svítá - teď to lítá.
V bílý posteli mi Tě odstřelí
V bílý posteli mi Tě odstřelí

Sakra něco vlítlo mezi nás
Neodcházej, ještě není čas
Zkus to přemoct aspoň na chvíli
Škoda ze Tě takhle trefili
Já doufám, že Tě to moc nebolí
K svátku ti dám novou pistoli - velkou

V tom pajzlu jsme v hajzlu
Ty to znaj už nás maj
Skoro svítá - teď to lítá
V bílý posteli mi Tě odstřelí
V bílý posteli mi Tě odstřelí

Vypadáš jak když spíš
Houkačky neslyšíš
Tak Ty jsi mi takhle utekla
Nejkratší cestou do pekla!
Výstřely práskaj tmou
Já letím za Tebou - teď!!!

V tom pajzlu jsme v hajzlu
Ty to znaj už nás maj
Skoro svítá - teď to lítá
V bílý posteli mi Tě odstřelí
V bílý posteli mi Tě odstřelí

Pavel (St, 18. 3. 2015 - 09:03)

Co to bylo a Paroubkův supermozek co zaplácal doktorku těmito debilními dotazy!

Pavel (St, 18. 3. 2015 - 09:03)

Co je to za neúplnou zavádějící manipulativní otázku?Táta komunista?Otcové,kteří měli své táty fašisty,nacisty,sionisty a další isty jsou znevýhodněni.
A co matka feministka,to byl přeci častý úkaz proč rodiny byli komunistické,matky chtěli rovná práva a snažili se podporovat muže v komunismu.

Ouha (St, 18. 3. 2015 - 09:03)

Ouho slušně řečeo jsi asi...Franto, střelená já jsem, ve srovnání s takzv. normálními lidmi určitě:)

Nereagovala jsem ani tolik na tebe, protože tvůj nick a názory neznám, možná časem, tak si to neber osobně

Tvůj kamarád je extremista a mám dojem, že extremista zmanipulovaný chytrými nebo spíš vychytralými extremisty než je on sám.

Arabští muslimové jsou nebezpeční a nejen teroristé. I z rodičů neteroristů může v Evropě vyrůst muslimský terorista, viz ta spousta nich, kteří žijí a získali vzdělání v Evropě a teroristy se stali. Při vší úctě ke všem hodným muslimským rodinám, obchodníkům atd, se kterými jsem se měla možnost v arabských zemích setkávat

Co se týká Parlamentních a Britských listů. Jsem těžký skeptik a vždy čerpám nejprve ze svých zkušeností a pak na základě více zdrojů. Pokud bulvární politické zprávy dělím deseti, tak oboje listy dělím dvěma. Dnes neexistují nezávislá media. Chce to znalost historie, psychologie a filozofie. Pak lze vytřídit fakta nebo hodnotné komentáře od těch populistických

Franta (St, 18. 3. 2015 - 08:03)

Ouho slušně řečeo jsi asi střelená, pragmatičtí - to je asi Vašík Klaus, ale já určitě ne, a válku si nepřeji. Jinak se mýlíš, můj spolužák ( býv.skomunista)i přeje aby válka byla, aby sem přišli rusové, dále mě řekl že IS nejde o majetek, že zavedou pořádek ještě větší než byl za komunistů,nebude se krást, zbourají kostely a prý bude zde konečně klid, a takových volů je u nás asi víc.
Dále ti chci říct že zatím jsem naprosto v klidu, o válce píši jenom zde a vyjadřuji pouze názor, to co jsem odpozoroval ze zpráv, přečti si např. britské listy nebo Parlamentní listy a zjistíš že každý si píše co chce a jak potřebuje. všichni jsou chytří ale už ve starém ŘECKU znali že ,,Nejhorší blbec je vzdělaný blbec" to platí dnes dvojnásobně. takže se uklidni, koukej ale nemachruj zase ty.

Ouha (St, 18. 3. 2015 - 08:03)

Koukám, jak jste tady všichni pragmatičtí a jediné na čem vám záleží je, zda by Rusko zničilo Ameriku nebo Amerika Rusko. Naprosto vám uniká, že žádní z civilistů válku nechtějí a že je jim úplně jedno, kdo by válku začal a kdo dnes machruje, že je pro něj jednodušnější válku zažít a měl by v ní úspěch

Franta (St, 18. 3. 2015 - 04:03)

Dneska jsou rakety, které letí nad terénem mění směr a jsou špatně kontrolovatelné, v hlavici je více jaderných náloží a ty se mohou kdekoliv uvolnit, chci vidět jak tomu preventivně zabránit.
a že se dneska války nevyhlašují, válka vyhlášená i nevyhlášená je nám k ničemu, japonci s američany vyjednávali dodávky ropy usmívali se a ve vzduchu už byli letadla mířící na Hawai. Putinovi nelze věřit ani dobrý den, když přiznal že se na obsazení Krymu podíleli ruské jednotky, že to bylo plánované, tak jak mu věřit že mají jen armádu obranného charakteru, že válku nechtějí, že nechtějí obsadit uzemí, které ovládali za SSSR. A k tomu bude mít určitě dobré informace od svých zpravodajců. zatímco my se tu dohadujeme jestli vyměníme kabely, jestli měl Rath v krabici mělnické a moravské víno, už ho i někteří lidé vidí nevinného, dohadujeme se kdo zaplatí výbuchy ve skladech, rusové už dobře ví kam a co pošlou bez krabice nám na hlavu, když k něčemu dojde.

No (St, 18. 3. 2015 - 02:03)

Opět odvážný a velmi...Ouho, jakobys nevěděla, co je to za iDiota, který dokáže přirovnávat rakety s nukleárními hlavicemi k někde v garážích pokoutně smontovávaným raketám Hamásu.

mamut (St, 18. 3. 2015 - 01:03)

Další věc je že když se...Máte pravdu. Už jenom obrovská rozloha Ruska je zárukou toho, že jej nelze zničit beztrestně a najednou. I kdyby došlo ke zničení části vojenského potenciálu Ruska, odveta by byla nevyhnutelná a krutá. Živí by opravdu záviděli mrtvým. Jediná možnost pro nepřítele je, rozložit Rusko zevnitř. Díky Gorbačovovi a Jelcinovi se to málem podařilo. Ale všem utnul tipec Putin. Jako bývalý šéf KGB moc dobře ví, jak to ve světě chodí a dobře se na podobné pokusy připravil.

mamut (St, 18. 3. 2015 - 00:03)

Válka odjakživa patřila k...Zřejmě máte humanitní vzdělání a o technice toho moc nevíte. Jinak byste si nemohl naivně myslet, že západní antiraketové systémy mohou efektivně zadržet ruský jaderný raketový útok. Tomu nevěří ani ti vojáci, kteří je na tom Vašem nedotknutelném Západě obsluhují. Něco málo vím o radarech, naváděcích a zabezpečovacích systémech. A od dob, kdy já jsem byl v aktivním věku, technika zaručeně pokročila. Ovšem pokročila i technika, která může velmi levným a jednoduchým způsobem tyto prostředky oslepit, ba přímo zlikvidovat. On je velký rozdíl, sestřelit nějaký palestinský samodělek z kusu roury a nebo raketu, vybavenou manévrujícími multihlavicemi odolnými i proti laserovému nebo gama záření. Vaše volání po jakémsi preventivním úderu na Rusko je totální pitomost sebevraha. Ač ateista, volám - chraň nás Bůh a všichni svatí před pomatenci podobného typu, jako jste Vy. Chci věřit tomu, že v nejvyšším velení armád i mezi politiky se ještě najde pár moudrých lidí, kteří vědí, kam by je podobné bláznivé nápady mohli zavést a takovou apokalypsu nedopustí.

Franta (Út, 17. 3. 2015 - 23:03)

Další věc je že když se vyřídí Rusko ze vzduchu, raketami, musí dojít obsazení Ruska, pravděpodobně si obsadí jen hlavní města ( pokud vůbec k tomu dojde), ale ten prostor je tak obrovský, jen evropská část bude problém obsadit, já si vůbec nedovedu představit, i když dnes je situace jiná než ze Hitlera, tehdy byl právě problém kvality cest, ale rusko nekončí Uralem, jak by se vůbec všechno oragnisovalo, když dnes se nemůžou dohodnout na maličkostech, naše armáda by se se svýma nemocnicemi ztratila, a to ještě nemluvím o totom co čínská armáda, kdo by si chtěl urvat na sibiři bohaté ložiska, že by se Čína jen dloubala v nose, to pochybuji. rusáky nemám rád, tímto j vůbec neobhajuji, ale myslím že by Nato dostalo na frak a s celou slavnou armádou USA. jstě by při tom bylo všelijakých chyb, rusáci by hynuli jako mravenci, ale my bychom jejich uran měli všude.

D (Út, 17. 3. 2015 - 21:03)

to bude nádhera, západní...Chápu tvé obavy. Pokud však jde o ty výbuchy protiraketovou střelou likvidovaných jaderných náloží ve vzduchu za letu ještě před dosažením jejich cíle, nejsem si tak jistý. K jadernému výbuchu je třeba kritické množství nejakého uranu 235 či plutonia, jehož se dosahuje dobře směrovanou explozí podobný materiál obklopující konvenční trhaviny. Nic zase tak jednoduchého - vysoké prostorové koncentrace uranu 235 či plutonia v kratičkém okamžiku se pečlivě optimalizovanou konvenční explozí nesnadno docílí, ale je daleko snadnější to různými metodami překazit. Aspoň takhle bych to jako laik viděl.

Franta (Út, 17. 3. 2015 - 21:03)

půlka NATA je si podobná, jsou to malé armády a jen GB, D, FR, It. má něco jako větší armádu, už vidím těch našich 12 nebo 16 gripenů jak kamsi útočí. celá válka se odehraje na obloze ale ty sračky budou na nás pěkně působit.

D (Út, 17. 3. 2015 - 21:03)

Opět odvážný a velmi...a) Války se dneska už moc nevyhlašují. Spíš se jde hned k věci.

b) Už jsem to několikrát říkal - pochybuji, že dnešní Rusko má možnost svým jaderným arzenálem zničit svět, a to vzhledem k současné úrovni zejména americké protiraketové obrany.

Jak funguje moderní protiraketová obrana ukázal nedávný konflikt Izrael-Gaza. Rakety Hamásu téměř neměly šanci, izraelská protiraketová obrana drtivou většinu zneškodnila za letu, pokud směřovaly na obydlené oblasti.

Franta (Út, 17. 3. 2015 - 21:03)

Válka odjakživa patřila k... to bude nádhera, západní systém protiraketové soustavy zadrží jaderný útok, to je blbost!
už to vidím jek sem rusové pošlou raketu a američani ji sestřelí, nebo odstřelí, já nevím ale ruská raketa i sjadernou náloží vybouchne, někde vysoko na obloze a a ty sračky, vítr zanese kamkoliv třeba k nám, a kolik takových raket zachatí a kolik třeba dvě nazachytí, a dále dneska ty rakety mají několik náloží, které mohou samosatně odletět bůhví kam co bude ta americká rketa dělat, akorát bude koukat a nebude vědět kam dřív. jsem blb , mám vypitej mozek ale zase tak blbej nejsem abych nevěděl že to bude stát za hovno jestli ty blbečkové USA a Rusko se dají do sebe, půlka NATA včetně naší armády bude zírat s otevřenou hubou.

Ouha (Út, 17. 3. 2015 - 19:03)

Válka odjakživa patřila k...Opět odvážný a velmi skeptický názor. Kdo by měl komu vyhlásit válku? Ty si nemyslíš, že by došlo k skáze lidstva?

D (Út, 17. 3. 2015 - 19:03)

Bohužel - máte pravdu. Je...Válka odjakživa patřila k životu. Těch 70 posledních let relativního míru v českých zemích (byť povětšinou studenoválečnického, a nikoli bez invaze) je anomálií, umožněnou odstrašovacím potenciálem jaderných zbraní, které má minimálně od roku 1949 jak Amerika, tak i Rusko. Situace se však mění: západní systémy protiraketové obrany nyní potenciálně mohou zadržet ruský jaderný útok. Vzájemné zničení Západu a Východu již není zaručeno, což dává prostor pro nový velký válečný konflikt. V této situaci již nemá strategický smysl usilovat o mír za každou cenu - naopak je myslitelná situace, kdy bude zodpovědné jedině válku zahájit, a nikoli oddalovat. Precedens z minulého století tu již ostatně existuje - Británie a Francie svého času nic nezískaly, když zbytečně a marně oddalovaly válku s Německem - ba naopak hodně ztratily.

mamut (Po, 16. 3. 2015 - 23:03)

já to vím že u nás padli...Bohužel - máte pravdu. Je sice dobré se občas ohlédnout, ale hlavní je - dívat se dopředu a poučit se z chyb minulosti. Protože jestli dopustíme, aby někdo nezodpovědný rozpoutal válečný konflikt, budou nám opravdu všechny naše znalosti a řeči nanic (slušně řečeno).

Pochvičková Růž (Po, 16. 3. 2015 - 10:03)

chyby opravuje jen pitomec, to že Zoro napsal inyciátorem - ve slove hrubku, že má namrskáno v textu plno překlapů to opraváři nevadí, ale vemena opravuje. Ale nám to nevadí, hlavně že jsme pochopili smysl věty.

ty máš starosti (Po, 16. 3. 2015 - 05:03)

NAPSALA. Ano ale vemena jsou zjevně mužská vemena rod sem, rod tam , jasně jsou to vemena mužského rodu,
miluji opraváře, jsou to vemena

Reklama

Přidat komentář